Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fillerbehandling

Filler er små injeksjoner som glatter ut rynker og furer i huden. Resultatet kommer umiddelbart og får huden til å se yngre ut. Behandlingen kan gjøres for å gjenskape et volumtap, og gi et naturlig og forfrisket utseende. Den kan også forsterke ansiktets kontur og form ved for eksempel å definere kinnben og kjeve. Filler injeksjoner inneholder hyaluronsyre – et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Typiske behandlingsteder er lepper, kinn og hakepartiet. Det er individuelt hvor lenge en behandling varer, men optimalt sitter effekten i opptil to år.

 

Fillere er skånsomme behandlinger, og det er svært sjelden man opplever bivirkninger. Noen kan få et lite blåmerke og hevelse etter behandling, og i noen sjeldne tilfeller kan det oppstå klumpdannelse eller infeksjoner. Selve behandlingen kjennes som små stikk, men om ønskelig kan man få påført en bedøvelseskrem i forkant. Det beste resultatet kommer imidlertid om man injiserer uten noen form for bedøvelse.

 

Dersom du er gravid, ammende, eller har en forhistorie med anafylaktiske tilfeller (allergisk sjokk) kan du ikke få fillerbehandling. Det samme gjelder om du har hudinfeksjoner i behandlingsområdet eller andre autoimmune sykdommer.

Skinbooster

 

Skinbooster er en behandling som fukter huden på et dypere nivå. Behandlingen gir svært gode resultater.

 

Gjennom den naturlige aldringsprosessen avtar produksjonen av hyaluronsyre etterhvert, og det produseres mindre kollagen og elastin. Dette gjør at huden mister glød, den blir slapp og vi får linjer og rynker. Behandlingen tilfører huden masse fukt og sørger for at huden produserer kollagen, og blir dermed spenstigere og får mer glød og fukt. Behandlingen er også ideell for acnearr – huden blir gjevnere og arrene forminskes.

Normalt anbefaler man tre behandlinger med 3 til 4 ukers mellomrom. Ved sterkt solskadet hud, mye linjer eller dype acnearr anbefales flere behandlinger, eller at man kombinerer med andre behandlinger eller fillere. Det anbefales en vedlikeholdsbehandling hver 6. – 8. måned for å opprettholde resultatet.

 

Typiske behandlingsområder:

 • fine linjer i ansiktet
 • tynn hud
 • lepper og røykelinjer
 • hals og decollete
 • acnearr
 • hender, knær og armer

 

Etter behandlingen kan man føle seg litt øm ved innstikkstedene. Noen kan bli hovne, spesielt ved behandling av lepper, men eventuell hevelse vil gi seg helt etter 2-10 dager. Noen opplever også å få blåmerker etter behandling.

 

Personer som er gravide eller ammende skal ikke behandles med Skinbooster. Det samme gjelder om du går på immundempende medisiner, eller har en infeksjon eller hudsykdom i området som skal behandles.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Artikler

  Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

  Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...