Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fillerbehandling

Injeksjonsbehandling med filler

 

Filler er injeksjonsbehandling som reduserer volumtap og glatter ut rynker og linjer i huden. Resultatet kommer raskt og får huden til å se yngre ut, med mer spenst, volum, fukt og glød. Behandlingen kan gjøres for å gjenvinne tapt volum, forsterke ansiktets kontur og form ved for eksempel å definere kinnben og kjeve eller for å redusere ringer under øynene. Filler er en samlebetegnelse for injeksjoner som i hovedsak inneholder hyaluronsyre og har en gèlelignende konsistens. Dette et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen og trekker til seg væske. 

Typiske behandlingsområder er: lepper, kinn og hakepartiet. Det er individuelt hvor lenge effekten av behandlingen varer, avhengig av produktvalg og området den injiseres i, men optimalt sitter effekten fra 6 måneder til 2 år.

Fillerbehandlinger er skånsomt og effektiv, og det er svært sjelden man opplever bivirkninger. Selv om komplikasjoner sjeldent forekommer, er dette noe man vil diskutere i detalj under en konsultasjon. Noen kan få et lite blåmerke og hevelse etter behandling, og i noen sjeldne tilfeller kan det oppstå klumpdannelser eller infeksjoner. Selve behandlingen kjennes som små stikk, men om ønskelig kan man få påført en bedøvelseskrem i forkant. 

Dersom du er gravid eller ammende, kan du ikke få behandling med filler. Hvis man har en forhistorie med allergisk sjokk, har hudinfeksjoner i behandlingsområdet eller andre autoimmune sykdommer vil behandlingen alltid skje i samråd med vår medisinske ansvarlige lege, og vil vurderes i hvert enkelte tilfelle. 

Hyaluronsyre-fillere bruker tid på å integrere seg i vevet, og man vil derfor se det endelige resultatet av behandlingen etter ca 4 uker, avhengig av området som behandles. 

Vi bruker kvalitetsmerkene, Juvederm og Restylane som er de største og mest anerkjente fillere merkene på verdensbasis. Våre behandlere er sertifiserte gjennom jevnlige kurs og er kvalitetssikret av Allergan (produsent av Juvederm) og Galderma (produsent av Restylane).

Behandlingene baserer seg derfor på en dyp faglig forståelse av ansiktets anatomi, og hvordan de ulike områdene kan formes/støttes for å jobbe med strukturene som for eksempel svekkes eller taper volum med alder. Dette vil tilpasses individuelt og vurderes i samråd med pasientens mål og ønsker, under konsultasjon. 

Alle våre fillerbehandlinger utføres av sykepleiere med videreutdanning i kosmetiske/estetiske behandlinger, eller av vår plastikkirurg.

Dr. Haug har lang erfaring med kosmetiske behandlinger, og sikrer kvaliteten av din behandling enten du ønsker behandling av estetiske eller medisinske grunner. Vi mener et tverrfaglig team og tett samarbeid mellom kosmetisk sykepleier og plastikkirurg sikrer det beste resultatet for deg.

 

Skinbooster

Skinbooster er en behandling som fukter huden på et dypere nivå og forbedrer hudens kvalitet innenfra. Behandlingen gir svært gode resultater og er godt dokumentert gjennom flere kliniske studier. Vår skinbooster er utformet på en måte som gjør at hyaluronsyren er mer motstandsdyktig for den naturlige nedbrytningen, og vil holde seg lenger i hudvevet enn vår egen hyaluronsyre, og gi deg langvarige resultater med forbedret hudhelse. 

Gjennom den naturlige aldringsprosessen avtar produksjonen av hyaluronsyre, kollagen og elastin. Dette gjør at huden mister glød, blir tørr og slapp med linjer og rynker. Behandlingen tilfører huden masse fukt, i form av små injeksjoner med hyaluronsyre og sørger for at miljøet rundt hudcellene blir ideell for å opprettholde og stimulere produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Resultatet blir en mer spenstig og hydrert hud, med mer glød. 

Behandlingen er også ideell for akne arr, da nydannelsen av hudceller gjør hudstrukturene jevnere og arrene forminskes.

Normalt anbefaler man tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Ved sterkt solskadet hud, med mye linjer eller dype akne arr, anbefales flere behandlinger. Det anbefales en vedlikeholdsbehandling hver 6. – 8. måned for å opprettholde resultatet. Behandling med skinbooster er også ideell i kombinasjon med andre, hudforbedrende behandlinger, i tillegg til tilpassede hudprodukter som jobber fra utsiden.

 

Typiske behandlingsområder:

  • Ansikt
  • Lepper
  • Overleppe
  • Hals
  • Bryst
  • Hender
  • Arm
  • Knær
  • Arr 

Etter behandlingen kan man føle seg litt øm ved innstikkstedene. Noen kan bli hovne, spesielt ved behandling av lepper, men hevelsen vil normalt gi seg helt etter 2-10 dager. Noen opplever også å få blåmerker etter injeksjonene.

Personer som er gravide eller ammende skal ikke behandles med Skinbooster. Om du går på immundempende medisiner, eller har en infeksjon i behandlingsområdet, må behandlingen vurderes i samråd med Nimo Klinikkens ansvarlige lege. 

Våre fillerbehandlinger har aldersgrense 20 år. 

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Artikler

Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...