Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Gravid

Nimos gynekologer er spesialister på graviditet, og har hjulpet flere tusen kvinner:

  • Å bli gravide
  • Gjennom svangerskapet
  • Etter fødsel
Gravid

Hos Nimo får du:

  • Kort ventetid
  • En moderne klinikk med topp utstyr
  • Kvinnelige og meget erfarne gynekologer
  • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
  • Time uten henvisning
  • Kveldsåpent
  • Lørdagsåpent

Gravid

Bli gravid

Noen blir gravide raskere enn andre. Det kan være mange årsaker til at noen ikke blir gravide, og da anbefaler Nimo å få hjelp. Du bør få identifisert problemene som påvirker hvorfor du ikke blir gravid og gjøre nødvendige grep. Dersom man har prøvd en stund eller vil ha veiledning for å bli gravid, så kan Nimos spesialister veilede deg og din partner til hvordan dere kan lykkes med å bli gravide. 

Bli gravid

Hjelp gjennom svangerskapet

Gravid, hva nå? Mange av Nimos pasienter er fulle av spørsmål og vil ha et best mulig svangerskap. Det er god oppfølging i det offentlige, men en del ønsker tettere oppfølging med ultralyd, prøver og veiledning. Det hjelper Nimos gynekologer deg med. Når du kommer til Nimo kan du være trygg på at du er i gode hender. Vi vet alt om hva du skal, må og bør igjennom, samt hva som kan skje. Nimo hjelper deg med å få et best mulig svangerskap.

gravid mage

Ultralyd og tidlig ultralyd

I begynnelsen av svangerskapet er man nysgjerrige på å vite om det går bra med fosteret og hvor mange uker man er på vei. Det avdekker du hos Nimo med tidlig ultralyd.

I det offentlige så tar man ultralyd, men ikke før etter tre måneder. Mange ønsker å få vite hvordan det går med fosteret før den tid. Det er ikke et enkelt valg, men dersom man har et foster med mange problemer, så er det noen som velger å gjøre selvbestemt abort før det har gått 12 uker. Det er imidlertid et valg og en vurdering du må gjøre selv.

ultralyd

Etter svangerskapet

Etter svangerskapet kan det dukke opp nye problemer relatert til kropp, underliv, sinn, sexlivet osv. Det kan gå utover livskvaliteten og samlivet. I den sammenheng har Nimo spesialister relatert til kvinnehelse, sexologi og underlivsplager. Nimo er her for deg dersom du ønsker hjelp.

Etter svangerskapet

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Våre gynekologer

Sabine Ehrig

Sabine Ehrig

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Dr. Sabine Ehrig er opprinnelig fra Tyskland og flyttet til Norge i 2006 fascinert av landets natur og mennesker. Hun studerte medisin ved Georg August universitet Gøttingen i Tyskland med avsluttet eksamen i 2002.

Spesialistutdannelsen utført ved Asklepios klinikken i Goslar/Tyskland og Helgelandssykehus Sandnessjøen med avsluttet spesialisteksamen i Tyskland i gynekologi/obstetrikk 2009. Hun har jobbet med gynekologi/obstetrikk siden 2002 med erfaring fra Tyskland og Norge.

Sabine har jobbet som overlege ved Helgelandssykehuset fra 2009-2018.

Fra 2018-2019 jobbet hun som gynekolog spesialist ved sykehus i Vestfold/Tønsberg.

Sabine har jobbet i mange år med alle spekter innen gynekologi/obstertikk, med også bred kirurgisk erfaring. Hun viser spesiell interesse innen vulvalidelse, fremfallsproblematikk og urogynekologi.

Sunniva Jacobsen Hochnowski

Sunniva Jacobsen Hochnowski

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Sunniva er utdannet cand.med ved Jagellonian University i Krakow, Polen, og startet turnustjeneste i Drammen i 2007. Hun har jobbet som gynekolog ved Drammen sykehus siden 2009 der hun også fullførte spesialistutdanningen sin.

Sunniva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun har erfaring både fra sykehus og privat praksis med utredning og behandling av blant annet uregelmessige blødninger, celleforandringer, hormonforstyrrelser, prevensjon, infertilitet/barneønske og oppfølging i svangerskap.

Merete Blakstad

Merete Blakstad

Spesialist på ufrivillig barnløshet og spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Merete  har arbeidet med barnløshet siden 1988. Tidligere har hun jobbet på Infertilitetsklinikken på Ullevål Sykehus og Volvat og en gynekologisk klinikk i Oslo.

Hun har lang og bred erfaring når det gjelder  utredning  og behandling av barnløse par og single kvinner.

Merete utfører blant annet på kvinnen: Undersøkelse av eggledere  (HyCoSy) , priming før IVF og stimulering av eggstokkene med tabletter  eller sprøyter.

På mannen: sædprøve (swim up) og ultralyd av testikler og bitestikler. 

Merete gjør også vanlig gynekologiske undersøkelser med celleprøve og ultralyd av underlivet. Hun utreder blant annet plager ved overgangsalderen.