Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Liplift

Leppeløft med laser

Liplift hos Nimo er en effektivt behandling for ivareta eller forsterke leppens volum på en naturlig måte

Hos Nimo får du:

  • Et naturlig resultat
  • Kompetanse
  • Kvalitet
  • Moderne klinikk
  • Markedets beste utstyr
  • Omsorg

Liplift - leppeløft med laser

Kort om Liplift med laser

Laser leppebehandling også kalt Laser-Liplift er et effektivt og naturlig alternativ til fillerbehandling for å stimulere din egen produksjon av kollagen og elastin, så du kan ivareta eller forsterke leppens volum på en naturlig måte. I motsetning til filler som kun jobber med leppens volum, vil laser Liplift i tillegg til volum også forbedre leppens tekstur og farge.

Behandlingen fungerer ved at vi leverer to ulike former for laserlys til leppeområdet som omdannes til varmeenergi. Dette vil styrke huden i og rundt leppene, for å skape et strammere og fyldigere utseende. Den milde løftingen rundt leppene, vil gjøre at man viser mer av leppens volum, samtidig som varmen stimulerer til økt kollagenproduksjon. 

Hos Nimo Klinikken møter du laser-sertifiserte og profesjonelle kosmetisk dermatologiske sykepleiere, som vil kunne gi deg trygge og effektive leppebehandlinger.

Liplift egner seg best for følgende problemer:

  • Volumtap i lepper
  • Tap av farge på lepper
  • Ujevn tekstur 
  • Linjer og slapp hud i munnområdet

 

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

laserbehandling/liplift/">

Booke time?

Teoretiske spørsmål og svar

 

Hva er Liplift?

Laser Liplift er en laserbehandling for å ivareta eller forsterke huden rundt munnen og leppene. Varmeenergien fra laseren vil på en naturlig måte fremme leppenes naturlige volum, tekstur og farge, og samtidig ha en oppstrammende effekt på huden rundt munnen. Laserbehandlingen foregår i to trinn, ut ifra dine behov. 

Er Liplift en operasjon?

Nei, Laser Liplift er ikke en operasjon, men en laserbehandling i og rundt munnområdet som foregår i to trinn. Det er ingen nedetid eller smerter med behandlingen, slik at du kan gå rett tilbake til dine gjøremål. 

Hvordan virker Liplift?

Laser Liplift virker ved at laserlyset omdannes til varme i huden, i og rundt leppene. Dette vil skape en kontrollert varmeskade i vevet som vil gi en kraftig stimulering av kollagen-, elastin- og hyaluronsyre-produksjonen. Dette vil igjen bidra til oppstramming av huden i munnområdet, samtidig som man vil få økt volum, jevnere tekstur og en naturlig farging av leppene.

Hvilke problemer løser Liplift?

Laser Liplift er en naturlig behandling for å ivareta eller forsterke leppenes fyldighet, tekstur og fargetone. Med alder vil kollagen- og elastinproduksjonen avta og komme til syne som tap av volum, redusert fasthet og tap av farge på leppene. Med laser leppebehandling kan du forebygge og behandle volumtap, linjer rundt og på leppene, samt tap av farge. Dette er et naturlig, effektivt og trygt alternativ til fillerbehandling som kun gir volum uten å forbedre farge og tekstur på leppen.   


Hvor lang tid tar det før man ser effekten av Liplift?

Effekten av laser Liplift vil komme umiddelbart i form av en fyldigere farge, men også volum, da man får en mild hevelse etter behandlingen som følge av kollagenreaksjonen i leppene. Man vil kunne se en bedring i tekstur, farge og fyldighet gjennom de neste ukene, da nydannelse av kollagen og elastin skjer gradvis. For optimal effekt anbefales tre til fire behandlinger, hver 2.-4. uke, og deretter vedlikeholdsbehandling hver 3.-6. måned. 

Er Liplift permanent?

Nei, Liplift er ikke permanent da kollagen- og elastinproduksjonen vil avta over tid, som en naturlig del av hudens aldringsprosess. Det er derfor viktig at man opprettholder stimuleringen med vedlikeholdsbehandlinger som er tilpasset dine lepper og ønsker. 

Hva slags injeksjon benyttes for Liplift?

Det benyttes ingen injeksjoner for Laser Liplift, kun termisk laservarme/energi til leppe- og munnområdet som naturlig gir leppene et fyldigere utseende. 

Hvor lenge varer effekten av Liplift?

Effekten av Laser Liplift avhenger av ditt utgangspunkt, alder og helsetilstand. Man anbefaler vedlikeholdsbehandling for å opprettholde effekten hver 3. til 6. måned. Under en konsultasjon med din behandler, vil du kunne få mer informasjon om hva du kan forvente av laser Liplift. 

Kan jeg ta Liplift for overleppa?

Ja, man kan velge å bare gjøre laser Liplift av overleppa. 

Kan jeg ta Liplift for underleppa?

Ja, hvis man ønsker, kan man bare gjøre laser Liplift av underleppa.

Hva er bullhorn Liplift?

Bullhorn Liplift (subnasal lip lift) er et kirurgisk inngrep, hvor man forkorter mellomrommet mellom nedre del av nesen og overleppen for å få den til å se fyldigere ut eller for å få overleppen høyere opp. Navnet “bullhorn” kommer av arret som legges langs neseborene og kan minne om formen til et oksehorn.  

Hva er russisk Liplift?

Russisk Liplift er en egen behandlingsteknikk for fillerbehandling i lepper, med fokus på å skape volum i midtre del av overleppen, mens den ytre delen av leppen ikke behandles, for å skape det som ofte betegnes som hjerteformet overleppe. 

Har Liplift dokumentert effekt?

Ja, Laser Liplift har dokumentert effekt i studier og med før- og etterbilder. 

Når brukes Liplift?

Laser Liplift brukes når man ønsker naturlig økt fyldighet i leppene uten å bruke filler. Behandlingen brukes også for å gjenvinne eller opprettholde leppens naturlige farge, en jevn tekstur og fuktighet hos de som sliter med tørre lepper. Laser Liplift vil også bidra til å behandle huden rundt munnen, for en oppstrammende effekt med reduksjon i linjer og rynker.  

Er Liplift skadelig?

Nei, dersom du går til en profesjonell medisinsk klinikk, med helsepersonell og sertifiserte laserbehandlere skal det mye til for at denne behandlingen skal kunne være skadelig. 

Gir Liplift noen bivirkninger?

Laser Liplift kan gi en varmefølelse med prikking og lett hevelse i munnområdet noen timer etter behandling, men dette er helt normalt og et tegn på at kollagenreaksjonen finner sted i leppene dine, og er den effekten vi ønsker å oppnå. Under del to av behandlingen, vil vi gjøre en lett laser-peel av leppen for å stimulere kollagenproduksjonen og for å bedre leppens tekstur. Dette vil gjøre at leppene kan føles litt tørre og såre i ca 24 timer, og vi anbefaler å smøre leppene regelmessig med hvit vaselin eller en fet salve/leppekrem. 

Kan jeg reversere resultatet hvis jeg angrer meg?

Behandling med laser Liplift vil kun stimulere din egen kollagen- og elastin-produksjon, og vil ikke unaturlige resultater som det er nødvendig å reversere. Dersom man allikevel skulle få mer volum i leppene enn man ønsket, vil den ekstra kollagenproduksjonen avta, og dermed leppenes fyldighet, dersom man slutter å stimulere med laserbehandling.

Praktiske spørsmål

Hvorfor ta Liplift?

Fordi det er en naturlig behandling for å fremme leppenes naturlige fylde, på en trygg og effektiv måte. Og i motsetning til filler som bare gir volum,  vil også laser Liplift gi bedret hudtekstur og farge. 

Hvem kan ta Liplift behandling?

Alle kan i utgangspunktet ta laser Liplift, dersom man under konsultasjon med behandler ikke finner kontraindikasjoner for behandlingen. 

Hvem bør ikke ta Liplift behandling?

Gravide og ammende kan ikke ta laser Liplift. Man kan heller ikke utføre behandlingen dersom man har epilepsi, hvis man tar på medisiner som gjør huden lyssensitiv eller har aktive infeksjoner i området rundt munnen. 

Hvordan oppnå best mulig resultat med Liplift?

For å oppnå best mulig resultat med laser Liplift, er det viktig at man følger behandlingsprotokoll med riktig intervall mellom behandlingene, slik at kollagenreaksjonen kan nå full regenerering mellom hver behandling. I tillegg kan man forlenge resultatet ved å bruke et leppeprodukt som gir kollagenstimulering mellom og etter behandlingene. 

 

Kan man ta Liplift for hjørnene?

Ja, dersom man føler at man har volumtap eller slapp hud ved munnvikene, er laser Liplift en god behandling for å stramme opp huden, gjenvinne volum, samtidig som man får en frisk farge på leppene. 

Kan jeg få se før og etter bilder for Liplift?

Ja, hos Nimo Klinikken kan man få se før- og etterbilder. 

Hvilken aldersgrense har Liplift?

Laser Liplift er en kosmetisk behandling og har derfor aldersgrense 18 år. 

Hvor gammel bør man være for å ta Liplift? 

Man må være over 18 år for å gjøre behandlingen. Å gjøre behandlingen i forebyggende hensikt er ideelt fra ca 25 år, da kollagen- og elastinproduksjonen begynner å avta. Man bør ikke være over 65 år, da det er vanskelig å få til en optimal kollagenstimulering.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

For optimal resultat er det anbefalt med 3-4 behandlinger, og deretter vedlikeholdsbehandling hver 3. til 6. måned. 

Hva kan jeg forvente hos Nimo?

Hos Nimo Klinikken kan du forvente å bli møtt av profesjonelle kosmetisk dermatologiske sykepleiere og leger, med sertifisering i laserbehandling. Nimo Klinikken bruker laseren fra det anerkjente laserselskapet, Alma Lasers, som sikrer deg en trygg og effektiv behandling med en av markedets beste lasere. Du vil få en grundig gjennomgang av din helse før man begynner behandlingen, og vil få god oppfølging mellom og etter behandlingene. 

Hvem kan utføre Liplift?

Da laser Liplift er behandling med avanserte former for laserlys/energi, er det sykepleiere eller leger med sertifisering i laserbehandling som skal utføre disse behandlingene.  

Hvem kan utføre Liplift behandling hos Nimo?

Hos Nimo Klinikken er det våre kosmetisk dermatologiske sykepleiere som utfører disse behandlingene. De er godkjent og sertifiserte gjennom Alma Lasers autorisasjonsprogram, noe som sikrer deg trygge og forsvarlige behandlinger hos oss. 

Kan man ta Liplift når man er gravid?

Nei, men kan ikke gjøre laser Liplift under graviditet. 

Kan man ta Liplift når man ammer?

Nei, man kan ikke gjøre laser Liplift når man ammer.

Andre tips til meg som vurderer å ta Liplift behandling?

Hvis man vurderer å ta laser Liplift, kan det være lurt å bestille en konsultasjon hos din behandler. Da kan du få en gjennomgang av helsetilstand og en vurdering av kyndig helsepersonell. Du vil da få individuelt tilpasset informasjon om behandlingen, slik at det blir lettere å ta en beslutning.

Liplift eller filler?

Filler er en injeksjonsbehandling som gir volum i leppene, Laser Liplift er er laser behandling, som naturlig stimulerer din egen kollagenproduksjon for å gi deg fyldigere lepper uten samme risikoprofil som ved fillerbehandling. I tillegg vil laser Liplift gi leppene en fin, naturlig farge, mer jevn tekstur og økt fuktighet i vevet.

Før behandlingen

Er det noe jeg bør gjøre før en Liplift behandling?

Ja, for å forsterke resultatene og for å optimalisere effekten av laserbehandlingen, er det en fordel om man drikker godt med vann (det holder å få i seg daglig, tilpasset anbefaling), dagene før behandlingen. Dette er fordi en av lasertypene (Erbium:YAG) som brukes under behandling, fordamper noe av væsken i huden, og vil derfor ha bedre effekt om man er tilstrekkelig hydrert. 

Gjør behandlingen vondt?

Nei, behandlingen gjør ikke vondt, men man kan kjenne små stikk under laser-peel av leppene. 

Under behandlingen

Hvordan oppleves Liplift?

Behandlingen oppleves behagelig for de aller fleste. Man vil kjenne på varme under behandlingen og små stikk fra laseren, men det er ikke smertefullt. 

Hvor lang tid tar en Liplift behandling?

En laser Liplift behandling tar ca. 20 minutter

Kan jeg få bedøvelse ved Liplift?

Nei, det er ikke nødvendig med bedøvelse ved laser Liplift

Etter behandlingen

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Etter behandlingen vil du kunne oppleve forbigående, lett hevelse i leppen, en varmefølelse og prikking. Dette er normalt og et tegn på at kollagenstimuleringen finner sted. Noen føler at leppene er tørre 1-2 dager etter behandling, så vi anbefaler å smøre leppene regelmessig med hvit vaselin eller et annet rikt leppeprodukt. Ved fullført behandling i henhold til anbefalingene, kan du forvente naturlig, fyldigere lepper, med en frisk farge og jevn struktur, samt en oppstrammende effekt, med reduksjon i eventuelle linjer rundt munnen. Resultatet vil imidlertid avhenge av ditt utgangspunkt, alder og din helsetilstand.  Hvor lang tid tar det før man kommer seg?

Man vil kun ha lett hevelse i leppene etter behandlingen, så man kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling.

Hvordan ser man ut etter Liplift?

Man vil ha en frisk farge, med lett forbigående hevelse i leppene. Bortsett fra dette, vil man se ut som man pleier. 

Hvordan føles leppene etter Liplift?

Leppene kan føles varme med lett forbigående prikking. Noen føler seg også tørre på leppene de første dagene etter behandling, så man får med hvit vaselin til å smøre leppene med. 

Er det noe jeg bør gjøre etter Liplift?

Det er ikke noe komplisert post-laser regime etter Liplift, sett bort ifra å sørge for at leppene får fuktighet via hvit vaselin eller et annet rikt/fet leppeprodukt. Man skal også smøre seg med solfaktor i det behandlede området, i 4 uker etter behandling, da huden er ekstra utsatt for UV-stråler som i verste fall kan gi pigmentforstyrrelser. 

Er det noe jeg bør unngå etter Liplift?

Du bør unngå aktiv soling 4 uker etter behandling, for optimalt resultat. 

Kan jeg sminke meg etter Liplift?

Ja, man kan fint bruke sminke etter laser Liplift, men man bør unngå bruk av produkter/sminke som tetter eller ikke tilfører fuktighet i området som er behandlet. 

Kan jeg bruke leppestift etter Liplift?

Ja, hvis man legger et pleiende leppeprodukt under leppestiften, kan man fint bruke det. 

Kan jeg bruke lipgloss etter Liplift?

Ja, man kan fint bruke lipgloss etter laser Liplift og det vil være gunstig for å redusere tap av fuktighet fra leppene etter laserbehandlingen. 

Kan jeg drikke alkohol etter Liplift?

Ja, man kan drikke alkohol etter behandling med laser Liplift. 

Kan jeg trene etter Liplift?

Vi anbefaler å unngå hard fysisk aktivitet 24 timer etter behandling, da det er ugunstig å få svette i det behandlede området. Man kan fint gjennomføre lett til moderat trening som ikke genererer høy svetteproduksjon. 

Kan jeg sole meg etter Liplift?

Nei, det er ikke anbefalt med aktiv soling etter laser Liplift, da huden på og rundt leppene er ekstra utsatt for UV-skader 4 uker etter behandling, og kan i verste fall gi økt risiko for pigmentforstyrrelser i området som er behandlet. Man skal alltid bruke solfaktor på det behandlede området når man skal ut, uansett vær og årstid, i 4 uker

Nimos spesialister på Liplift