Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tjenester

Plastikk kirurgi

De fleste forbinder plastikk kirurgi med kosmetiske inngrep for å forme utseendet etter egne idealer eller å få tilbake kroppen slik den var tidligere. Hos Nimo klinikken fokuserer vi på deg, dine ønsker og dine forventninger!

Funksjonell medisin

Funksjonell medisin starter der den klassiske skolemedisinen slutter. Den handler om at hvert enkelt menneske er unikt og at løsningen ofte ligger i summen av enkeltdelene.

Urologi

Problemer i urinveiene kan være krevende. Vi har spesialister som har den nødvendige kunnskapen som kan forandre hverdagen til det langt bedre.

Gynekologi

Gynekologi betyr opprinnelig ”læren om kvinner”. Vi tilbyr ikke bare kunnskap og ekspertise, men også tillit og forståelse.

Åreknuter og sprengte blodkar

Nimo klinikken tilbyr behandling av åreknuter og sprengte blodkar. Karkirurg Dr. Øyvind Werpen Skoe utfører både varmebehandling av større årer med klaffesvikt, microfjernelser av åreknuter og laserbehandling av mindre blodkar.

Kosmetiske behandlinger og hudpleie

Vi tilbyr et stort utvalg av medisinske og estetiske hudbehandlinger av både kroppen og ansiktet. Ofte er det lite som skal til for å fremheve din naturlige skjønnhet.

Sexologi

Seksualiteten er et av våre viktigste primærbehov og vi trives best når det fungerer som det skal. Sexologi omfatter alle forhold omkring seksualitet, både biologiske, psykiske og kulturelle.

Gynekologi betyr opprinnelig ”læren om kvinner”. Vi tilbyr ikke bare kunnskap og ekspertise, men også tillit og forståelse.

Ernæringsterapi

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at helseproblemer ofte kommer av ubalanser i kroppen, som kan gi forskjellige symptomer og resultere i sykdommer. Ubalanser kan oppstå av mange ulike årsaker, som ved næringsmangler, stressende livsstil og uheldig miljøpåvirkning.

Fysioterapi

På Nimo klinikken fremmer vi kvinners helse ved bruk av fysioterapi. Bevegelse, mobilitet og smidighet gir deg hjelp til å utnytte dine egne ressurser.

Foundation trening

Vi sitter for mye – både på jobb og hjemme! Resultatet av det er at våre strukturer, blant annet muskler, ledd, og bindevev, blir komprimerte. Dermed blir funksjonen i kroppen også dårligere. For å forhindre dette, tilbyr Nimo klinikken en rekke behandlingsmetoder

Permanent makeup

Permanent Makeup gir et naturlig og langvarig resultat der det innføres fargestoffer ved hjelp av nåler. Pigmentene er organiske og har den høyeste grad av sertifisering. Kunnskap og kvalitet er langt bedre i dag enn for ti år siden, og vi kan endelig si at røde bryn er historie.

Livsmestringsterapi

Livet er ikke alltid en lek, og før eller senere vil vi alle oppleve utfordringer som kan være vanskelig å håndtere. Heldigvis gjør øvelse mester.

Endokrinolog

Erfaren endokrinolog i Drammen finner du hos Nimo Klinikken i Drammen sentrum. Book time hos oss uten henvisning fra fastlege.

Gastrokirurgi

Dr.med. overlege Sigrid Groven er en svært erfaren og dyktig gastrokirurg. Henvisning fra fastlege er ikke nødvendig og det er kort ventetid for utredning og behandling.