Kosmetiske behandlinger og hudpleie

Nimo tilbyr både medisinsk og estetisk hudpleiebehandling – for å opprettholde beskyttelse mot ytre faktorer, indre likevekt og styrket selvfølelse.

Behandlinger

Vi tilbyr et stort utvalg av medisinske og estetiske hudbehandlinger av både kroppen og ansiktet. Ofte er det lite som skal til for å fremheve din naturlige skjønnhet.

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

- Kvinne, 60 år.

På Nimo klinikken gir vi deg muligheten til å styrke selvfølelsen gjennom behandlinger som kan få deg til å se både sunnere og mer vital ut – å vise den beste utgaven av deg selv. Den faglige og medisinske delen blir ivaretatt av profesjonelle rådgivere og veiledere – og alt skjer i en svært behagelig og avslappende atmosfære. Vi kaller det Nimo Hud.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

    Materiell- og servicegebyr

    Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.