Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om Nimo

En fremtidsrettet kvinneklinikk

Nimo klinikken ble grunnlagt i 2018 av Nina Willumsen og Morten H. Haug. Vi forstod tidlig at kvinnehelse er komplekst og omfattende. Det krever høy kompetanse og et stort overblikk over store fagfelt. Vi bestemte oss derfor for å skape en fremtidsrettet kvinneklinikk som ser hele kvinnen, både det ytre og indre.

God kvinnehelse er mer enn en celleprøve. Vi ser alltid etter de underliggende årsakene – ikke bare symptomene. Ved å se hele mennesket kan vi koble på vårt helhetlige fagmiljø. Nimo utfordrer dagens behandling, ved å tilby et bredt medisinsk tilbud som muliggjør et liv med intensjon om å ta de beste valgene hver dag. Vi følger opp og inspirerer kvinner til å bli en bedre versjon av seg selv.

Dr. med. Nina Willumsen

Dr. med. Nina Willumsen

Gynekolog

Nina Willumsen er utdannet gynekolog, og har vært avtalespesialist med egen praksis i Drammen siden 2005. Hun har lang og bred, klinisk erfaring fra blant annet Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Haukeland sykehus, almennmedisin og forskning. Hun har også en doktorgrad i klinisk biokjemi, og er blant Norges første til å bli utdannet som funksjonellmedisinsk lege ved The Institute For Functional Medicine, USA. https://www.ifm.org 

Dr. Morten H. Haug

Dr. Morten H. Haug

Plastikkirurg

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker.

Våre fagspesialister

Hos Nimo klinikken finner du et bredt spekter av dyktige fagspesialister. Vi er opptatt av å finne ut av hva god helse er for deg – og kan skreddersy den behandlingen som hjelper deg dit. 

Vårt løfte til deg

Vi i Nimo klinikken ser hele deg, så du kan føle deg trygg. Vi hjelper til med å optimalisere din helse og
sørger for at du får den nyeste og beste behandlingen for akkurat deg.

Vår ambisjon er at alle kvinner skal få
muligheten til å bli den beste utgaven av seg
selv. Dette gjør vi ved å sette kvinnehelse på
dagsorden og ved å ha ansatte som skaper
endring for norske kvinners helse.

Vår misjon er å utfordre det etablerte. Tilby
det lille ekstra som systemet ikke er rigget for.
Vi er ærlige og profesjonelle. Da må vi noen
ganger utfordre pasientens forestillinger om
fremtiden.

Bli den beste deg. Vi gir kvinner muligheten til å optimalisere sin helse.

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter drivende dyktige fagspesialisert, som deler vår ambisjon. Se våre utlyste stillinger her, eller ta direkte kontakt.