Om oss

“Fremtidens helsevesen har mye mer kunnskap om sammenhengen mellom livsstil, kost og helse, og kommer til å jobbe langt mer med forebygging enn i dag.”

Nina Willumsen

Gründerne

Ekteparet Nina Willumsen og Morten H. Haug er bosatt i Oslo, og startet Nimo-klinikken i nye lokaler i Drammen sentrum i november 2017.

Dr. med. Nina Willumsen

Nina Willumsen er utdannet gynekolog, og har vært avtalespesialist med egen praksis i Drammen siden 2005. Hun har lang og bred, klinisk erfaring fra blant annet Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Haukeland sykehus, almennmedisin og forskning. Hun har også en doktorgrad i klinisk biokjemi, og er blant Norges første til å bli utdannet innen funksjonell medisin.

Dr. Morten H. Haug

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker.

 

Filosofi

”Mitt høyeste ønske er å optimalisere kvinners helse. Vi skal leve sunt, godt og lenge.”

Nina Willumsen

Ansatte

Gry Holstad
Daglig Leder

Gry Holstad er utdannet helsefagarbeider og helsesekretær. Hun har jobbet for Dr. Willumsen siden 2010. Hun har lang erfaring fra salg, service, ledelse og helse.

 

Hun jobber nå som daglig leder ved Nimo-klinikken, i tillegg til at du ofte kan møte henne på laboratoriet og i resepsjonen.

SUnniva Jacobsen Hochonowski er spesialist i gynekologi og fødselshjelp hos Nimo-klinikken

Sunniva Jacobsen Hochnowski
Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Sunniva er utdannet cand.med ved Jagellonian University i Krakow, Polen, og startet turnustjeneste i Drammen i 2007. Hun har jobbet som gynekolog ved Drammen sykehus siden 2009 der hun også fullførte spesialistutdanningen sin.

 

Sunniva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun har erfaring både fra sykehus og privat praksis med utredning og behandling av blant annet uregelmessige blødninger, celleforandringer, hormonforstyrrelser, prevensjon, infertilitet/barneønske og oppfølging i svangerskap.

Einar Christiansen er Urolog og Androlog hos Nimo-klinikken

Einar Christiansen
Urolog og Androlog

Spesialist i generell kirurgi og urologi, med bred erfaring fra Tromsø, Kirkenes og AHUS. Overlege i kirurgi ved Diakonhjemmets sykehus i 5 år.

 

Var med å grunnlegge Volvat Medisinske Senter (Ring-Senteret) i 1985, Grunnla Andrologisk Senter i 1991, der hovedinteressen var utredning, behandling og forskning på menns forplantningsevne og seksualitet. Startet Urologisk Senter ved Røde Kors Klinikk i 2001 frem til pensjonsalder i 2014, som  avtalespesialist i urologi. Siste 25 år har han vært særlig interessert i diagnostikk og behandling av prostatakreft, men også hormonsvikt hos menn.

 

Ved Nimo-klinikken vil han kunne utrede og behandle pasienter med vannlatingsforstyrrelser, både hos kvinner og menn. Prostata-lidelser, hormonsvikt hos menn, barnløshet og ereksjonssvikt. Utredningen vil skje med moderne utstyr. I tillegg tilbys kirurgiske inngrep som sterilisering av menn, operasjoner ved trang forhud og skjevstillinger av penis, samt for kirurgiske lidelser i pungen.

Alexander Vigen
Plastikk kirurg

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

 

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

Nimo copper background

Randi Gjessing
Sexolog

Randi ble utdannet sykepleier i 1990 og spesialsykepleier i onkologi (kreft) i 1999. Hun videreutdannet seg som spesialist i sexologisk rådgivning ved universitetet i Agder i 2007. Hun er også godkjent sexolog av Nordisk Forening for Klinisk Sexologi (NACS).

 

Randi har erfaring med kreftpasienter på Radiumhospitalet i over 27 år, og er nå sexolog på Ahus – der hun jobber med mennesker som har ulike seksuelle dysfunksjoner. I tillegg til å ha lang erfaring i pasientkontakt, skriver hun i tidsskrifter og fagbøker, og hun holder omtrent 80 foredrag i året om tema seksualitet.

 

Hun er opptatt av å tenke helhetlig i forhold til sexologiske problemstillinger. Utfordringer i parforholdet, kommunikasjon, sykdommer, medikamenter og en hektisk hverdag kan komme i veien for et godt seksualliv. Hun ser ofte av seksuelle problemer også forstyrrer intimitet og relasjonen generelt, så det er av stor betydning å ta seksuelle problemer på alvor.

Anna Kathrine Ljøgodt
Behandler i funksjonell medisin

Anna Kathrine Ljøgodt  har medisinsk embedseksamen fra Universitetet i Oslo (1987) og mastergrad i ernæringsmedisin fra University of Surrey (2007). Hun har studert funksjonell medisin ved “The American Academy of Environmental Medicine” og “Institute for Functional Medicine” i USA, i tillegg til en rekke kurs innen ernæring og funksjonell medisin i Europa fra 1990-tallet. Anna Kathrine er sertifisert DNA Life behandler (veileder i gentesting) ved Nordic Laboratories i Danmark. Hun er sertifisert instruktør i MediYoga (medisinsk yoga) og MediYoga Coach ved Stress og Utbrenthet og underviser ukentlige MediYoga klasser.

 

Anna Kathrine er opptatt av å forebygge sykdom, optimalisere helsen og å bedre livskvaliteten til pasienter med kronisk sykdom eller funksjonsnedsettelse. Hun benytter grundig sykehistorie, kartlegging av symptomer, livsstil og kosthold, samt funksjonellmedisinske undersøkelser for å  kunne gi individualiserte råd om  kosthold, ernæring og livsstil.  Hun har lang erfaring med behandling av pasienter med kroniske betennelsestilstander, mage-tarm lidelser, allergi/intoleranse, metabolsk syndrom, hormonubalanser og kronisk utmattelse. Hun arbeider også med forebygging av tidlig aldring, kognitiv svikt og annen nevrologisk funksjonsnedsettelse .

Kjersti Fimreite er Fysioterapaut hos Nimo-klinikken

Kjersti Friisø Fimreite, MSc, MNFF
Fysioterapaut

Utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences, Enschede, Nederland og har tatt en mastergrad i klinisk fysioterapi ved Høgskolen i Bergen og ved Duke University of Medicine, NC, USA. Under masterutdanningen gjorde hun sitt studie på fysioterapibehandling/tiltak for kvinner som opplever smerter under samleie.

 

Hun har videreutdanning innen kvinnehelse med hovedfokus på undersøkelse og behandling av bekkenbunnsplager fra Norge og USA. Hun jobber til daglig med kvinnehelse med pasienter i alle aldre men har en spesiell interesse for bekkenbunnsplager.

Nina Opsahl
Operasjonssykepleier

Nina var ferdig utdannet sykepleier i 1992 og operasjonssykepleier i 2003. Siden har hun jobbet som operasjonssykepleier på operasjonsavdelingen ved Drammen sykehus, Vestre Viken og på Aleris Drammen. Hun har også erfaring fra legevakt.

Lene Schmidt Bergmann er Kosmetisk Sykepleier hos Nimo-klinikken i Drammen

Lene Schmidt Bergmann
Kosmetisk sykepleier

Lene ble ferdig utdannet som sykepleier i 2008. Hun har tidligere arbeidserfaring fra hudlege Henning Stang og har jobbet som kosmetisk sykepleier ved The Light Clinic, samt Aleris Tønsberg og Drammen.

 

Hun er en erfaren injeksjonsbehandler og jobber med indikasjoner som volumtap og løft, korrigering av linjer og rynker, forsterking og balansering av ansiktet.Lene er opptatt av hudhelse og gir veiledning ved ulike hudproblemer, som akne og aknearr, pigmentering, solskadet hud, linjer og rynker, grov hud og rosacea.

 

Ved Nimo-klinikken tilbyr Lene injeksjonsbehandling med fillere og botulinumtoksin, svettebehandling under armer, laserbehandling av kar, kjemiske peelinger og individuelt tilpassede kremprogram.

Bente Bjørnrud Braathen er Ernæringsterapeut og Helsecoach hos Nimo-klinikken i Drammen

Bente Bjørnrud Braathen
Ernæringsterapeut og Helsecoach

Bente Bjørnrud Braathen jobber på klinikken som funksjonell medisisnsk ernæringsterapeut og helsecoach. Bente har grunnutdanning innen tradisjonell medisin og naturmedisin. Hun er utdannet Ernæringsterapeut ved Tunsberg Medisinske Skole (TMS). I tillegg videreutdanner hun seg innen funksjonell medisin ved Institute for Functional Medicine (IFM) i USA og England. Bente er sertifisert DNA-Life gentest behandler fra Nordic Laboratory.

 

Bente er opptatt av hvordan vi kan påvirke og endre våre vaner og handlingsmønstre. Hun vil hjelpe deg å kartlegge nødvendige og varige tiltak, som lar seg gjennomføre på en langsiktig og god måte for best resultat. Hun kan benytte tester som analyserer kroppens metabolisme, tarmens tilstand, matvaresensitivitet, energiomsetning, hormonbalanse og genetiske disposisjoner og hjelpe deg å finne et kosthold som er tilpasset deg og dine helseutfordringer.

 

Medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH).

Marte Dalen
Linergist/ hudterapeut

Marte Bilow Dalen er utdannet linergist fra Long Time Liner og Sol Pmu, samt hud og kroppsterapeut med avlagt Cidesco eksamen. Hun har bred erfaring, både som terapeut og faglærer ved Hudpleieakademiet, Colosseum Spa og Elite Klinikken.

 

Marte jobber nå som linergist på heltid. Hun fører produktlinjen Amiea som utvikles og produseres i Tyskland av verdens største leverandør innen permanent makeup. De ligger helt i tet med forskning og produktutvikling.

 

Marte er opptatt av naturlige og nøyaktige resultater, i tillegg til en tett oppfølging av sine kunder. Hun har flere masterkurs innen faget og er stadig opptatt av videreutvikling.

Unni Høsøien
Livsmestringsterapaut

Unni er utdannet pedagog, og har lang erfaring med undervisning og ledelse. Hun har videreutdanning i Familieterapi og Systemisk praksis fra Diakonhjemmets høgskole og en mastergrad i Relasjonsledelse, veiledning og coaching fra NTNU.

 

Med sin faglige spesialisering innen relasjonskompetanse har hun jobbet med veiledning og coaching både individuelt og i grupper. Hun har praksis fra Papirbredden Karrieresenter og OsloMet –Storbyuniversitetet.

 

Ved Nimo-klinikken jobber Unni med livsmestring for å styrke ungdom og voksne i dagliglivets utfordringer. Livsmestring handler om å ha selvinnsikt og kunne forstå seg selv, slik at hver enkelt utvikler egne strategier og handlingskompetanse i utfordrende og krevende situasjoner.

Marianne Roll er Helsecoach hos Nimo-klinikken

Marianne Roll
Helsecoach / Foundation Trening

I over 30 år har jeg drevet min egen praksis innen ulike behandlingsformer. De siste 15 årene har jeg parallelt gitt behandlinger og veiledning ved mange ulike bedrifter. I møte med klienter har jeg alltid søkt etter en større sammenheng. På den måten kan jeg behandle hele mennesket og årsaken til problemene, ikke bare symptomene.

 

Utdannelser jeg har tatt for å få en større forståelse og bredere erfaring for helse og helhet: Norsk Akademi for Naturmedisin, Videreutdannelseskurs i klassisk homeopati ved George Vithoulkas og Jeremy Sherr, Ma-Uri Bodywork ved Ma-Uri Instituttet, Tankefeltterapi, Ernæringslære, SNEM.

 

Mitt mål er å veilede folk til å ta ansvar for egen helse, motivere, inspirere og gi forståelse.

Maud Tove Landås er Legesekretær hos Nimo-klinikken i Drammen

Maud Tove Landås
Legesekretær

Maud ble utdannet legesekretær ved Sandar videregående skole i 1984, og jobbet etter endt studie ved Svelvik legesenter i 27 år. Videre har hun jobbet som helsesekretær ved Willumsen kvinneklinikk i 1 1/2 år og som kundebehandler ved Aleris i 1 år, før hun igjen startet som helsesekretær ved Dr. Willumsen kvinneklinikk hos Nimo.

Emyline Michaelsen
Medisinsk Sekretær

Emyline har praktisert hos Dr. Willumsen´s kvinneklinikk siden 2014, og har tatt kurs i sterilisering og smittevern på Oslo Universitetssykehus.

 

Er du hos en av våre gynekologer, vil du møte Emyline som hjelper til under undersøkelsen. I tillegg vil du kunne treffe henne på telefon og på laboratoriet.

Sickan Christina Tveiten er Pasientkoordinator hos Nimo-klinikken

Sickan Christina Tveiten
Pasientkoordinator

Hudterapaut med kurs i hudlidelser og hudsykdommer samt sårbehandling, med erfaring fra Hudlegekontoret i Tønsberg.

 

Helsesekretær med grunnfag i psykologi. Har tidligere arbeidet ved Tønsberg Privatklinikk og Aleris Drammen.

Anette Mogen
Helsesekretær

Anette har fagbrev som omsorgsarbeider, og utdannet seg til helsesekretær i 2017.

Annelin Knutsen Tangen
Helsesekretær

Annelin ble utdannet helsesekretær i 2014 og er autorisert. Hun har tidligere erfaring fra legekontor.

Teresa Walczak
Husøkonom