Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sunekos 200

Nimo hjelper deg med å få bedre hud rundt øynene

Hos Nimo får du:

 • Et naturlig resultat
 • Kompetanse
 • Kvalitet
 • Moderne klinikk
 • Markedets beste utstyr
 • Omsorg

Sunekos 200

Kort omSunekos 200

Med alderen så opplever mange at huden og uttrykket i øyeområdet forandrer seg. Huden rundt øynene er den tynneste på kroppen vår og er tynnere enn et A4-papir. Så her blir ofte de første aldringstegn synlige med finere linjer, tørr hud, løsere hud og volumtap med mørke ringer. Hos mange er også lymfedrenasjen noe nedsatt som kan føre til litt “puffy” og hovne nedre øyelokk. 

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som retter seg rett mot det delikate hudområdet vi har rundt øynene.

Sunekos 200 egner seg best for å behandle:

 • Løs hud
 • Fine linjer
 • Tørr hud
 • Redusert elastisitet
 • Mørke ringer
 • Volumtap

 

Priser for Sunekos 

Sunekos priser

Øyne

3.550,-

Pakke 3 behandlinger: 8.800,-

*ved uteblitt time eller ikke avbestilt 24 t før oppsatt time, vil det falle bort/telle som en behandling fra pakken

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Teoretiske spørsmål og svar

Hva er Sunekos 200?

Sunekos 200 består av flytende hyaluronsyre som ikke er crosslinket/fast som f.eks filler er. I tillegg er det tilsatt en mengde forskjellige aminosyrer for å stimulere hudcellenes egenproduksjon av kollagen og elastin. 

Hvordan virker Sunekos 200?

Hyaluronsyre har en unik evne til å binde fuktighet i huden og gjenopprette fukt, fasthet og lett fylde. Hyaluronsyre stimulerer også vår egen produksjon av fukt, kollagen og elastin.

Aminosyrer er hjelpestoffer til å bygge opp proteiner. Proteiner står for viktige funksjoner som reparasjon av kroppens celler og vev. Ved å tilføre aminosyrer direkte inn i huden settes det i gang en reparasjonsprosess av hudens celler i tillegg til at man optimaliserer hudcellenes dannelse av kollagen.

Hvilke problemer løser Sunekos 200?

Sunekos 200, reduserer løs/slapp hud, fine linjer, tørr hud, pigmentering og mørke ringer, samtidig som det øker elastisiteten og gir lett fylde. Behandlingen kan også redusere hevelse under øyne.


Hvor lang tid tar det før man ser effekten av Sunekos 200?

De fleste vil trenge 2-4 behandlinger med 14 dagers mellomrom mellom hver behandling. Effekten kommer gradvis allerede 1-2 uker etter første behandling. Maks effekt ser man 2-4 uker etter gjennomført kur.

Hvor lenge varer effekten av Sunekos 200?

Effekten av Sunekos 200 er individuelt, men for de aller fleste i ca 4-6 måneder. Etter dette bør man gjøre 1 vedlikeholdsbehandling for å bevare resultatet og forebygge videre aldring av huden rundt øynene.

Hvilke kroppsdeler kan behandles med Sunekos 200?

Sunekos 200 brukes rundt øynene, men kan også brukes for finere linjer andre steder i ansiktet.

Har Sunekos dokumentert effekt?

Ja. den har flere godkjente og godt dokumenterte studier på effekt og sikkerhet.

Når brukes Sunekos?

Ved tørrhetslinjer, finere linjer, lett volumtap og pigmentering og lett hevelse på huden rundt øynene.

Er Sunekos skadelig?

Nei. Det er svært sjelden bivirkninger da hyaluronsyre og aminosyrer er naturlige ingredienser som kroppen trenger og allerede eksisterer i hudvevet. Man skal likevel ikke få injeksjonsbehandlinger hvis man er gravid eller ammer, da det er lite dokumenterte studier på om dette kan gå over til fosteret/barnet og gi skader eller sykdommer.

Gir Sunekos noen bivirkninger?

Pasienter som får utført Sunekos 200 behandlinger vil være hovne rundt øynene i 24-72 timer. Hvor lenge er litt individuelt fra pasient til pasient. i tillegg kan det være risiko for blåmerker som kan vare 1 ukes tid. Noe rødme de første timene er også vanlig.

Praktiske spørsmål

Hvorfor ta Sunekos?

Behandlingen passer fint for de som føler at huden rundt øynene begynner å få linjer, lett posedannelse og evt er plaget av tørrhet, pigmenteringer eller mørke ringer. Hvis man har lett hengende øyelokk vil behandlingen også kunne gi en lett oppstramming av disse, men ikke på samme måten som ved øvre øyelokkskirurgi.

Hvem kan ta Sunekos behandling?

Behandlingen passer for de fleste som ønsker en forbedring av området rundt øynene. Vi har 18 års grense på injeksjonsbehandlinger. De fleste merker aldringstegn fra 25-35 årsalderen med finere linjer og tynnere hud. Dette er også en utmerket behandling for å starte forebygging av aldring av huden rundt øynene.

Hvem bør ikke ta Sunekos behandling?

Gravide og ammende. Hvis du har en pågående infeksjon eller står på antibiotika.

Hvordan oppnå best mulig resultat med Sunekos?

Behovet for antall behandlinger varierer fra pasient til pasient, men de aller fleste får god effekt etter 2-4 behandlinger. Man kan få en fin tilleggseffekt ved å kombinere med en god medisinsk øyekrem hjemme og evt laserbehandling for ytterligere oppstramming/hudforbedring.

Kan jeg få se før og etter bilder for Sunekos?

Ja, man kan få se før- og etterbilder på Nimo Klinikken. 

Hvilken aldersgrense har Sunekos?

Alle injeksjonsbehandlinger hos oss har 18 års grense. Det er alltid nødvendig med en konsultasjon og en helhetsvurdering av din behandler i forkant av behandlingen.

Hvor gammel bør man være for å ta Sunekos? 

Sunekos passer best for de som har begynt å få/har aldringstegn rundt øynene. Fra 25 årsalderen og oppover. I Norge er det 18 års grense for injeksjonsbehandlinger.

Hvor mange behandlinger trenger jeg med Sunekos?

2-4 behandlinger etter behov, i tillegg til vedlikeholdsbehandlinger.

Hva kan jeg forvente hos Nimo?

Du kan forvente behandlere som tar en grundig gjennomgang av din helse og hudtilstand for å vurdere om du passer for denne behandlingen. I tillegg møter du erfarne behandlere med fokus på pasienten og ønskede resultater. Vi kurser oss jevnlig hvert halvår og er opptatt av naturlige og trygge behandlinger og resultater.

Hvem kan utføre Sunekos behandling?

Autorisert helsepersonell som sykepleier, tannlege og lege.

Hvem kan utføre Sunekos behandling hos Nimo?

Hos Nimo Klinikken, er det våre sertifiserte kosmetisk dermatologiske sykepleiere, i samarbeid med medisinsk ansvarlig lege, som utfører Sunekos behandlinger. 

Kan man ta Sunekos når man er gravid?

Nei, man kan ikke utføre behandlinger med Sunekos når man er gravid. 

Kan man ta Sunekos når man ammer?

Nei, man kan ikke utføre behandlinger med Sunekos når man ammer. 

Andre tips til meg som vurderer å ta Sunekos behandling?

Planlegg behandling med tanke på at det kan være hevelse og blåmerker opptil 1 uke. De aller fleste opplever dog kun lett hevelse i 48-72 timer. Det kan være lurt å slutte med acetylsalisylsyre-preparater som Ibux, naproxen og Voltaren 1 uke før behandling, hvis det lar seg gjøre (i samråd med din lege). Dette gjelder også fiskemåltider og inntak av omega 3/tran/krill. Dette da disse produktene er lett blodfortynnende og kan da lettere gi blåmerker og større hevelse etter behandlingen.

Alternative behandlinger

Sunekos egner seg best for følgende problem(er):

 • tørr hud og fine linjer.
 • lett hulhet under øyne
 • pigmentforandringer/mørke linjer rundt øyne
 • lett hevelse/lett volumtap under øyne

Pasienter lurer ofte om de skal velge Sunekos eller noe annet for å løse de ovennevnte problemene. Her er Nimos kommentarer til de alternative behandlingene slik at valget blir enklere for deg:

Sunekos eller Jalupro?

Jalupro består av flere produkter, hvor en av de har en ganske lik produktprofil som Sunekos. Jalupro krever flere behandlinger i starten for optimalt resultat. Jalupro har også en serie som kun inneholder aminosyrer og ikke hyaluronsyre. 

Sunekos eller Sculptra?

Sculptra er basert på melkesyre, som finnes naturlig i huden. Dette har en kollagenstimulerende effekt og vil på sikt gi generell oppstramming av huden, i tillegg til volum på innsunkne områder. Behandlingsintervallet med Sunekos er høyere i starten, men med Sunekos, hvor man vil se det endelige resultatet 1 måned etter siste behandling, vil man ikke se det endelige resultatet av Sculptra før etter 6 til 9 måneder. 

Sunekos eller Nucleofill?

Nucleofill er en biostimulerende behandling, som baserer seg på poly-nuklotider, et molekyl som stimulerer til kollagendannelse, samtidig som det beskytter og reparerer hudcellene. Sunekos200 er et hyaluronsyrebasert, biostimulerende produkt med aminosyrer som virker oppstrammende og reduserer synligheten av mørke ringer, linjer og rynker, samtidig som det gir lett volum og stimulerer til økt dannelse av kollagen, elastin og hudens egen hyaluronsyre. 

Sunekos eller Mesoterapi?

Mesoterapi er et mer tyntflytende produkt, som kan inneholder aktive ingredienser, som aminosyrer, peptider og vekstfaktorer. Det er ingen mesoterapi-produkter som har et så høykonsentrert innhold av hyaluronsyre eller aminosyrer som Sunekos, så effekten vil ikke være like stor. Man trenger også gjentatte behandlinger med mesoterapi for optimalt resultat, og det er anbefalt 4 til 6 behandlinger før vedlikeholdsbehandling hver 3. til 6. måned. 

Sunekos eller Restylane?

Restylane er en dermal filler-leverandør. Fillere jobber med å gjenskape eller forsterke volum i spesifikke områder i huden, eller for å redusere synligheten av dypere linjer eller rynker. Fillere er tykkere hyaluronsyre produkter som blir værende der det injiseres i huden. Sunekos har høy konsentrasjon av hyaluronsyre og aminosyrer som sprer seg i huden, og gir mer generell oppstramming med forbedring i hudtekstur, mørke ringer, volumtap, fuktighet og reduksjon i linjer, rynker og hevelse under øynene. 

 

Sunekos eller Tear Trough?

Tear Trough er en dermal fillerbehandling, med en tykkere hyaluronsyre-gele som blir værende i huden, der den er injisert. Fillerbehandling for øyeområdet brukes der det er uttalt volumtap, og skal vurderes individuelt under en konsultasjon, da dette er et behandlingsområde som er forbundet med risiko, og ikke egner seg for alle. Sunekos er et mer tyntflytende produkt, med lavere risikoprofil og og gir mer generell oppstramming med forbedring i hudtekstur, mørke ringer, volumtap, fuktighet og reduksjon i linjer, rynker og hevelse under øynene. 

Sunekos eller Profhilo?

Profhilo er et rent hyaluronsyre produkt, mens sunekos inneholder både hyaluronsyre og aminosyrer. Behandlingsmetodene er ganske like og produktet injiseres rett under huden. Sunekos 200 og Sunekos Performa, er laget spesielt for å behandle huden rundt øynene, noe Profhilo ikke gjør.

Før behandlingen

Er det noe jeg bør gjøre før en Sunekos behandling?

Her er det ingen restriksjoner, men spis og drikk gjerne godt før injeksjonsbehandlinger. Kom gjerne usminket til timen (men er ikke et must, da vi kan fjerne make-up her).

Under behandlingen

Hvordan oppleves Sunekos?

Vi legger på bedøvelseskrem som virker i 10-15 min før behandling. Da kjenner du stikkene svært lite, men noen av de kan svi litt mer enn andre. Alt i alt er det en lite vond behandling.

Hvor lang tid tar en Sunekos behandling?

Selve behandlingen etter at bedøvelsen tas av er ca 10 minutter.

Gjør behandlingen vondt?

Nei, det skal ikke gjøre vondt, men litt svie og ubehag kan kjennes ved enkelte stikk.

Kan jeg få bedøvelse ved Sunekos behandling?

Ja, dette tilbyr vi.

Etter behandlingen

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Jevnere, lett fyldigere hud med mindre synlige linjer. God gjenfukting av huden som gir glød. Veldig mange har god effekt på å redusere hevelse og pigmentering rundt øyne.

 

Hvilke erfaringer har pasienter med Sunekos?

Pasientene uttrykker at de føler seg mer våkne og opplagte med tanke på et mer våkent blikk og bedre hudkvalitet.


Hvor lang tid tar det før man kommer seg?

48-72 timer. Noen har mindre hevelse enn andre og er ganske normale allerede dagen etter behandling, mens for andre kan det ta inntil 7 dager før hevelsen er borte. 

 

Hvordan ser man ut etter Sunekos?

De fleste vil være røde, hovne og “puffy” rundt øynene.

 

Hvordan føles behandlingsområdet etter Sunekos?

Det skal ikke være smertefullt, men området kan være litt ømt på grunn av stikkene og hevelsen umiddelbart etterpå.

 

Er det noe jeg bør gjøre etter Sunekos?

Være nøye med hygiene. Rene hender og ta minst mulig på området. Kan være lurt å ha med seg briller/solbriller som godt kamuflerer hevelsen.

 

Er det noe jeg bør unngå etter Sunekos?

Du skal ikke gjøre følgende på 48 timer:

 • varme bad, sauna, badstue
 • hard fysisk trening (høy puls og svetting)
 • drikke store mengder alkohol

Du skal ikke gjøre følgende på 24 timer:
unngå å rense, smøre med krem eller sminke

 

Kan jeg drikke alkohol etter Sunekos?

Nei, ikke på 48 timer.

 

Kan jeg trene etter Sunekos?

Nei, ikke på 48 timer. Lett trening uten svetting er ok.

 

Kan jeg sole meg etter Sunekos?

Nei, da vil hevelsen øke ytterligere og tar lengre tid å bli kvitt hvis man soler seg etter Sunekos behandling.

Nimos spesialister på Sunekos

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Dr. Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic. Han har utført privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2500 neseplastikker. Han har operert mer enn 15.000 pasienter.  Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi.