Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Celleprøve av livmorhals

celleprøve av livmorhals

 Hos Nimo får du:

 • Kort ventetid
 • Time uten henvisning
 • Kveldsåpent
 • Lørdagsåpent
 • En moderne klinikk med topp utstyr
 • Kvinnelige og meget erfarne gynekologer
 • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
celleprøve av livmorhals

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

gynekolog/">

Booke time?

Gynekolog - priser

Konsultasjon hos privat gynekolog fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester

1.475,-

Kontrolltime fra:

Ved samme problemstilling innen 3 mnd.

1.050,-

Studentpris fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester.

1.050,-

Konsultasjon hos privat gynekolog – Lørdag fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester.

1.890,-

Konsultasjon hos privat gynekolog Dr. med Nina Willumsen fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester.

1.785,-

NIPT-test fra:

8.295,-

Sædprøve:

790,-

Vevsprøve fra:

1.365,-

HyCoSy fra:

1.680,-

3D Ultralyd fra:

1.575,-

Priming før IVF fra:

2.205,-

Vaginal laser Femilift:

Oppstramming, tørrhet, lekkasje og seksualfunksjon
4.000,-

Pakkepris tre behandlinger 10.000,-

PRP behandling av underlivet:

6000,-

Elektronisk henvendelse som resept / sykemelding

210,-

En celleprøve er en naturlig og nødvendig del av en gynekologisk undersøkelse. Hensikten er å påvise eller utelukke forstadier til kreft.

 I mange tilfeller kombineres en celleprøve med en mer generell gynekologisk undersøkelse. Dette omfatter undersøkelse av livmorhals, skjede og ytre kjønnsorgan.

 Helsedirektoratet og Kreftregistrert har siden 1995 anbefalt alle kvinner mellom 25 og 70 år å ta screeningundersøkelse med celleprøve av livmorhalsen minst hvert tredje år. På verdensbasis er livmorhalskreft en av de mest vanlige kreftformene blant kvinner, og i Norge får omtrent 300 kvinner denne diagnosen hvert år. Mer enn halvparten av disse har ikke fulgt anbefalingen om å ta celleprøve hvert tredje år. Behandling av forstadier til livmorhalskreft kan redusere både forekomst og dødelighet med over 80 %.

 Selve celleprøven kan være litt ubehagelig, men det hele er over på noen få sekunder. Innen 4 – 6 uker får du svar på undersøkelsen, og videre kontroll og oppfølging avhenger av svaret fra laboratoriet.

  Våre gynekologer

  Nina Willumsen

  Nina Willumsen

  Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

  Overlege Dr. med. Nina Willumsen har jobbet i mange år ved kvinneklinikkene på de store sykehusene i Norge, bl.a. Haukeland sykehus, Stavanger Universitetssykehus, Ullevål sykehus og Rikshospitalet. I 1996 tok hun en doktorgrad i klinisk biokjemi ved avd. for klinisk biokjemi ved Haukeland sykehus. Dr. Willumsen er også utdannet ved Institutt for klinisk biokjemi i USA, og har hospitert ved mange klinikker i Europa og USA.

  Dr. Willumsen er avtalespesialist i gynekologi og fødselshjelp i Drammen. I Nimo klinikkens lokaler i Drammen tar hun også imot pasienter fra det offentlige helsevesenet der man trenger henvisning fra fastlege for å få time.

  Hun tilbyr nå private timer for gynekologi og kvinnehelse mandag og torsdag etter kl. 16.00. For å booke en privat time med Dr. Willumsen, bruk online booking eller ring Nimo klinikken på tlf. 31 30 09 11Alle pasienter som ønsker en vurdering hos Dr. Willumsen må bestille en konsultasjon for å få en helhetlig vurdering.

  Sabine Ehrig

  Sabine Ehrig

  Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

  Dr. Sabine Ehrig er opprinnelig fra Tyskland og flyttet til Norge i 2006 fascinert av landets natur og mennesker. Hun studerte medisin ved Georg August universitet Gøttingen i Tyskland med avsluttet eksamen i 2002.

  Spesialistutdannelsen utført ved Asklepios klinikken i Goslar/Tyskland og Helgelandssykehus Sandnessjøen med avsluttet spesialisteksamen i Tyskland i gynekologi/obstetrikk 2009. Hun har jobbet med gynekologi/obstetrikk siden 2002 med erfaring fra Tyskland og Norge.

  Sabine har jobbet som overlege ved Helgelandssykehuset fra 2009-2018.

  Fra 2018-2019 jobbet hun som gynekolog spesialist ved sykehus i Vestfold/Tønsberg.

  Sabine har jobbet i mange år med alle spekter innen gynekologi/obstertikk, med også bred kirurgisk erfaring. Hun viser spesiell interesse innen vulvalidelse, fremfallsproblematikk og urogynekologi.

  Desi Vasileva

  Desi Vasileva

  Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

  Dr. Desi Vasileva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp med over 20 års erfaring som gynekolog. Hun er opprinnelig fra Sofia i Bulgaria hvor hun har tatt all utdannelse og spesialisering innen gynekologi og fødselshjelp. Hun har jobbet både ved private og offentlige poliklinikker og sykehus i hjemlandet og har jobbet i 5 år ved en privatklinikk som har en svært lik profil som NIMOklinikken.

  Hun er opptatt av å være oppdatert i faget sitt og ser på jobben sin som en de av hennes livsstil. Dr. Desi har jobbet innen flere fagfelt der hun har spisskompetanse innen overvåkning av normale, kompliserte eller patologiske svangerskap, infertilitetsutredninger og barselkontroll med høyt faglig nivå av ultralydvurdering og behandling ved behov.

  Dr. Desi har langvarig og bred kompetanse innen tidlig ultralyd, graviditetsoppfølging , NIPT tester, preeklampsi screening, dopplerundersøkelse og vurdering av fosterets tilstand i 3. trimester. Hun er utdannet og sertifisert av Fetal Medicine Foundation i London innen dette spennende fagfeltet og vil kunne hjelpe mange gravide kvinner med utredninger og oppfølging i svangerskapet.

  Innen gynekolog har Dr. Desi bred erfaring når det gjelder undersøkelse, utredning og behandling av alle tilstander og sykdommer i alle faser av kvinnelivet. Hun har spesialisert seg på laparoskopi og hysteroskopi og gjør utredninger av alle gynekologiske problemstillinger på en erfaren og utmerket måte. Dr. Desi har jobbet i 5 år med celleforandringer på en spesialklinikk i Sofia og har svært bred og god kunnskap innen dette området. Hun er lidenskapelig opptatt av å holde seg oppdatert faglig, er kunnskapsrik og svært engasjert i sitt fag og vier mye tid til å tilegne seg ny forskningsbasert kunnskap via kurs, kongresse og webinarer.

  Dr. Desi passer godt inn i vår tverrfaglige kvinneklinikk ved NIMO klinikken hvor vi er opptatt av å ta kvinners helse på alvor og gi kvinner muligheten til å optimalisere sin helse. Hun har valgt å komme til Norge fordi hun er fascinert av Skandinavia både i forhold til natur, kultur og menneskene her.