Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Microneedling

Microneedling med eDermastamp (Dermaroller) eller Dermapen, er en hudfornyende behandling, med anerkjent og veldokumentert effekt, som kan utføres på de aller fleste.

Behandlingen kalles for CIT – kollagenindusert terapi, og foregår ved at tynne, sterile nåler lager en rekke mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene kan frakte opptil 80 % flere fuktighets- og næringsstoffer direkte ned i huden og nære cellene. Huden responderer umiddelbart med å frigi vekststoffer som stimulerer til nydannelse av friske hudceller. I tilhelingsprosessen, etter behandlingen dannes det nytt kollagen og elastinfibre som fornyer, strammer opp huden og reduserer ujevnheter, linjer, arr og strekkmerker. 

I behandlingen bruker vi alltid et serum med hyaluronsyre på huden, som vil gi dyp hydrering. Det er også mulig å legge til et tilpasset serum (mesoterapi) i behandlingen, som da vil transporteres direkte ned sammen med de medisinske nålene, hvor man kan få inntil dobbel effekt av behandlingen. I mange tilfeller vil man få svært god effekt av å kombinere ulike kjemiske peelinger før eller rett etter needling, sammen med tilpasset LED-lys etter behandling. 

Typiske behandlingsindikasjoner:

 • Generell hudforbedring
 • Oppstramming av slapp hud
 • Linjer og rynker
 • Store porer
 • Akne/kviser/hudormer
 • Akne-arr 
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Ujevn hudstruktur
 • Pigmenteringer
 • Forebygge aldringstegn

Behandlingen er er skånsom og skal ikke være smertefull, men det kan ofte være ubehagelig. Dersom man jobber dypere i huden med nålene, som ved arr og dypere linjer, kan man legge på lokalbedøvelse i forkant. 

De fleste vil oppleve rødhet/sårhet og en følelse av å være solbrent i inntil 72 timer, men man kan normal gå rett tilbake på jobb/andre gjøremål etter en behandling. Vi kan legge på en medisinsk foundation etter behandling om ønskelig, som vil dempe rødmen og beskytte huden. Du vil også få lagt på en kjølende maske etter prosedyren, som tilfører masse fuktighet.

Det er anbefalt mellom 3-6 behandlinger, avhengig av indikasjon. De fleste vil få synlige forbedringer etter bare 1 behandling, som også kan brukes som en “fresh-up”. Vedlikeholdsbehandling anbefales 1 gang i året. 

Nydannelse av hudceller tar tid (minst 3 uker), og man vil derfor se gradvis forbedring av behandlingen. Synlige resultater vil komme 2-6 måneder etter behandlingen og man vil ha kontinuerlig forbedring fra 6-12 måneder etter fullførte behandlinger. Sluttresultatet er individuelt og varierer fra person til person. I tillegg vil bruken av tilpassede hjemmeprodukter, ha stor innvirkning på resultatet. 

 

Behandlingsintervall

 • Generell hudforbedring: Hver 4. – 8. uke
 • Overfladisk needling: Hver 2. uke
 • Arr og strekkmerker: Hver 6.-8. uke

 

Det er viktig å unngå direkte sollys en uke etter behandlingen, og alltid bruke solfaktor > 30, hver dag. Dette er fordi huden er påført en kontrollert skade, og har redusert evne til å beskytte seg mot de skadelige UV-strålene.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Artikler

Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...