Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Profhilo

Effektiv hudoppstramming

Nimos behandling med Profhilo fukter, forynger og strammer opp hud som er slapp, tørr og ujevn.

Hos Nimo får du:

 • Et naturlig resultat
 • Kompetanse
 • Kvalitet
 • Moderne klinikk
 • Markedets beste utstyr
 • Omsorg

Profhilo

Klassiske problemer som Nimo løser med Profhilo

Slapp hud

Behandlingsområder:

 • Ansikt
 • Bryst
 • Hals
 • Hender
 • Lår
 • Mage
 • Overarmer

Slik virker det

Forebygging av slapp og svekket hud med manglende spenst, elastisitet og fasthet.

Med alder eller ved ulike hudtilstander, vil kroppens evne til å produsere og vedlikeholde proteinstrukturene som holder huden vår fast, voluminøs og elastisk avta. Profhilo er en biostimulerende behandling som forbedrer slapp hud og manglende spenst ved at den remodulerer vev og øker produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre som binder fukt i huden. Dette vil gi en naturlig og langvarig fornyelse av huden, med et mer voluminøst uttrykk, en jevn oppstamming og økt fasthet i huden.

Det er ikke bare i ansiktet at huden og fastheten endrer seg. Mange merker også aldringsprosessen med svekket styrke i huden også på kroppen. I tillegg vil gjennomgått graviditet og vektnedgang kunne gjøre at huden mister sin naturlige elastisitet. 

Profhilo BODY er et eget, spesiallaget produkt for kropp. Dette er et KIT som inneholder to behandlinger med Profhilo, fire Profhilo Figura Body Patch og Profhilo Figura Body Lotion. Dette gir en komplett behandling i klinikk, men også hjemme for å forsterke resultatene. Profhilo BODY kommer i sprøyter a 3 ml høykonsentrert hyaluronsyre for å kunne behandle større områder. Profhilo vil øke kroppens evne til å produsere og vedlikeholde proteinstrukturene som holder huden vår fast, voluminøs og elastisk avta. Profhilo er en biostimulerende behandling som forbedrer slapp hud og manglende spenst ved at den remodulerer vev. Dette vil gi en naturlig og langvarig fornyelse av huden med en jevn oppstamming og økt fasthet i huden. 

Dehydrert/tørr hud

Behandlingsområder:

 • Ansikt
 • Bryst
 • Hals

Slik virker det

Profhilo er en ultraren, høykonsentret hyaluronsyre uten tilsetninger. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden vår, og er det molekylet som binder fukt i vevet. Dessverre er dette et molekyl som tapes med alder, i tillegg til at vi har et naturlig enzym i kroppen som bryter hyaluronsyren. Med alder og ved ulike sykdomstilstander i huden, vil hyaluronsyre-produksjonen avta, væsketapet fra huden kan øke og noen får en høyere nedbrytning. Dette gjør at man kan føle seg tørr og gusten i huden, samtidig som en dehydrert hud vil gi mer synlige linjer og redusert volum. Hyaluronsyren i Profhilo er varmebehandlet, noe som gjør at produktet er mer motstandsdyktig mot nedbrytning. I tillegg har Profhilo den høyeste konsentrasjonen av hyaluronsyre på markedet, slik at den har en høy bindingsgrad til væske som vil holde seg i hudvevet over lengre tid.  

Arr fra akne og kviser

Behandlingsområder:

 • Ansikt
 • Bryst
 • Hals

Slik virker det

Profhilo er et biostimulerende og remodulerende produkt som øker produksjonen av kollagen og elastin, samtidig som det høye innholdet av hyaluronsyre og den høye spredningsevnen til produktet vil bidra til at nedsenkningen i arrene vil løfte seg, samtidig som det forbedrer vevsstrukturene som ikke er optimal i arrvev. Dette vil gjøre arrene mindre synlige og gi en mer jevn hudtekstur. 

Priser for Profhilo

Profhilo

Ansikt, hals eller bryst 2 ml

5.500,- (Pakke 2 behandlinger 9.900,-)

Ansikt + hals (2 beh.)

19.800,-

Mage (2 beh.)

12.100,-

Overarm (2 beh.)

18.700,-

Knær (2 beh.)

18.700,-

*ved uteblitt time eller ikke avbestilt 24 t før oppsatt time, vil det falle bort/telle som en behandling fra pakken

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Teoretiske spørsmål og svar

 

Hva er Profhilo?

Profhilo er en ny injeksjonsbehandling med ultraren, høy- og lavmolekylær hyaluronsyre i høy konsentrasjon. Hyaluronsyren i Profhilo er kun varmebehandlet og inneholder ikke syntetiske ingredienser slik som mange andre dermale fillere gjør. 

Hvordan virker Profhilo?

Profhilo virker ved at den tilfører fukt (hyaluronsyre er det molekylet i huden vår som har best evne til å holde på fuktighet), samtidig som det stimulerer hudcellenes naturlige produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette vil gi en naturlig og langvarig, oppstrammende effekt. 

Hvilke problemer løser Profhilo?

Profhilo løser remodulerer og stimulerer hudvev, og kan behandle slapp hud med manglende spenst og glød, slapphet, linjer og rynker, en dehydrert hud og akne-arr. 


Hvor lang tid tar det før man ser effekten av Profhilo?

Profhilo injiseres etter protokoll, i to steg, med 3-5 ukers intervall. Etter hver behandling, vil produktet selv spre seg naturlig i hudvevet og lage optimale forhold for hudcellenes egenproduksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre. I tillegg vil den injiserte hyaluronsyren, gradvis trekke til seg væske og vil derfor på sikt glatte ut og minimere synligheten av linjer og rynker og gi et mer voluminøst uttrykk. Å stimulere hudcellene er en prosess, så man vil derfor ikke se umiddelbar effekt av behandlingen, men effekten vil komme over tid. De aller fleste har noe synlig effekt 2 uker etter første behandling, men det endelige resultatet vil være synlig 4-8 uker etter siste behandling. 

Hvor lenge varer effekten av Profhilo?

Varigheten av Profhilo er individuell og avhenger av ditt utgangspunkt, din alder og helsetilstand. Optimalt vil produktet bli værende i hudvevet i 9-12 måneder, men hos noen vil effekten av behandlingen bli mindre synlig etter 6 måneder. Faktorer som påvirker dette er hudens naturlige nedbrytning av hyaluronsyre, hvor aktivt du naturlig produserer kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt din helsetilstand og alder. Det anbefales derfor med en vedlikeholdsbehandling hver 6. til 12. måned for å opprettholde resultatet. 

Hvilke kroppsdeler kan behandles med Profhilo?

Profhilo kan brukes i ansikt, på hals, bryst/decollete, hender, mage, overarmer og lår (over knær). 

Har Profhilo dokumentert effekt?

Ja, Profhilo er en veldokumentert behandling med flere gode studier og klinisk dokumenterte resultater. Hyaluronsyre er også et stoff med velkjent og dokumentert effekt på oppstramming, hydrering og reduksjon av linjer, rynker og arr.  

Når brukes Profhilo?

Profhilo brukes når man ønsker en naturlig oppstramming og reduksjon av linjer og rynker. Profhilo er også en meget god behandling for de som er plaget med akne-arr eller tynn, gusten og dehydrert/tørr hud. 

Er Profhilo skadelig?

De fleste injeksjonsbehandlingene som brukes i Norge, i dag er veldokumenterte og sikre i bruk. Profhilo er en bioidentisk hyaluronsyre, uten tilsetninger, så den er nesten lik den hyaluronsyren vi allerede har naturlig i huden. Det er derfor ingen rapporterte allergiske reaksjoner på behandlingen. I tillegg er Profhilo et tyntflytende produkt, noe som gjør at den sprer seg i hudlagene og har svært lav risiko for å tette blodkar slik som dermale fillere kan gjøre. 

Gir Profhilo noen bivirkninger?

Profhilo er et sikkert og velutprøvd produkt, med svært få rapporterte bivirkninger. Som med alle injeksjonsbehandlinger, kan man få bivirkninger av selve prosedyren, som rødhet, hevelse, små blåmerker og ømhet der vi injiserer. 

Praktiske spørsmål

Hvorfor ta Profhilo?

Fordi det er et trygt og veldokumentert produkt med lav bivirkningsprofil, som gir naturlige og gode resultater på oppstramming, linjer/rynker, arr og dehydrert hud. 

Hvem kan ta Profhilo behandling?

Personer over 20 år kan få behandling med Profhilo, dersom man ikke har kontraindikasjoner for behandlingen. Under en konsultasjon med din behandler, vil man gjennomgå dine helseopplysninger og gjøre en hudanalyse for å se om man er egnet for behandling med Profhilo. 

Hvem bør ikke ta Profhilo behandling?

Personer under 20 år kan ikke behandles med Profhilo. Man kan heller ikke få behandling dersom man er gravid, ammer eller har aktive infeksjoner i området som skal behandles. 

Hvordan oppnå best mulig resultat med Profhilo?

For å oppnå best mulig resultat, er det anbefalt med to behandlinger, med 4 ukers intervall mellom behandlingene. Noen vil også trenge tre behandlinger, hvis man har uttalte linjer/rynker, slapp og dehydrert hud. Din behandler vil kunne gi deg gode råd for hvordan du kan sikre et best mulig resultat av behandlingen, under en konsultasjon. 

Kan jeg få se før og etter bilder for Profhilo?

Ja, på Nimo Klinikken kan du se før- og etterbilder med Profhilo-behandling. 

Hvilken aldersgrense har Profhilo?

Profhilo har aldresgrense 20 år, men ved medisinske tilstander som akne-arr, kan man i samråd med medisinsk ansvarlig lege og foreldre, gjøre en vurdering.  

Hvor gammel bør man være for å ta Profhilo? 

Man må være over 18 år for å kunne gjøre behandlinger med Profhilo, men det er anbefalt at man har fylt 20 år. 

Hvor mange behandlinger trenger jeg med Profhilo?

For å oppnå best mulig resultat med Profhilo, er det anbefalt 2 til 3 behandlinger, med 4 ukers mellomrom. For å vedlikeholde resultatene, er det anbefalt med 1 vedlikeholdsbehandling hver 6. til 12. måned. Antall behandlinger og behov for vedlikehold avhenger av ditt utgangspunkt, din alder og helsetilstand. Din behandler vil kunne gi deg mer informasjon om dette under en konsultasjon og etter en hudanalyse. 

Hva kan jeg forvente hos Nimo?

Hos Nimo Klinikken kan du forvente kunnskapsrike og profesjonelle behandlere som gir deg god veiledning og oppfølging. Du vil få konsultasjon og eventuelt behandling i moderne og nye lokaler, av erfarne kosmetisk dermatologiske sykepleiere med godkjent sertifisering i behandling med Profhilo. 

Hvem kan utføre Profhilo behandling?

Da Profhilo er en injeksjonsbehandling, er det kun sertifiserte sykepleiere, leger eller tannleger som kan utføre denne behandlingen. 

Hvem kan utføre Profhilo behandling hos Nimo?

Hos Nimo Klinikken, er det våre erfarne kosmetisk dermatologiske sykepleiere med godkjent sertifisering i Profhilo som kan utføre denne behandlingen, i samarbeid med medisinsk ansvarlig lege. 

Kan man ta Profhilo når man er gravid?

Nei, man kan ikke utføre injeksjonsbehandlinger med Profhilo dersom man er gravid.  

Kan man ta Profhilo når man ammer?

Nei, man kan ikke utføre injeksjonsbehandlinger med Profhilo dersom man ammer.   

Andre tips til meg som vurderer å ta Profhilo behandling?

Dersom man vurderer behandling med Profhilo, bør man bestille time til konsultasjon. Da kan man få utført en hudanalyse, slik at din behandler kan vurdere om du egner deg for behandlingen, i tillegg til å gi deg muntlig og skriftlig informasjon om Profhilo, slik at du lettere kan gjøre en beslutning. 

Alternative behandlinger som pasienter vurderer

 

Profhilo egner seg best for følgende problem(er):

 • Linjer og rynker
 • Slapp hud og sagging
 • Arr
 • Dehydrert og tørr hud

Pasienter lurer ofte om de skal velge Profhilo eller noe annet for å løse de ovennevnte problemene. Her er Nimos kommentarer til de alternative behandlingene slik at valget blir enklere for deg:

Profhilo eller Dermapen?

Profhilo er en biostimulerende behandling som injiseres rett under huden, hvor det trekker til seg væske, samtidig som det stimulerer hudens egne celler til å øke produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Behandlingen vil være noen få stikk i huden, så man kan normalt gå rett tilbake til sine hverdagslige oppgaver. Dermapen/microneedling er en kollagenstimulerende behandling via et avansert apparat som lager flere tusen mikrohull i huden. Dette gir en kontrollert skade, som trigger til utskillelse av vekstfaktorer, som på sikt får huden til å reparere seg og øke produksjonen av kollagen og elastin. Denne behandlingen vil gi noe nedetid i form av rødhet og stramhet i 2 til 4 dager. Begge er gode behandlinger hver for seg, men kan også utføres samtidig for enda bedre resultater. 

Profhilo eller laserbehandling?

Profhilo og laserbehandling er veldokumenterte og kjente kombinasjonsbehandlinger for å forsterke resultatene. Laserbehandlinger som typisk jobber med hudoppstramming, som ClearLift og Laserpeel, jobber begge med å lage en kontrollert skade i huden, for frigivelse av vekstfaktorer og regenerering av hudceller, samt produksjon av kollagen og elastin. En laser peel vil gi inntil en ukes nedetid med rødhet og sårhet i huden, mens Profhilo vil gi liten grad av nedetid og jobber med å gjennfukte og stimulere hudcellene uten å skade. 

Profhilo eller fillers?

Profhilo er tyntflytende hyaluronsyre som sprer seg i vevet, mens filler er en tykkere gel med hyaluronsyre som ikke sprer seg og vil trekke til seg mer væske. Fillere brukes når man skal behandle volumtap/løfte huden, eller for å forsterke volum enkelte steder i ansiktet eller på kropp. Profhilo brukes for naturlig oppstramming av slapp hud, for redusert synlighet av akne-arr, for utjevning av linjer og rynker og økt hydrering i huden. Man kan derfor si at Profhilo er for generell hudforbedring, mens fillere i høyere grad tar for seg enkelte områder. Profhilo kan også brukes på hals, bryst og kropp, uten fare for klumpdannelser i huden etter behandling.

Profhilo eller prp?

Profhilo er injeksjonbehandling med hyaluronsyre som gir økt fuktinnhold i huden, samtidig som det stimulerer cellene til økt produksjon av kollagen og elastin. PRP er injeksjoner av ditt eget platerike plasma, som inneholder dine egne vekstfaktorer, som vil stimulere hudcellene til økt produksjon av nye hudceller, kollagen og elastin. Ved PRP-behandling er man avhengig av å ha nok væske i kroppen, sammen med et sunt kosthold, for å sikre god kvalitet på blodproduktet som hentes ut, for å sikre best mulige resultater. 

Profhilo eller Jalupro?

Jalupro består av flere produkter, hvor en av de har en ganske lik produktprofil som Profhilo, men den inneholder også aminosyrer. Jalupro krever flere behandlinger i starten for optimalt resultat. Jalupro har også en serie som kun inneholder aminosyrer og ikke hyaluronsyre. 

Profhilo eller Sculptra?

Sculptra er basert på melkesyre, som finnes naturlig i huden. Dette har en kollagenstimulerende effekt og vil på sikt gi generell oppstramming av huden, i tillegg til volum på innsunkne områder. Begge produktene har likt behandlingsintervall i starten, men i motsetning til Profhilo, hvor man vil se det endelige resultatet 1 måned etter siste behandling, vil man ikke se det endelige resultatet av Sculptra før etter 6 til 9 måneder. 

Profhilo eller Nucleofill?

Nucleofill er en biostimulerende behandling, som baserer seg på poly-nuklotider, et molekyl som stimulerer til kollagendannelse, samtidig som det beskytter og reparerer hudcellene. Profhilo er et hyaluronsyrebasert, biostimulerende produkt som virker direkte oppstrammende og reduserer synligheten av linjer og rynker, samtidig som det stimulerer til økt dannelse av kollagen, elastin og hudens egen hyaluronsyre. 

Profhilo eller Mesoterapi?

Mesoterapi er et mer tyntflytende produkt, som kan inneholde flere aktive ingredienser, som aminosyrer, peptider og vekstfaktorer. Det er ingen mesoterapi-produkter som har et så høykonsentrert innhold av hyaluronsyre som Profhilo, så effekten vil ikke være like stor. Man trenger også gjentatte behandlinger med mesoterapi for optimalt resultat, og det er anbefalt 4 til 6 behandlinger før vedlikeholdsbehandling hver 3. til 6. måned. 

Profhilo eller Restylane?

Restylane er en dermal filler-leverandør. Fillere jobber med å gjenskape eller forsterke volum i spesifikke områder i huden, eller for å redusere synligheten av større linjer eller rynker. Fillere er tykkere hyaluronsyre produkter som blir værende der det injiseres i huden. Profhilo er høykonsentrert hyaluronsyre med høy spredningsgrad i huden, som gir mer generell oppstramming med forbedring i hudtekstur, fuktighet og reduksjon i linjer, rynker og arr. 

Profhilo eller Skinbooster?

Dette er to veldig like behandlinger, men Profhilo har en høyere konsentrasjon av hyaluronsyre og en større spredningsgrad i huden. Det er også færre injeksjonspunkter med Profhilo enn med Skinbooster, i tillegg til at man trenger færre behandlinger. 

Profhilo eller Sunekos?

Profhilo er et rent hyaluronsyre produkt, mens sunekos inneholder både hyaluronsyre og aminosyrer. Behandlingsmetodene er ganske like og produktet injiseres rett under huden. Sunekos 200 og Sunekos Performa, er laget spesielt for å behandle huden rundt øynene, noe Profhilo ikke gjør. Profhilo har et høyre innhold av hyaluronsyre og krever færre behandlinger for optimalt resultat enn Sunekos som må gjøres 3 til 4 ganger for best mulig resultat. 

Profhilo eller Volite?

Profhilo og Volite er to veldig like behandlinger, men fra to forskjellige leverandører. Begge produktene har et høyt innhold av hyaluronsyre og sprer seg fint i hudvevet. En konsultasjon med din behandler vil kunne gjøre en vurdering av hvilke behandling som passer best for din hud og dine ønsker.

Før behandlingen

Er det noe jeg bør gjøre før en Profhilo-behandling?

Du bør ha oversikt over tidligere sykdommer og faste medisiner, slik at din behandler kan sikre deg en trygg behandling. Det er fint om man kommer til behandling uten sminke på huden, i området som skal behandles.

Under behandlingen

Hvor settes Profhilo?

Profhilo iniseres med BAP-teknikk, en protokoll for å sikre minimalt med ubehag og optimal spredning av produktet. Profhilo kan settes i ansikt, på hals, bryst, hender, mage, lår og overarmer. Det settes 10 injeksjonspunkter, med mindre man har spesielle utfordringer på enkelte områder som krever tettere injeksjonspunkter. 

Hvordan oppleves Profhilo behandling?

Profhilo injiseres med en tynn nål, rett under huden. Man vil kjenne små stikk og en sviende/sprengende følelse når produktet injiseres. Hvordan dette oppleves er svært individuelt og noen er mer sensitive for stikk enn andre. For de som føler ubehag under behandlingen, er dette raskt forbigående. 

Hvor lang tid tar en Profhilo behandling?

Det kommer an på hvor mange og hvilket område som behandles. Selve behandlingen tar normalt 30 minutter, inkludert rens av huden og oppmerking av injeksjonspunkter. 

Gjør behandlingen vondt?

Nei, behandlingen skal ikke gjøre vondt, men noen føler ubehag av nålestikkene og selve injiseringen. Dette er raskt forbigående. 

Kan jeg få bedøvelse ved Profhilo behandling?

Ja, dersom man ønsker, kan man legge bedøvelse over injeksjonspunktene, og dette kommer da som et tillegg i prisen. De færreste har behov for bedøvelse under denne behandlingen. 

Etter behandlingen

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Resultatene man kan forvente kommer an på din utgangspunkt, din alder og helsetilstand. Under en konsultasjon med din behandler, vil man kunne gi et mer tilpasset svar på dette. 

Hvilke erfaringer har pasienter med Profhilo?

Pasienter som har fått behandling med Profhilo er i det fleste tilfeller veldig fornøyde. Dette er en av de mest populære behandlingene i vår klinikk, og det er ikke uten grunn. Pasientene uttrykkes spesielt at det er positivt med raske behandlinger uten lang nedetid, og at de får naturlige og fine resultater. Hvor lang tid tar det før man kommer seg?

Man vil ikke føle seg medtatt eller har redusert form etter en behandling med Profhilo. Man vil kunne gjennomføre hverdagen som normalt etter behandling. 

Hvordan ser man ut etter Profhilo?

Man vil ha små, lokale hevelser og lett rødme der hvor produktet er injisert, som kan minne om små myggstikk. I noen tilfeller vil det kunne oppstå små blåmerker i injeksjonsområdet. Hevelsene går normalt ned etter et døgn, men kan sitte i inntil 4 dager hos enkelte. 

Hvordan føles behandlingsområdet etter Profhilo?

Behandlingsområdet kan føles ømt etter behandlingen, men dette er forbigående. 

Er det noe jeg bør gjøre etter Profhilo?

Det er ikke et komplisert post-care program etter Profhilo, men man kan med fordel være litt ekstra påpasselig med å få i seg nok væske/vann.

Er det noe jeg bør unngå etter Profhilo?

Du bør unngå trening 48-72 timer etter behandling. Dette er for å redusere risikoen for økt hevelse, på grunn av økt sirkulasjon. Du må ikke plukke på eller massere over klumpene etter behandlingen, da dette gir økt risiko for infeksjoner. Det er ikke anbefalt å bruke makeup på 24 timer, bortsett fra Oxygenetix foundation, som er medisinsk. 

Kan jeg drikke alkohol etter Profhilo?

Nei, du bør avstå fra alkohol 24 timer etter behandling, da alkohol er blodfortynnende og kan gi økt blodsirkulasjon og dermed økt risiko for hevelse. 

Kan jeg trene etter Profhilo?

Du bør ikke trene på 48 til 72 timer etter behandling, da økt blodsirkulasjon kan øke risikoen for hevelse i områdene hvor man har injisert. 

Kan jeg sole meg etter Profhilo?

Ja, man kan sole seg etter behandling med Profhilo, men man bør bruke solkrem med faktor over 30. 

Nimos spesialister på Profhilo

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Dr. Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic. Han har utført privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2500 neseplastikker. Han har operert mer enn 15.000 pasienter.  Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi.