Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Våre fagspesialister

Hos Nimo klinikken finner du et bredt spekter av dyktige fagspesialister. Vi er opptatt av å finne ut av hva god helse er for deg – og kan skreddersy den kompetansen som hjelper deg dit.

Sabine Ehrig

Sabine Ehrig

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Dr. Sabine Ehrig er opprinnelig fra Tyskland og flyttet til Norge i 2006 fascinert av landets natur og mennesker. Hun studerte medisin ved Georg August universitet Gøttingen i Tyskland med avsluttet eksamen i 2002.

Spesialistutdannelsen utført ved Asklepios klinikken i Goslar/Tyskland og Helgelandssykehus Sandnessjøen med avsluttet spesialisteksamen i Tyskland i gynekologi/obstetrikk 2009. Hun har jobbet med gynekologi/obstetrikk siden 2002 med erfaring fra Tyskland og Norge. 

Sabine har jobbet som overlege ved Helgelandssykehuset fra 2009-2018. 

Fra 2018-2019 jobbet hun som gynekolog spesialist ved sykehus i Vestfold/Tønsberg. 

Sabine har jobbet i mange år med alle spekter innen gynekologi/obstertikk, med også bred kirurgisk erfaring. Hun viser spesiell interesse innen vulvalidelse, fremfallsproblematikk og urogynekologi.  

Sunniva Jacobsen Hochnowski

Sunniva Jacobsen Hochnowski

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Sunniva er utdannet cand.med ved Jagellonian University i Krakow, Polen, og startet turnustjeneste i Drammen i 2007. Hun har jobbet som gynekolog ved Drammen sykehus siden 2009 der hun også fullførte spesialistutdanningen sin.

Sunniva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun har erfaring både fra sykehus og privat praksis med utredning og behandling av blant annet uregelmessige blødninger, celleforandringer, hormonforstyrrelser, prevensjon, infertilitet/barneønske og oppfølging i svangerskap.

Merete Blakstad

Merete Blakstad

Spesialist på ufrivillig barnløshet og spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Merete  har arbeidet med barnløshet siden 1988. Tidligere har hun jobbet på Infertilitetsklinikken på Ullevål Sykehus og Volvat og en gynekologisk klinikk i Oslo.

Hun har lang og bred erfaring når det gjelder  utredning  og behandling av barnløse par og single kvinner.

Merete utfører blant annet på kvinnen: Undersøkelse av eggledere  (HyCoSy) , priming før IVF og stimulering av eggstokkene med tabletter  eller sprøyter.

På mannen: sædprøve (swim up) og ultralyd av testikler og bitestikler. 

Merete gjør også vanlig gynekologiske undersøkelser med celleprøve og ultralyd av underlivet. Hun utreder blant annet plager ved overgangsalderen.

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker.

Alexander Vigen

Alexander Vigen

Plastisk kirurg

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

Øyvind Werpen Skoe

Øyvind Werpen Skoe

Spesialist i karkirurgi og generell kirurgi

Dr. Skoe er spesialist i kirurgi og jobber som overlege på karkirurgisk avdeling på Drammen sykehus. Han har jobbet som kirurg siden 2011 og har erfaring fra Østfold, Akershus Universitetssykehus og Drammen. Han har i en årrekke jobbet med avansert behandling av åreknuter på både Drammen sykehus og Akershus Universitetssykehus. For tiden sitter han som nestleder i Norsk Karkirurgisk Forening (NKKF).

Hos oss gjennomfører Dr. Skoe konsultasjoner og vurderer hvilket av våre behandlingstilbud som egner seg best for den enkelte pasient. Han utfører både varmebehandling av større årer med klaffesvikt, microfjernelser av åreknuter og laserbehandling av mindre blodkar.

Kristin Evjen

Kristin Evjen

Fysioterapeut, Spes. i sexologisk rådgivning, NACS og akupunktør

Fysioterapeut, spesialist i sexologisk rådgivning (NACS) og og akupunktør med kvinnehelse og smertebehandling som spesialinteresse.

Hun har også kompetanse på kognitiv terapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og parterapi. 

Kristin har jobbet snart 40 år som fysioterapeut, det meste av tiden med kvinnehelse og sammensatte smertetilstander.

Hun har drevet privat klinikk i Ålesund siden 1989.

I takt med behovet for å forstå mer av problematikken pasientene kom med, har  hun tatt videreutdanning innen akupunktur, kognitiv terapi og ACT, sexologisk rådgivning og parterapi.

Kristin er opptatt av å behandle smertetilstander, men ser samtidig viktigheten av å kunne identifisere faktorer som utløste og som bidrar til å opprettholde smertene eller plagene pasienten har. Dette for å kunne bevisstgjøre pasienten mønster som bidrar til å opprettholde tilstanden.

Nina Willumsen

Nina Willumsen

Spesialist i gynekologi og livsstilsmedisin

Nina Willumsen er utdannet gynekolog, og har vært avtalespesialist med egen praksis i Drammen siden 2005. Hun har lang og bred, klinisk erfaring fra blant annet Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Haukeland sykehus, almennmedisin og forskning. Hun har også en doktorgrad i klinisk biokjemi, og er blant Norges første til å bli utdannet innen funksjonell medisin.

Elisabeth Henriksson

Elisabeth Henriksson

Ernæringsterapeut og spesialist i gentesting

Elisabeth er utdannet ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske Skole og har en master i gentesting (Nutrigenomikk). Utover dette har hun tatt kurs innen IBS, SIBO, hormonell ubalanse, infertilitet, PCOS og endometriose med mer.

Hun er meget opptatt av å kartlegge hele pasientens livsstil, tilstander og symptomer for å finne ut hvorfor pasienten er syk. Hun fungerer som en detektiv der femti prosent av jobben med å bli i bedre form handler om å kartlegge kunden. Resten av reisen handler om å følge et skreddersydd behandlingsopplegg sammen med henne.

Elisabeth er altså opptatt av å finne årsaken til pasientens problemer istedenfor å drive symptombehandling. Når for eksempel pasient blir dårlig i magen av løk vil det være mer naturlig for henne å finne ut hvorfor pasienten ikke tåler løk. - Kanskje pasienten mangler en bakterie som bryter ned løken. Dette gir indikasjoner på andre utfordringer i pasientens helse som kan vise veien videre.

Elisabeth er også opptatt av faglig utvikling, og tar 3 - 4 kurs i året for å alltid være oppdatert på tester, tilstander og andre relaterte produkter Hun holder selv kurs med jevne mellomrom om tarmen, gentesting og blodsukkervenlig mat.

Medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH).

Vibeke Fjeld

Vibeke Fjeld

Bachelor i medisin / Akupunktør

Vibeke jobber som akupunktør ved NIMO klinikken, og har 19 års erfaring som akupunktør. Hun behandler ulike problemstillinger, og har spesialisert seg innen fagfeltet infertilitet, barn og barnløshet.

Vibeke har bachelor i medisin og er utdannet akupunktør og refleksolog. I disse fagområdene har hun i alt 9 års utdannelse.

Da Vibeke var ferdig med utdannelse som homeopat arbeidet hun et halvt år i India ved klinikken til Dr. Sanakaran, som er en av verdens ledende homeopater. Hun er den eneste i Norge som har denne tilleggserfaringen innen homeopati.   

Helga F. Pjaaka

Helga F. Pjaaka

Kosmetisk sykepleier & Leder for Nimo hud

Har jobbet i helsesektoren siden 2006 og har en bachelorgrad i sykepleie, videreutdanning i intensivsykepleie fra Oslo Metropolitan University og videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie akademiet. Per dags dato jobber hun halv stilling på intensivavdelingen ved Bærum sykehus og halv stilling her ved NIMO klinikken, i hudavdelingen. Hun jobber som leder ved hudklinikken og gjør medisinske- og estetiske behandlinger i tillegg.
Helga har fokus på en holistisk tilnærming, og har et helhetlig fokus på å kartlegge årsaken til pasientens hudproblemer og fokusområder, så man kan behandle/forbygge årsaken og ikke bare symptomene, som er individuelt tilpasset til den enkelte pasient. I tillegg har hun sitt spesialfelt innen ernæring, hvor hun også leder den kliniske ernæringsgruppen for intensivmedisin på Bærum. Huden er kroppens speil, og det er ikke i alle tilfeller at det vi ser på selve huden er årsaken til problemet. Og siden vi i NIMO klinikken er et sterkt tverrfaglig team, har hun lav terskel for å henvise deg videre til andre spesialister som kan hjelpe akkurat deg.
Helga er faglig engasjert og har fokus på faglig utvikling. Hun vil derfor tilby kunde/informasjonskvelder med fokus på hud, hudsykdommer- og tilstander, samt hudens aldring. I tillegg vil hun, i samarbeid med både leverandørene og andre spesialister, ha informasjonskvelder om de ulike behandlingene vi tilbyr på NIMO Hud og NIMO klinikken, med faglig informasjon, samt live-demostarasjoner. Dette for at kundene skal få et bedre innblikk i hva, hvordan og hvorfor vi velger akkurat den behandlingen, de ingrediensene eller det hjemmeprogrammet. I tillegg til at pasientene våre vil få bedre innsikt i egen hudhelse.
For Helga, er naturlige resultater, som er proporsjonale med pasientens alder viktig, samtidig som jobber med og mot en grunnleggende god hudhelse, som en forutsetning for gode resultater og varigheten av mer avanserte og invasive behandlinger.
Alle har sine ønsker og mål for egen hudhelse og sitt utseende, og alle fortjener å få være den beste versjonen av seg selv. Ønsker du en grundig konsultasjon, trygg behandling og profesjonell oppfølging, kan hun hjelpe deg å sette opp individuelt tilpassede behandlinger, så du får realistiske, naturlige og langvarige resultater.
Linda Marie Andersen

Linda Marie Andersen

Hudterapeut / PMU Artist

Linda Marie er utdannet Hud & Spaterapeut, og har jobbet med faget i over 10 år. Hun utdannet seg som Permanent Make-up artist ved Invisible, Oslo i 2016. 

Hun har tidligere drevet selvstendig i i egne lokaler, i 2020 flyttet hun praksisen til Nimo. 

Ved Nimo klinikken tilbyr Linda Marie Hudpleie, Hydrafacial, Mesoterapi, Microneedling, Kjemiske peelinger, hårfjerning med laser, Massasje, Farge vipper & bryn, Vippeløft, og Permanent Make-up. 

Hun er opptatt av naturlige resultater og en sunn og god hudhelse. Ved å kartlegge dine behov, gir hun veiledning og tilpasser et hudprogram til deg og din hud. 

Permanent makeup skal ikke erstatte din vanlige makeup, men tilføre det lille ekstra og gjøre hverdagen enklere. 

Det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt både før og etter behandling, og du vil få god informasjon om behandlingene som utføres.

Neda Resetampoor

Neda Resetampoor

Kosmetisk sykepleier

Lene Schmidt Bergmann

Lene Schmidt Bergmann

Kosmetisk sykepleier

Lene ble ferdig utdannet som sykepleier i 2008. Hun har tidligere arbeidserfaring fra hudlege Henning Stang og har jobbet som kosmetisk sykepleier ved The Light Clinic, samt Aleris Tønsberg og Drammen.

Hun er en erfaren injeksjonsbehandler og jobber med indikasjoner som volumtap og løft, korrigering av linjer og rynker, forsterking og balansering av ansiktet.Lene er opptatt av hudhelse og gir veiledning ved ulike hudproblemer, som akne og aknearr, pigmentering, solskadet hud, linjer og rynker, grov hud og rosacea.

Ved Nimo klinikken tilbyr Lene injeksjonsbehandling med fillere og botulinumtoksin, svettebehandling under armer, laserbehandling av kar, kjemiske peelinger og individuelt tilpassede kremprogram

Kari Anne Eik

Kari Anne Eik

Kosmetisk sykepleier

Kari Anne har jobbet som sykepleier i 20 år, og har erfaring fra akuttmedisin. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2009. Hun har tidligere jobbet på Teres Nobel, Teres Drammen og Teres Tønsberg. Idag driver hun sine egne klinikker.

Kari Anne er autorisert Restylane behandler med spesialistnivå, og i tillegg instruktør for Galderma som kurser alle Restylanebehandlere i Norge.

Hun jobber med ulike hudprogrammer, peelinger, mesoterapi, microneedlig og laserbehandlinger.

Hver kunde har ulike mål og behov. For Kari Anne er det viktig å kartlegge disse, og lage individuelle behandlingsplaner for hver enkelte kunde.
Det er viktig med grundige konsultasjoner, behandlinger og oppfølginger. Ved å skreddersy kombinasjonsbehandlinger kan man få et langvarige og naturlige resultat.

Ønsker du å gjøre noe med solskader, pigmenteringer, arr, volumtap, rynker/linjer, eller ulike hudproblemer? Kari Anne er en svært erfaren behandler som kan hjelpe deg med å oppnå realistiske mål når det gjelder hudforbedring.

Spes. i sexologisk rådgivning, NACS

Aase Prøitz

Aase Prøitz

Psykolog, spesialist i klinisk familiepsykologi

Aase Prøitz er utdannet cand.psychol. fra Universitetet i Oslo, og har lang erfaring fra Familiekontor og spesialisthelsetjenesten. Hun har i dag privatpraksis i Drammen. Aase arbeider både med enkeltpersoner og med par. Aktuelle temaer kan være samlivsproblemer/relasjonelle spørsmål, spørsmål om kjønnsidentitet/seksuelle preferanser, kroniske sykdommer, mestring, livsprosesser/aldring og utfordringer i arbeidslivet.

Aase Prøitz er medlem av Norsk Psykologforening.

Unni Høsøien

Unni Høsøien

Livsmestringsterapeut

Unni er utdannet pedagog, og har lang erfaring med undervisning og ledelse. Hun har videreutdanning i Familieterapi og Systemisk praksis fra Diakonhjemmets høgskole og en mastergrad i Relasjonsledelse, veiledning og coaching fra NTNU.

Med sin faglige spesialisering innen relasjonskompetanse har hun jobbet med veiledning og coaching både individuelt og i grupper. Hun har praksis fra Papirbredden Karrieresenter og OsloMet –Storbyuniversitetet.

Ved Nimo klinikken jobber Unni med livsmestring for å styrke ungdom og voksne i dagliglivets utfordringer. Livsmestring handler om å ha selvinnsikt og kunne forstå seg selv, slik at hver enkelt utvikler egne strategier og handlingskompetanse i utfordrende og krevende situasjoner

Marianne Roll

Marianne Roll

Helsecoach / Foundation trening

I over 30 år har jeg drevet min egen praksis innen ulike behandlingsformer. De siste 15 årene har jeg parallelt gitt behandlinger og veiledning ved mange ulike bedrifter. I møte med klienter har jeg alltid søkt etter en større sammenheng. På den måten kan jeg behandle hele mennesket og årsaken til problemene, ikke bare symptomene.

Utdannelser jeg har tatt for å få en større forståelse og bredere erfaring for helse og helhet: Norsk Akademi for Naturmedisin, Videreutdannelseskurs i klassisk homeopati ved George Vithoulkas og Jeremy Sherr, Ma-Uri Bodywork ved Ma-Uri Instituttet, Tankefeltterapi, Ernæringslære, SNEM.

Mitt mål er å veilede folk til å ta ansvar for egen helse, motivere, inspirere og gi forståelse.

Nina Opsahl

Nina Opsahl

Operasjonssykepleier

Nina var ferdig utdannet sykepleier i 1992 og operasjonssykepleier i 2003. Siden har hun jobbet som operasjonssykepleier på operasjonsavdelingen ved Drammen sykehus, Vestre Viken og på Aleris Drammen. Hun har også erfaring fra legevakt.

Sickan Christina Tveiten

Sickan Christina Tveiten

Pasientkoordinator

Hudterapaut med kurs i hudlidelser og hudsykdommer samt sårbehandling, med erfaring fra Hudlegekontoret i Tønsberg.

Helsesekretær med grunnfag i psykologi. Har tidligere arbeidet ved Tønsberg Privatklinikk og Aleris Drammen.

Gry Holstad

Gry Holstad

Gry Holstad er utdannet helsefagarbeider og helsesekretær. Hun har jobbet for Dr. Willumsen siden 2010. Hun har lang erfaring fra salg, service, ledelse og helse.

Camilla Schøyen

Camilla Schøyen

Helsesekretær

Monica Nordby

Monica Nordby

Helsesekretær

Teresa Walczak

Teresa Walczak

Husøkonom