Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Våre fagspesialister

Hos Nimo klinikken finner du et bredt spekter av dyktige fagspesialister. Vi er opptatt av å finne ut av hva god helse er for deg – og kan skreddersy den kompetansen som hjelper deg dit.

Sabine Ehrig

Sabine Ehrig

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Dr. Sabine Ehrig er opprinnelig fra Tyskland og flyttet til Norge i 2006 fascinert av landets natur og mennesker. Hun studerte medisin ved Georg August universitet Gøttingen i Tyskland med avsluttet eksamen i 2002.

Spesialistutdannelsen utført ved Asklepios klinikken i Goslar/Tyskland og Helgelandssykehus Sandnessjøen med avsluttet spesialisteksamen i Tyskland i gynekologi/obstetrikk 2009. Hun har jobbet med gynekologi/obstetrikk siden 2002 med erfaring fra Tyskland og Norge. 

Sabine har jobbet som overlege ved Helgelandssykehuset fra 2009-2018. 

Fra 2018-2019 jobbet hun som gynekolog spesialist ved sykehus i Vestfold/Tønsberg. 

Sabine har jobbet i mange år med alle spekter innen gynekologi/obstertikk, med også bred kirurgisk erfaring. Hun viser spesiell interesse innen vulvalidelse, fremfallsproblematikk og urogynekologi.  

Nina Willumsen

Nina Willumsen

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Overlege Dr. med. Nina Willumsen har jobbet i mange år ved kvinneklinikkene på de store sykehusene i Norge, bl.a. Haukeland sykehus, Stavanger Universitetssykehus, Ullevål sykehus og Rikshospitalet. I 1996 tok hun en doktorgrad i klinisk biokjemi ved avd. for klinisk biokjemi ved Haukeland sykehus. Dr. Willumsen er også utdannet ved Institutt for klinisk biokjemi i USA, og har hospitert ved mange klinikker i Europa og USA.

Dr. Willumsen er avtalespesialist i gynekologi og fødselshjelp i Drammen. I Nimo klinikkens lokaler i Drammen tar hun også imot pasienter fra det offentlige helsevesenet der man trenger henvisning fra fastlege for å få time.

Hun tilbyr nå private timer for gynekologi og kvinnehelse mandag og torsdag etter kl. 16.00. For å booke en privat time med Dr. Willumsen, bruk online booking eller ring Nimo klinikken på tlf. 31 30 09 11Alle pasienter som ønsker en vurdering hos Dr. Willumsen må bestille en konsultasjon for å få en helhetlig vurdering.

Desi Vasileva

Desi Vasileva

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Dr. Desi Vasileva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp med over 20 års erfaring som gynekolog. Hun er opprinnelig fra Sofia i Bulgaria hvor hun har tatt all utdannelse og spesialisering innen gynekologi og fødselshjelp. Hun har jobbet både ved private og offentlige poliklinikker og sykehus i hjemlandet og har jobbet i 5 år ved en privatklinikk som har en svært lik profil som NIMOklinikken.

Hun er opptatt av å være oppdatert i faget sitt og ser på jobben sin som en de av hennes livsstil. Dr. Desi har jobbet innen flere fagfelt der hun har spisskompetanse innen overvåkning av normale, kompliserte eller patologiske svangerskap, infertilitetsutredninger og barselkontroll med høyt faglig nivå av ultralydvurdering og behandling ved behov.

Dr. Desi har langvarig og bred kompetanse innen tidlig ultralyd, graviditetsoppfølging , NIPT tester, preeklampsi screening, dopplerundersøkelse og vurdering av fosterets tilstand i 3. trimester. Hun er utdannet og sertifisert av Fetal Medicine Foundation i London innen dette spennende fagfeltet og vil kunne hjelpe mange gravide kvinner med utredninger og oppfølging i svangerskapet.

Innen gynekolog har Dr. Desi bred erfaring når det gjelder undersøkelse, utredning og behandling av alle tilstander og sykdommer i alle faser av kvinnelivet. Hun har spesialisert seg på laparoskopi og hysteroskopi og gjør utredninger av alle gynekologiske problemstillinger på en erfaren og utmerket måte. Dr. Desi har jobbet i 5 år med celleforandringer på en spesialklinikk i Sofia og har svært bred og god kunnskap innen dette området. Hun er lidenskapelig opptatt av å holde seg oppdatert faglig, er kunnskapsrik og svært engasjert i sitt fag og vier mye tid til å tilegne seg ny forskningsbasert kunnskap via kurs, kongresse og webinarer.

Dr. Desi passer godt inn i vår tverrfaglige kvinneklinikk ved NIMO klinikken hvor vi er opptatt av å ta kvinners helse på alvor og gi kvinner muligheten til å optimalisere sin helse. Hun har valgt å komme til Norge fordi hun er fascinert av Skandinavia både i forhold til natur, kultur og menneskene her.

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2500 neseplastikker.

Alexander Vigen

Alexander Vigen

Plastisk kirurg

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

Jon Edgard Selvåg

Jon Edgard Selvåg

Hudlege

Jon Edgard Selvåg er en erfaren hudlege og kan diagnostisere og behandle alle ulike hudsykdommer og forandringer. Han har lang erfaring med å diagnostisere føflekker og andre hudforandringer, og tar biopsier ved behov og fjerner føflekker og hudtumores når det er nødvendig. Han behandler også svetteproblemer ved injeksjonsbehandling. Han behandler hudsykdommer som acne, rosacea og periorbital dermatitt mm.

Jon Edgard Selvåg studerte medisin i München ved Ludwig-maximilians-Unoiversitat hvor han tok sin medisinske embetseksamen i 1990. Senere ble han godkjent spesialist i dermatologi i 1999. han har bl.a. arbeidet ved hudavdelingen på Ullevål sykehus, og var avtalespesialist i hudsykdommer i 13 år i Skien.

Sideutdannelsen tok han ved indremedisinsk avdeling på Aker sykehus
og ved Olafiaklinikken i Oslo som er en avdeling som tilhører Ullevål sykehus.

Elisabeth Henriksson

Elisabeth Henriksson

Ernæringsterapeut og spesialist i gentesting

Elisabeth er utdannet ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske Skole og har en master i gentesting (Nutrigenomikk). Utover dette har hun tatt kurs innen IBS, SIBO, hormonell ubalanse, infertilitet, PCOS og endometriose med mer.

Hun er meget opptatt av å kartlegge hele pasientens livsstil, tilstander og symptomer for å finne ut hvorfor pasienten er syk. Hun fungerer som en detektiv der femti prosent av jobben med å bli i bedre form handler om å kartlegge kunden. Resten av reisen handler om å følge et skreddersydd behandlingsopplegg sammen med henne.

Elisabeth er altså opptatt av å finne årsaken til pasientens problemer istedenfor å drive symptombehandling. Når for eksempel pasient blir dårlig i magen av løk vil det være mer naturlig for henne å finne ut hvorfor pasienten ikke tåler løk. - Kanskje pasienten mangler en bakterie som bryter ned løken. Dette gir indikasjoner på andre utfordringer i pasientens helse som kan vise veien videre.

Elisabeth er også opptatt av faglig utvikling, og tar 3 - 4 kurs i året for å alltid være oppdatert på tester, tilstander og andre relaterte produkter Hun holder selv kurs med jevne mellomrom om tarmen, gentesting og blodsukkervenlig mat.

Medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH).

Kristin Evjen

Kristin Evjen

Fysioterapeut, Spes. i sexologisk rådgivning, NACS og akupunktør

Fysioterapeut, spesialist i sexologisk rådgivning (NACS) og og akupunktør med kvinnehelse og smertebehandling som spesialinteresse.

Hun har også kompetanse på kognitiv terapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og parterapi. 

Kristin har jobbet snart 40 år som fysioterapeut, det meste av tiden med kvinnehelse og sammensatte smertetilstander.

Hun har drevet privat klinikk i Ålesund siden 1989.

I takt med behovet for å forstå mer av problematikken pasientene kom med, har  hun tatt videreutdanning innen akupunktur, kognitiv terapi og ACT, sexologisk rådgivning og parterapi.

Kristin er opptatt av å behandle smertetilstander, men ser samtidig viktigheten av å kunne identifisere faktorer som utløste og som bidrar til å opprettholde smertene eller plagene pasienten har. Dette for å kunne bevisstgjøre pasienten mønster som bidrar til å opprettholde tilstanden.

Sissel Thon

Sissel Thon

Spes. i sexologisk rådgivning, NACS

Sykepleier, helsesykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS) 

Sissel har lang og bred erfaring som sykepleier. De siste 12 årene jobbet som helsesykepleier og sexologisk rådgiver, samt undervisning og foredrag om seksuell helse og seksualitet i ulike fora. 

Er opptatt av at det er like viktig OG naturlig å snakke om seksuell helse, som det er å snakke om fysisk og psykisk helse. 

God seksuell helse er en ressurs og beskyttelsesfaktor som fremmer livskvaliteten vår, og seksualitet omfatter følelser, tanker og handlinger, i tillegg til den fysiske seksualiteten. 

Seksualiteten vår påvirkes av mangt og mye og endrer seg ofte gjennom hele livsløpet, noe mange erfarer, men synes det er vanskelig å snakke om. 

Hos sexologen kan du/dere få råd og veiledning innen ulike temaer som for eksempel: Manglende lyst, Manglende seksuell opphisselse, Orgasmeproblemer, Ereksjonsproblemer, For tidlig sædavgang, Smerter under samleie, Kjønnsidentitet, seksuell orientering, Uvanlige tenningsmønstre, Liten/ingen seksuell erfaring, Pornografi eller det som måtte være utfordrende for deg. 

Helga F. Pjaaka

Helga F. Pjaaka

Kosmetisk sykepleier & Leder for Nimo hud

Har jobbet i helsesektoren siden 2006 og har en bachelorgrad i sykepleie, videreutdanning i intensivsykepleie fra Oslo Metropolitan University og videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie akademiet. Per dags dato jobber hun halv stilling på intensivavdelingen ved Bærum sykehus og halv stilling her ved NIMO klinikken, i hudavdelingen. Hun jobber som leder ved hudklinikken og gjør medisinske- og estetiske behandlinger i tillegg.

Helga har fokus på en holistisk tilnærming, og har et helhetlig fokus på å kartlegge årsaken til pasientens hudproblemer. Vi i NIMO klinikken er et sterkt tverrfaglig team, og hun har lav terskel for å henvise deg videre til andre spesialister som kan hjelpe akkurat deg.

Hun er faglig engasjert og har fokus på faglig utvikling. Hun vil derfor tilby kunde/informasjonskvelder om ulike behandlinger, hudsykdommer, hudtilstander og produkter.

For Helga, er naturlige resultater, som er proporsjonale med pasientens alder viktig, samtidig som hun jobber mot en grunnleggende, god hudhelse.

Alle har sine ønsker og mål for egen hudhelse og sitt utseende, og alle fortjener å få være den beste versjonen av seg selv. Ønsker du en grundig konsultasjon, trygg behandling og profesjonell oppfølging, kan hun hjelpe deg å sette opp individuelt tilpassede behandlinger, så du får realistiske og naturlige resultater.

Monika Viktoria Liszak

Monika Viktoria Liszak

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Monika er en erfaren kosmetisk dermatologisk sykepleier og kan hjelpe deg med persontilpasset hudforbedring. Hun er erfaren innen kosmetiske og medisinske behandlinger, og jobber blant annet mye med hårtap, problemhud, svetteproblematikk, aldrende hud, volumtap, linjer/rynker, injeksjonsbehandlinger, skjemmende blodkar og sklerosering av sprengte blodkar på ben.

Videre behandler hun blant annet pigmentflekker og melasma, acne, rosacea. Monika er sertifisert innen en rekke behandlinger med Restylane gjennom Galderma og muskelavslappende injeksjonsbehandlinger. I tillegg tilbyr hun PRP behandling for hårtap og hudforbedring, mikroneedling, medisinsk peeling og er sertifisert av Beauty Technology. 

Monika har lang erfaring med å skreddersy persontilpasset medisinske hudprogrammer til hudtype og hudtilstand, og medisinske behandlinger etter dine ønsker og behov. Hun er opptatt av naturlige resultater, og at du skal føle deg mer opplagt i hverdagen. Hennes motto er å fremheve det naturlige eller tilbakeføre det tapte, og hun brenner for å hjelpe de som sliter med problemhud.

Linda Marie Andersen

Linda Marie Andersen

Hudterapeut / PMU Artist

Linda Marie er utdannet Hud & Spaterapeut, og har jobbet med faget i over 10 år. Hun utdannet seg som Permanent Make-up artist ved Invisible, Oslo i 2016. 

Hun har tidligere drevet selvstendig i i egne lokaler, i 2020 flyttet hun praksisen til Nimo. 

Ved Nimo klinikken tilbyr Linda Marie Hudpleie, Hydrafacial, Mesoterapi, Microneedling, Kjemiske peelinger, hårfjerning med laser, Massasje, Farge vipper & bryn, Vippeløft, og Permanent Make-up. 

Hun er opptatt av naturlige resultater og en sunn og god hudhelse. Ved å kartlegge dine behov, gir hun veiledning og tilpasser et hudprogram til deg og din hud. 

Permanent makeup skal ikke erstatte din vanlige makeup, men tilføre det lille ekstra og gjøre hverdagen enklere. 

Det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt både før og etter behandling, og du vil få god informasjon om behandlingene som utføres.

Marianne Roll

Marianne Roll

Helsecoach / Foundation trening

I over 30 år har jeg drevet min egen praksis innen ulike behandlingsformer. De siste 15 årene har jeg parallelt gitt behandlinger og veiledning ved mange ulike bedrifter. I møte med klienter har jeg alltid søkt etter en større sammenheng. På den måten kan jeg behandle hele mennesket og årsaken til problemene, ikke bare symptomene.

Utdannelser jeg har tatt for å få en større forståelse og bredere erfaring for helse og helhet: Norsk Akademi for Naturmedisin, Videreutdannelseskurs i klassisk homeopati ved George Vithoulkas og Jeremy Sherr, Ma-Uri Bodywork ved Ma-Uri Instituttet, Tankefeltterapi, Ernæringslære, SNEM.

Mitt mål er å veilede folk til å ta ansvar for egen helse, motivere, inspirere og gi forståelse.

Unni Høsøien

Unni Høsøien

Livsmestringsterapeut

Unni er utdannet pedagog, og har lang erfaring med undervisning og ledelse. Hun har videreutdanning i Familieterapi og Systemisk praksis fra Diakonhjemmets høgskole og en mastergrad i Relasjonsledelse, veiledning og coaching fra NTNU.

Med sin faglige spesialisering innen relasjonskompetanse har hun jobbet med veiledning og coaching både individuelt og i grupper. Hun har praksis fra Papirbredden Karrieresenter og OsloMet –Storbyuniversitetet.

Ved Nimo klinikken jobber Unni med livsmestring for å styrke ungdom og voksne i dagliglivets utfordringer. Livsmestring handler om å ha selvinnsikt og kunne forstå seg selv, slik at hver enkelt utvikler egne strategier og handlingskompetanse i utfordrende og krevende situasjoner

Aase Prøitz

Aase Prøitz

Psykolog, spesialist i klinisk familiepsykologi

Aase Prøitz er utdannet cand.psychol. fra Universitetet i Oslo, og har lang erfaring fra Familiekontor og spesialisthelsetjenesten. Hun har i dag privatpraksis i Drammen. Aase arbeider både med enkeltpersoner og med par. Aktuelle temaer kan være samlivsproblemer/relasjonelle spørsmål, spørsmål om kjønnsidentitet/seksuelle preferanser, kroniske sykdommer, mestring, livsprosesser/aldring og utfordringer i arbeidslivet.

Aase Prøitz er medlem av Norsk Psykologforening.

Nina Opsahl

Nina Opsahl

Operasjonssykepleier

Nina var ferdig utdannet sykepleier i 1992 og operasjonssykepleier i 2003. Siden har hun jobbet som operasjonssykepleier på operasjonsavdelingen ved Drammen sykehus, Vestre Viken og på Aleris Drammen. Hun har også erfaring fra legevakt.

Sickan Christina Tveiten

Sickan Christina Tveiten

Pasientkoordinator

Hudterapaut med kurs i hudlidelser og hudsykdommer samt sårbehandling, med erfaring fra Hudlegekontoret i Tønsberg.

Helsesekretær med grunnfag i psykologi. Har tidligere arbeidet ved Tønsberg Privatklinikk og Aleris Drammen.

Gry Holstad

Gry Holstad

Gry Holstad er utdannet helsefagarbeider og helsesekretær. Hun har jobbet for Dr. Willumsen siden 2010. Hun har lang erfaring fra salg, service, ledelse og helse.

Camilla Schøyen

Camilla Schøyen

Helsesekretær

Yvonne Kristoffersen

Yvonne Kristoffersen

Helsesekretær

Teresa Walczak

Teresa Walczak

Husøkonom