Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sexolog i Drammen

Seksualiteten er et av våre viktigste primærbehov og vi trives best når det fungerer som det skal. Sexologi omfatter alle forhold omkring seksualitet, både biologiske, psykiske og kulturelle.

Hos Nimo får du:

  • Kompetanse
  • Kvalitet
  • Omsorg

Sexolog Drammen

Sexologi - priser

Alene:

Fra 1.000,- til 1.450,-
60 min

Par:

Fra 1.500,- til 1.900,- 
60 min

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Behandlinger

Sexologi er et stort og omfavnsrikt fag. Et godt og fungerende sexliv er avhengig av en rekke ulike faktorer – på mange plan.

Smerte ved samleie (informasjon kommer)

Vestibullit (informasjon kommer)

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

– Kvinne, 60 år.

Det kan være mange og sammensatte årsaker som gjør at seksuallivet ikke fungerer slik det bør. I tillegg er sexlivet mellom kvinne og mann i utgangspunktet en utfordring fra naturens side: Vi pleier å si at mannen tenner som et gassbluss, mens kvinnen tenner som en gammeldags kokeplate.

 

Et godt sexliv er i nesten alle tilfeller svært avgjørende for hvordan samlivet fungerer, og en god og åpen kommunikasjon er en forutsetning dersom man er havnet i en grøft og ønsker å gjøre noe med det. Mennesker endrer seg over tid – ikke minst i et parforhold. Lysten til sex kan også endre seg, og forklaringen kan ligge både på et fysiologisk og et emosjonelt eller psykologisk plan.