Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Plastisk kirurgi i Drammen

plastisk kirurgi i drammen

 Hos Nimo får du:

 • En moderne klinikk med topp utstyr
 • En av Norges mest erfarne kirurger
 • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
 • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
plastisk kirurgi i drammen

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Fredrikstad

Hos: Quality Hotel Fredrikstad
Adresse: Nygata 2. 

Bestill time her

Gol

Hos: SweetSkin
Adresse: Sentrumsvegen 70

Bestill time her

Hønefoss

Oslo

Adresse:  Nimo konsultasjon, Majorstuhuset, Kirkeveien 64 A.  Majorstuen.

Bestil time her

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Klinikk Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Bestill time her

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Nimos fagleder for plastikkirugi

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg og medisinsk ansvarlig

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2500 neseplastikker.

Mer enn 15000 gjennomførte plastikkirurgiske operasjoner

Mer enn 5000 brystoperasjoner

Mer enn 1500 bukplastikker

Mer enn 2500 neseoperasjoner

Mer enn 6000 fettsuginger/figurforminger

Man føler deg ivaretatt, god oppfølging, god tilgjengelighet, service innstilte og man føler seg trygg. Dr.Haug er utrolig dyktig, anbefales på det varmeste. Han ringte meg på kvelden operasjonsdagen, og dagen etter for å høre hvordan det gikk med meg. Dette ga meg en stor trygghet på at han alltid var tilgjengelig for meg.

– Mari, 27.

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

– Hilde, 60 år.

Jeg må først og fremst si at jeg er utrolig fornøyd med behandlingen, Femi Lift. Etter å ha hatt flere komplikasjoner etter fødsel, som problemer med inkontinens, mistet litt følelse der nede og følt meg rett og slett ganske slapp og vid, har Femi Lift vært som en tryllestav! Jeg følte meg så godt mottatt når jeg kom på Nimo klinikken for å få behandlingen. Trygg og profesjonelt ivaretatt fra start til slutt.

1/3

– Nathalie, 38

Jeg hadde tre behandlinger. I begynnelsen på den første behandlingen, var jeg naturligvis ganske så nervøs og spente derfor kroppen en god del. Da føltes det litt ubehagelig ut. Men så klarte jeg, takket en hyggelig assistentdame som fikk meg til å le og tenke på noe annet, å slappe av! Så fort jeg slappet av, var det bare en liten brennende følelse jeg kunne merke. Legen som utførte behandlingen min, flinke Morten H. Haug, fortalte meg at det er flere grader man kan ta av Femi Lift, alt etter hvor mye smerte man tåler. Jeg hadde den høyeste graden, under alle mine 3 behandlinger! Understreker dette så godt jeg kan: Trikset er å SLAPPE AV!!!

2/3

– Nathalie, 38

Etter behandlingene, som tok mellom 5 og 15 minutter, følte jeg meg litt varm nedentil og fikk noe som føltes som lette menstruasjonsmerter ut over kvelden. For utenom det, følte jeg meg som vanlig og kunne gjøre alle dagligdagse ting utenom å trene og være intim med kjæresten i 3 dager. *Jeg kan nå løpe uten å i det hele tatt måtte bruke bind, som før pleide å fylles helt, i frykt for urinlekkasjer når jeg trener. *Jeg har MYE bedre følelse når jeg har sex og føler meg strammere. Orgasmen er mye lengre og skjeden er mye fuktigere. Jeg er utrolig fornøyd både med Nimo klinikken og Femi Lift-behandlingen, som jeg føler har virkelig reddet hele hverdagen min!! Tusen takk!!!

3/3

– Nathalie, 38

Plastisk Kirurgi hos Nimo Klinikken

Nimo klinikken har det ypperste av personell, utstyr og fasiliteter til å kunne utføre de aller fleste kosmetiske operasjoner og operasjoner med medisinsk årsak. Våre kirurger har lang og bred erfaring, og setter alltid pasienten i høysetet.

 

På en privat klinikk som Nimo klinikken får man et helt annet forhold til pasienten enn på et offentlig sykehus. Vi gjør vårt ytterste for at pasientene skal føle seg trygge og få alt de trenger av informasjon før det tas en endelig beslutning om operasjon. Ingen spørsmål er for store eller for små.

Etter operasjonen legger vi stor vekt på grundig oppfølging, og gjennomfører vanligvis kontroller etter 1 uke og 3 måneder, og ellers ved behov. Dette varierer imidlertid etter operasjon.

Praktisk info

 

 

Hva er platstisk kirurgi?

Plastisk kirurgi handler om å forme kroppen og utseendet slik en selv vil ha det eller tilbake til slik den var tidligere. Det trenger nødvendigvis ikke å foreligge tungtveiende og medisinske årsaker for en operasjon, men det hele handler om selvfølelse og selvbilde.

Plastisk kirurgi er et omfattende fagfelt, og omhandler blant annet kosmetisk kirurgi, rekonstruktiv kirurgi og medisinsk begrunnede operasjoner. Sistnevnte kan utføres dersom man har et medisinsk behov eller direkte fysiske plager som reduserer livskvaliteten. Eksempelvis er det mange som ønsker å redusere størrelsen og dermed også tyngden på brystene, da dette lett kan føre til nakke- og ryggplager.

De vanligste eksemplene på kosmetisk kirurgi er fettsuging av mage eller lår, samt operasjon av tunge øyelokk, ansiktsløft, neseplastikk, bukplastikk eller brystforstørrelse.

Rekonstruktive operasjoner gjøres som oftest offentlig og ikke privat. Slike operasjoner utføres i de tilfellene der man ønsker å redusere medfødte misdannelser, eller misdannelser som har kommet som følge av en ulykke, skade eller etter medisinsk behandling. Hensikten med rekonstruktiv plastikkirurgi er å gjenopprette normal form og funksjon.

Eksempler på denne type inngrep er leppe-, kjeve- og ganespalte, rekonstruksjon av bryster som følge av brystkreft, eller korrigering og forbedring etter brannskader.

 

Plastikk kirurgi eller plastisk kirurgi?

Fra gammelt av omtalte man fagfeltet som plastisk kirurgi. Imidlertid er ordet plastikk mer beskrivende, og Norsk plastikkirurgisk forening har for noen år tilbake endret det offisielle navnet til plastikk kirurgi.

 

Er det noen forskjell?

Det er ingen forskjell mellom plastisk kirurgi eller plastikk kirurgi, det er kun gjort en navneendring for å få et mer beskrivende ord.

 

Hva er riktigst å si?

Det mest riktige å si vil være plastikk kirurgi, da dette er den offisielle betegnelsen.

 

Hva er forskjellen mellom plastisk kirurgi og kosmetisk kirurgi?

Kosmetisk kirurgi er en del av det plastikkirurgiske fagområdet, og det er viktig at den som gjennomfører en kosmetisk operasjon er spesialist i plastisk kirurgi. Forskjellen på plastisk kirurgi og kosmetisk kirurgi er at plastisk kirurgi omfatter mer enn kun kosmetisk kirurgi. Plastisk kirurgi innebærer også inngrep med medisinsk indikasjon, medfødte misdannelser og rekonstruksjon etter skade eller tidligere operasjoner.

 

Fordeler og ulemper?

Det finnes både fordeler og ulemper med plastisk kirurgi. Derfor bør det være en god indikasjon for å gjennomføre en operasjon, slik at gevinsten er langt større enn risikoen ved inngrepet.

 

Hvorfor plastisk kirurgi?

Det finnes ulike grunner til at en velger plastikkirurgi. De fleste som velger å gjennomføre et plastikkirurgisk inngrep har lenge hatt en utfordring, og det er en veloverveid og nøye gjennomtenkt beslutning. En person som oppsøker en plastisk kirurg har ofte begrenset livskvalitet og livsutfoldelse, der en operasjon kan løse problemet. Det er viktig at en slik operasjonen gjøres etter eget ønske, ikke fordi andre ønsker det. Du blir ikke lykkeligere av en plastisk operasjon, men det kan gjøre at du har det bedre med deg selv og får bedre livskvalitet.

Det dreier seg ofte om å føle seg mer kvinnelig, feminin og at en får tilbake kroppen en hadde før graviditet og fødsel. Mange velger plastisk kirurgi for å få bedre proporsjoner på kroppen. Dersom du synes du ser eldre ut enn du føler deg kan plastisk kirurgi være en mulig løsning.

 

 

Hvorfor ikke plastisk kirurgi?

Det må alltid være gode grunner til en plastisk operasjon. Dersom man er i tvil bør man absolutt ikke gjøre det. Det er derfor viktig med en god og åpen dialog med kirurgen ved konsultasjon, slik at kirurgen forstår deg og dine ønsker. Under en konsultasjon vil man også kunne finne ut at man ikke ønsker å gjennomføre et inngrep dersom gevinsten er for liten i forhold til risikoen med en operasjon.

 

 

Hvor mange tar plastisk kirurgi i Norge?

Plastisk kirurgi er blitt stadig mer vanlig i Norge, men det finnes ingen offentlig statistikk på hvor mange som blir operert. Imidlertid arbeides det i Norge med å opprette et brystproteseregister, som vil gi god oversikt over antall opererte og hvilke typer proteser som blir brukt. Det er vanskelig å se om en person har blitt operert, da en er opptatt av et naturlig og fint resultat.

 

 

Hvor gammel må man være for å ta plastisk kirurgi i Norge?

Ved Nimo klinikken er aldersgrensen 18 år, men vi ønsker helst at personen er fylt 20 år. Dersom man er mellom 18 og 20 år utøver vi spesiell forsiktighet og vil ofte at foreldrene er informert om operasjonen. Kirurgen ønsker gjerne at foreldrene er med ved konsultasjonen.

 

 

Kan man ta plastisk kirurgi tidligere hvis man har fullmakt fra foreldre?

Den absolutte minimumsgrensen på plastisk kirurgi med kosmetisk begrunnelse for operasjonen er 18 år. Unntaket vil kunne være dersom det er medisinsk begrunnelse for operasjonen. Eksempelvis korrigeres ofte utstående ører før barnet begynner på skolen, da dette regnes som en medfødt misdannelse.

 

Plastisk kirurgi uten kniv?

Plastisk kirurgi uten kniv har blitt et begrep og omfatter alle kosmetiske behandlinger der en ikke opererer. Det dreier seg om behandling med fillere, muskelavslappende injeksjoner, laserbehandlinger og bruk av medisinske kremer for bedret hudkvalitet. Dette kan være et godt alternativ til plastisk kirurgi dersom det ikke er god nok indikasjon for en operasjon, men likevel ønsker en moderat forbedring. Denne type behandlinger vil kunne utsette behovet for operasjon. Våre kosmetiske sykepleiere og plastikk kirurger har et tett samarbeid, slik at de sammen finner den beste behandlinger for deg.

 

Plastisk kirurgi med laser?

Behandling med CO2 laser i forbindelse med solskadet og aldrende hud er en effektiv behandling. Noen lurer på om vi skjærer med laser i stedet for med kniv. Dette er ikke vanlig da det skapes mer vevsskade dersom man skjærer med laser.

 

 

Når brukes laser?

CO2-laser brukes til hudbehandlinger for å jevne og glatte rynkelinjer, og en viss oppstramming av huden, samt for å bedre operasjons- og acnearr. Den kan brukes på nedre øyelokk, rundt munnen eller eventuelt hele ansiktet. Behandlinger med CO2-laser utføres kun av plastikkirurg og er en dypere behandling enn lasere benyttet av kosmetiske sykepleiere.

 

 

Fordeler og ulemper med laser

Fordelen med laserbehandling er at det er langt mer effektivt enn kremer og andre mer overfladiske behandlinger. Ulempen er at det tar lenger tid før det tilheler, man får en væskende sårflate som skal gro, og ofte en rødhet av huden en periode etter behandlingen.

 

 

Bruker Nimo klinikken laser?

Våre plastikk kirurger bruker CO2-laser ved behandling av solskadet og aldrende hud. I tillegg benytter vi CO2-laser for å bedre operasjons- og acnearr.

 

 

Plastisk kirurgi for damer?

95 prosent av pasientene til Nimo er kvinner, og vi kan hovedsakelig dele opp kundegruppen i to hovedgrupper; den yngre og den eldre gruppen.

Den yngre gruppen ønsker ofte brystforstørrelse/silikonpupper, forbedringer etter fødsel (brystløft, brystforstørrelse, brystproteser, mageplastikk, sammensying av magemuskulatur, figurforming), intimkirurgi, fettsuging/figurforming/liposculpture og neseplastikk.

Den eldre gruppen ønsker ofte korreksjon av store tunge bryst (brystreduksjon i kombinasjon med et løft av brystet), figurforming, aldringstegn i ansiktet ( facelift, øyelokksplastikk, Co2-laserbehandling av hud).

 

Hvem trenger hjelp med hva?

Ut i fra vår erfaring, så ser vi at alderen til damer henger sammen med hva de trenger hjelp med.

 • Alder 20-45: Brystforstørrelse, mageplastikk, brystløft, liposculpture, intimkirurgi, neseplastikk.
 • Alder 45-55: En blanding av gruppen over og under
 • Alder 55-75: ansiktsløft (facelift), øyelokksplastikk, brystreduksjon, CO2 laserbehandling av hud.

 

Hva trenger damer hjelp med?

 • Bryst
  • Brystforstørrelse
  • Brystimplantat/silikonpupper
  • Brystløft
  • Brystreduksjon
 • Figurforming (fettsuging/liposculpture)
 • Løs hud på magen
 • Sammensying av magemuskulatur
 • Aldringstegn i ansiktet
  • Øyelokk
  • Ansiktsløft
  • Laserbehandling av hud
 • Neseplastikk
 • Intimkirurgi
 • Lårplastikk
 • Overarmsplastikk

 

 

Plastisk kirurgi etter fødsel?

Etter fødsel er det mommy makeover som er det vanligste. Dette innebærer gjerne mageplastikk og brystproteser eller brystløft.

En kvinne som har vært gjennom et svangerskap vil ofte føle at kroppen ikke er helt som før, og kan ha ønske om å få tilbake sin tidligere figur.  Her er ofte problemet løs hengende hud på magen, og at en fortsatt ser gravid ut, da magemuskulaturen ikke har trukket seg sammen. Plastikk kirurgen vil i dette tilfellet anbefale bukplastikk med sammensying av magemusklene.

Etter amming kan man få et tomt og litt hengende bryst. Da vil det være aktuelt å legge inn en brystprotese for å få tilbake volum og litt løft av brystet. Dersom det er for mye heng vil man måtte gjøre et brystløft. For å få svar på hva som er best for deg er det nødvendig å komme på en konsultasjon hos vår plastikk kirurg.

 

Plastisk kirurgi for menn?

Det har i de senere årene blitt mer vanlig og akseptert at menn gjennomfører plastiske operasjoner.

 

Hva trenger menn hjelp med?

 • Fettsuging av:
  • Mage
  • Bryst (fett og kjertelvev også kalt gynekomasti)
  • Flanker (også kalt love handles)
  • Øyelokk operasjon
  • Operasjon av poser under øynene
  • Neseoperasjon (Neseplastikk)

Erfaringer fra pasienter

Hvordan er pasienters erfaringer med Nimo?

De aller fleste av Nimos pasienter er godt fornøyd med resultatet etter behandlingen. Vi er opptatt av din trygghet, og at du skal få en god opplevelse. Har du ønske om operasjon må du først komme til en uforpliktende konsultasjon for å se klinikken og møte plastikk kirurgen din. Under konsultasjon vil dere sammen legge en plan for hvordan dette kan gjennomføres. 

Har Nimo noen referanser å vise til?

Nimos kirurger og spesialister har gjennomført flere tusen behandlinger, og har mange gode pasienthistorier. Når det er sagt, så er dette et sensitivt område for våre pasienter. Nimo er opptatt av at pasientene skal føle seg trygge og ivaretatt. Med det som utgangspunkt vil du ikke finne noen referanser og detaljerte erfaringer fra pasienter her, men du kan komme innom oss for å se før og etter bilder, samt å få informasjon om det du trenger å vite for å føle deg trygg.

 

Før og etter bilder

Hvorfor viser vi ikke før og etter bilder på nettsiden?

I Norge er vi underlagt lovgivning som forbyr bruk av før og etter bilder i markedsføring og på nettside.

 

Hvordan kan du få sett på før og etter bilder?

I Norge må du komme til klinikken for å se før og etter bilder. Ta kontakt, så ordner vi dette.

Finansiering

Hvilke muligheter har Nimo?

I Norge er det ikke lov til å markedsføre finansieringsmuligheter som avbetaling eller betaling der en deler opp beløpet i forbindelse med plastisk kirurgi. Dersom du tar kontakt med oss vil vi kunne gi deg den informasjonen du trenger.

 

 

Hvordan få dekket plastisk kirurgi av det offentlige?

Dersom det er medisinsk indikasjon på en operasjon kan fastlegen søke deg inn til en vurdering ved plastikkirurgisk avdeling. Det kan også være mulig å få operasjon ved en privatklinikk som har avtale med helseforetaket. Det vil imidlertid være varierende hvilke operasjoner det offentlige dekker ved en privatklinikk, og det vil kunne variere mellom helseregionene. Den beste måten å finne ut om du vil kunne få dekket en plastisk operasjon av det offentlige er å høre med din fastlege.

Før operasjonen

Hvordan velge plastisk kirurg?

Hvilken kirurg og klinikk du velger er avgjørende for resultatet og hvordan du har det etter operasjonen. Det er derfor viktig å gjøre en vurdering av hvilken kirurg du velger, og at legen er plastikk kirurg. Plastikk kirurgen du velger bør ha god erfaring og være faglig oppdatert. En god indikasjon på kirurgens erfaring er antall gjennomførte operasjoner. Ved konsultasjon er det viktig med god kommunikasjon og sitte igjen med en følelse av at kirurgen har forstått deg. Støtteapparatet til kirurgen spiller også en stor rolle, og det er viktig å se på hvordan du vil bli fulgt opp etter operasjonen. Det er også viktig at kirurgen er tilgjengelig etter operasjonen, slik at du til enhver tid kan ta kontakt dersom du har spørsmål. Du skal kunne forvente god oppfølging fra start til slutt, og at den som undersøker deg på konsultasjonen også er den som opererer deg. 

 

Hvilken plastisk kirurgi i Norge er best?

Hvem som er best i Norge er det vanskelig å komme med, det er mange med lang erfaring. Det du kan være opptatt av er hvor lenge kirurgen har operert privat og hvor mange operasjoner vedkommende har utført. Lang erfaring med privat plastisk kirurgi og mange utførte operasjoner er din beste garanti.

 

 

Plastikkirurgi etter slankeoperasjon/vekttap

Etter slankeoperasjon har man gjerne gått raskt ned i vekt, og det medfører ofte løs hud på mage, armer, lår og bryst. Dette kan man ofte forbedre med en operasjon. Det er imidlertid viktig å ha oppnådd en stabil situasjon med hensyn til vekt og kosthold. Dette vil bli nøye vurdert ved konsultasjonen med vår plastikk kirurg. Dersom man ikke har oppnådd ønsket vekt, kan det være nødvendig med en ny konsultasjon. Ved Nimo klinikken har vi en flink kostholdsveileder som kan hjelpe deg på veien mot målet.

Under operasjonen

Hvordan unngå noe går galt?

For å unngå skrekkhistorier er det viktig å velge riktig kirurg og klinikk. Ellers er det viktig å følge legens råd både før og etter operasjonen. Ta det rolig i forhold til fysisk aktivitet etter operasjonen, og ellers følge legens råd. Dersom det er mistanke om at noe skulle være galt er det viktig å ta kontakt med kirurgen som opererte deg. Våre kirurger er tilgjengelige alltid tilgjengelige for deg etter operasjonen. Det er viktig å ringe dersom det er noe man lurer på.

Etter operasjonen

Har jeg rett på sykemelding?

En har ikke rett på sykemelding dersom det er kosmetisk begrunnelse for operasjonen. Ved medisinsk indikasjon kan man ha rett på sykemelding. Dette vil du få informasjon om under konsultasjonen.

Hvis ikke man får sykemelding, hva anbefaler Nimo å gjøre?

Nimo klinikken anbefaler å ta fri uten lønn, eventuelt planlegge operasjon i forbindelse med ferie.

 

Arr etter plastisk kirurgi

 

 

Er det vanlig å få?

Når man skjærer i kroppen vil man alltid få et arr, imidlertid er plastikkirurger opptatt av å få et så pent arr som mulig og vil bruke best mulig teknikk for et penest mulig arr. 

 

Hva avhenger det av?

Det avhenger av hvor mye trykk det er mot såret og at man syr inne i huden og ikke gjennom huden som vil lage sting merker.

 

Er det noen steder som det er vanligere å få arr enn andre?

Men vil alltid få arr, men i ansiktet og særlig rundt øynene dannes det nesten usynlige arr.

 

Hva skal til for å redusere sjansen for arr?

Det man vet til nå er at trykk mot såret og kontakt med stoffet silikon gir et penere, smalere og flatere arr. Vi anbefaler derfor bruk av papir tape eller helst silikon tap over arret så lenge arret er rødt. Så lenge arret er rødt er det aktivitet i arret og arret vil være påvirkelig.

 

 

Hvordan redusere størrelsen på arr etter plastisk kirurgi?

For å redusere arret er det viktig å bruke en teknikk slik at arret blir så kort som mulig. Ved innleggelse av brystproteser kan man for eksempel ved hjelp av spesialutstyr lage et arr på kun 3 cm.

 

 

Kan jeg snuse etter operasjonen?

En bør unngå snus en uke før og tre uker etter operasjon. Særlig i forbindelse med operasjoner der en får nedsatt blodsirkulasjon, som mageplastikk, brystløft og ansiktsløft. Dette er fordi snus gjør at de små blodkarene i huden trekker seg sammen og dermed påvirker blodsirkulasjonen. 

 

 

Kan jeg røyke etter operasjonen?

En bør unngå røyk en uke før og tre uker etter operasjon. Særlig i forbindelse med operasjoner der en får nedsatt blodsirkulasjon, som mageplastikk, brystløft og ansiktsløft. Dette fordi tobakk gjør at de små blodkarene i huden trekker seg sammen og dermed påvirker blodsirkulasjonen.

 

Hvordan klage på plastisk kirurgi?

Dersom du ikke er fornøyd med resultatet eller andre ting i forbindelse med operasjonen må du ta kontakt med klinikken du ble operert ved for å snakke med kirurgen som opererte deg. Alle privatpraktiserende plastikkirurger er forsikret gjennom NPE, slik at du også kan sende en klage dit. Vurderer du å klage på en operasjon bør du imidlertid vente til det har gått minst ett år, fordi det tar tid før man får det endelige resultatet.  

Priser for plastikkirurgi

Ansikt og hodet

Kosmetiske injeksjonsbehandlinger utført av plastikk kirurg

Medisinsk rynkereduksjon

Ett område
2.900,-

To områder
3.900,-

Tre områder
4.900,-

Miniområde
1.600,-

Svettebehandling - ansikt/armhuler/hender/føtter/lyske
6.600,-

Tanngnissing / masseter volumreduksjon
5.150,-

 

Fillerbehandling

1 ml
4.800,-

2 ml
8.500,-

3 ml
12.200,-

4 ml
15.900,-

 

Restylane Skinbooster

2 ml 5.500,-

Anbefales 3 behandlinger

 

Juvederm VOLITE skinbooster

2 ml 6.000,-

Anbefales 3 behandlinger

Ansiktsoperasjoner - priser

Fullstendig ansiktsløft – inkl. halsløft/innvendig muskeloppstramming

Fra 89.450,-

Tillegg for fettsuge hake

Fra 8.500,-

Halsløft

Oppstramming av huden

Fra 69.000,-

Fettransplantasjon til ansikt

Fra 21.300,-

Fettransplantasjon til ansikt – korreksjon

Fra 14.250,-


Øvre øyelokk (tunge øyelokk)

i lokalbedøvelse. Utføres også i narkose med pristillegg.
Fra 23.000,-


Poser under øynene uten arr, med laser av huden

Fra 34.500,-


Poser under øynene med arr fra utsiden

Fra 27.650,-


Poser under øynene med arr fra utsiden og oppstramming av muskelen (kantoplastikk)

Fra 38.700,-


Øvre og nedre øyelokk samtidig

Pris avtales under konsultasjonen

Utstående ører

Fra 31.200,-


Øreflipp, begge ører

Fra 8.600,-

Neseoperasjon - priser

Neseoperasjon (neseplastikk)

Fra 65.150,-

Septumplastikk- korreksjon av tett nese

Fra 31.200,-

Øyelokkoperasjon - priser

Øvre øyelokk (tunge øyelokk)

i lokalbedøvelse. Utføres også i narkose med pristillegg.
Fra 23.000,-

Poser under øynene uten arr, med laser av huden

Fra 34.500,-

Poser under øynene med arr fra utsiden

Fra 27.650,-

Poser under øynene med arr fra utsiden og oppstramming av muskelen (kantoplastikk)

Fra 38.700,-

Øvre og nedre øyelokk samtidig

Pris avtales under konsultasjon

Øreoperasjon - priser

Operasjon av utstående ører

Fra 31.200,-

Operasjon av øreflipp, begge ører

Fra 8.600,-

CO2-laserbehandling - priser

Utført av Plastikk kirurg i lokalbedøvelse. Utføres også i narkose med pristillegg.

Hele ansiktet

18.000,-

Rundt munnen

10.000,-

Rundt øynene

10.000,-

Ansikt og hals

24.000,-

Bryst

14.000,-

Hals

18.000,-

Bryst og hals

21.000,-

Arrbehandling

Fra 6.000,-

Figurforming

Bukplastikk - priser

Mageplastikk

Full mageplastikk
Fra 62.300,-

Nedre mageplastikk
Fra 46.800,-

Fettsuging - priser

Mage (full fettsuging)

Fra 35.500,-

Hofter og midje

Fra 42.500,-

Ryggputer

Fra 28.400,-

Bryst, menn

Fra 38.300,-

Tillegg for kjertelfjerning

Fra 11.400,-

Hals – dobbelthake

Fra 25.600,-

Innside lår

Fra 29.450,-

Utside lår (ridebukser)

Fra 31.200,-

Innside knær

Fra 24.800,-

Overarmer

Fra 31.200,-

Legger

Fra 43.900,-

Ankler

Fra 31.200,-

Venusberg

Fra 28.400,-

Fettsuging av hake - priser

Fettsuging av hake
Fra 25.600,-

 

Fettsuging av lår - priser

Fettsuging av innside lår
kr  29.450,-

Fettsuging av utside lår
kr  31.200,-

Fettsuging av innside knær
kr  24.800,-

Fettransplantasjon - priser

Fettransplantasjon til ansikt
Fra 21.300,- 

Fettransplantasjon til ansikt – korreksjon
Fra 14.250,-

Brystforstørrelse i kombinasjon med fettransplantasjon
Fra 63.600,-

Korreksjon av bryst med fettransplantasjon
Fra 32.600,-

Gynekomasti operasjon - priser

Brystreduksjon ved fettsuging for menn

Fra 38.300,-

Tillegg for kjertelfjerning

Fra 11.400,-

Fjerning av brystkjertel (uten fettsuging)

Fra 35.400,-

Grevinneheng operasjon priser

Operasjon av grevinneheng
Fra kr.  62.300,-

Love handles operasjon - priser

Fettsuging av hofter og midje

Fra 42.500,-

Lårplastikk - priser

Lårplastikk, stor

Med fettsuging/liposkulptur

Fra 84.950,-

Lårplastikk, liten

Fra 63.700,-

Fettsuging/Liposkulptur

Innside lår

Fra 29.450,-

Utside lår (ridebukselår)

Fra 31.200,-

Mage-, lår- og armplastikk

Full mageplastikk

Fra 62.300,-

Nedre mageplastikk

Fra 46.800,-

Lårplastikk, stor

Med fettsuging/liposkulptur

Fra 84.950,-

Lårplastikk, liten

Med fettsuging/liposkulptur

Fra 63.700,-

Armplastikk med fettsuging/liposkulptur

Fra 62.300,-

Overarmsplastikk - priser

Bryst

Brystforstørring - priser

Brystforstørrelse

Runde proteser/Motiva

Fra 49.500,-

Brystforstørrelse

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 52.200,-

Brystforstørrelse med eget fett

Fra 76.550,-

Brystforstørrelse

Mini-arr

Fra 55.000,-

Brystforstørrelse i kombinasjon med fettransplantasjon

Hybrid Prosedyre

Fra 63.600,-

Korreksjon av bryst med fettransplantasjon

Fra 32.600,-

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Runde proteser/Motiva

Fra 79.200,-

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 83.500,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 45.250,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Runde proteser/Motiva

Fra 40.950,-

Protesebytte

Motiva

Fra 49.600,-

Brystløft - priser

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Runde proteser/Motiva

Fra 79.200,-

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 83.500,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 45.250,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Runde proteser/Motiva

Fra 40.950,-

Protesebytte

Motiva

Fra 49.600,-

Innsying av proteselomme

Fra 28.400,-

Fjerning av proteser

Fra 22.700,-

Brystreduksjon

Fra 58.200,-

Brystløft

Fra 53.900,-

Brystoperasjon - priser

Brystforstørrelse

Runde proteser/Motiva

Fra 49.500,-

Brystforstørrelse

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 52.500,-

Brystforstørrelse med eget fett

Fra 76.550,-

Brystforstørrelse

Mini-arr

Fra 55.000,-

Brystforstørrelse i kombinasjon med fettransplantasjon

Hybrid Prosedyre

Fra 63.600,-

Korreksjon av bryst med fettransplantasjon

Fra 32.600,-

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Runde proteser/Motiva

Fra 79.200,-

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 83.500,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 45.250,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Runde proteser/Motiva

Fra 40.950,-

Protesebytte

Motiva

Fra 49.600,-

Innsying av proteselomme

Fra 28.400,-

Fjerning av proteser

Fra 22.700,-

Brystreduksjon

Fra 58.200,-

Brystløft

Fra 53.900,-

Korreksjon av inverterte/inndratte brystvorter

Fra 20.000,-

Brystvorteforminskning (areola / det brune området)

Fra kr. 35.600,-

Brystreduksjon - priser

Brystreduksjon

Fra 58.200,-

Brystløft

Fra 53.900,-

Korreksjon av inverterte/inndratte brystvorter

Fra 20.000,-

Brystvorteforminskning (areola / det brune området)

Fra kr. 35.600,-

Silikonpupper - priser

 Brystforstørrelse

med runde proteser Motiva
Fra 49.500,-

Brystforstørrelse 

Ergonomix-proteser Motiva

Fra 52.500,-

Brystforstørrelse med brystløft
Runde proteser/Motiva

Fra 79.200,-

Brystforstørrelse med brystløft

Ergonomix proteser/Motiva
Fra 83.500,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Ergonomix proteser/Motiva
Fra  45.250,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Runde proteser/Motiva
Fra 40.950,-

Protesebytte Motiva
Fra 49.600,-

Fjerning av proteser
Fra 22.700,-

Innsying av proteselomme
Fra 28.400,-

Andre priser og behandlinger

Femilift - priser

Femilift (vaginal laser)
5.000,- pr behandling

Pakkepris tre behandlinger 12.500,-

Tillegg for samtidig PRP behandling (pakke 3 behandlinger): kr. 14.500,-

Ved første behandling trenger du tre behandlinger. Etter det anbefales en behandling i året for vedlikehold.

PRP-behandling underlivet
5.800,- pr behandling

 

Føflekker, atherom og lipom

Prisene er avhengig av størrelse og lokalisasjon. Eksakt pris får du på konsultasjon.

Fjerne føflekk

Ansikt: fra 5.750,-

Kropp: fra 3.500,-

Tillegg for flere føflekker, pr. stk.

fra 1.350,-

Atherom

fra 5.750,-

Lipom

fra 5.750,-

Intimkirurgi - priser

Indre og ytre kjønnslepper

Fra 45.250,-

Indre kjønnslepper

Fra 32.600,-

Ytre kjønnslepper

Fra 32.600,-

Fettfylling ytre kjønnslepper

Fra 35.400,-

Oppstramming av ytre kjønnslepper med laser

Fra 14.250,-

Bleking av huden med laser

Fra 18.450,-

Fettsuging – venusberg

Fra 28.400,-

Vaginal laser Femilift – Oppstramming, tørrhet, lekkasje og seksualfunksjon

5.000,-

Pakkepris tre behandlinger 12.500,-

Tillegg for samtidig PRP behandling (pakke 3 behandlinger): kr. 14.500,-

PRP-behandling underlivet

5.800,-

 

Konsultasjon

550,-

Second opinion

1.300,-

Nimo Klinikken er pålagt  å følge retningsliner fra Den Norske Legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening ved å ta betalt for konsultasjon. Samtlige kirurger og klinikker som er godkjente medlemer av foreningene, er forpliktet til å følge disse retningslinjene.