Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brystløft i Drammen

Brystløft i drammen

 Hos Nimo får du:

  • En moderne klinikk med topp utstyr
  • En av Norges mest erfarne kirurger
  • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
  • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
Brystløft i drammen

Brystløft - priser

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Runde proteser/Motiva

Fra 79.200,-

Brystforstørrelse/samtidig brystløft

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 83.500,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Ergonomix-proteser/Motiva

Fra 45.250,-

Brystforstørrelse etter brystløft innen 1 år

Runde proteser/Motiva

Fra 40.950,-

Protesebytte

Motiva

Fra 49.600,-

Innsying av proteselomme

Fra 28.400,-

Fjerning av proteser

Fra 22.700,-

Brystreduksjon

Fra 58.200,-

Brystløft

Fra 53.900,-

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Fredrikstad

Hos: Quality Hotel Fredrikstad
Adresse: Nygata 2. 

Bestill time her

Gol

Hos: SweetSkin
Adresse: Sentrumsvegen 70

Bestill time her

Hønefoss

Oslo

Adresse:  Nimo konsultasjon, Majorstuhuset, Kirkeveien 64 A.  Majorstuen.

Bestil time her

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Klinikk Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Bestill time her

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Nimos fagleder for plastikkirugi

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg og medisinsk ansvarlig

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2500 neseplastikker.

Mer enn 15000 gjennomførte plastikkirurgiske operasjoner

Mer enn 5000 brystoperasjoner

Mer enn 1500 bukplastikker

Mer enn 2500 neseoperasjoner

Mer enn 6000 fettsuginger/figurforminger

Spørsmål og svar

Praktisk info

Mange kvinner er plaget med hengende bryst og forstørrede brystvorter. Dette kan komme etter graviditet og amming, etter store vekttap eller som en konsekvens av at en blir eldre. Det er også kvinner som utvikler hengende bryst i forbindelse med puberteten.

Ved et brystløft flyttes brystvorten og brystvevet oppover, plastikkirurgen omfordeler brystvevet og strammer opp huden. Brystvortene gjøres da vanligvis mindre.

 

Hvorfor velge dette inngrepet?

Det er ulike grunner til å ta et slikt inngrep. Noen har et hengende og tomt bryst, og ønsker å gjøre et løft samtidig som de legger inn en brystprotese. Det er dog vanligvis forbundet minst risiko og best resultat med separate inngrep, altså å først gjøre løftet så senere legge inn en protese.

Andre har hengende men store og tunge bryst, og har behov for en brystreduksjon. Et slikt inngrep gir det samme løftet som et brystløft, men reduserer samtidig størrelsen på brystet.

 

Hvem kan gjøre et brystløft?

Personer som er friske og har et hengende bryst kan vanligvis gjøre inngrepet. Et brystløft vil ofte gå utover ammeevnen, så vi anbefaler å vente til en er ferdig med barnefødsler.

Et brystløft regnes som et kosmetisk inngrep og gir vanligvis ikke rett til sykemelding. Dersom pasienten har psykiske problemer, misbruker alkohol eller medikamenter, eller er plaget med spiseforstyrrelser må Nimo klinikken ha et samarbeid og en erklæring fra behandleren eller fastlegen. Dette er viktig for å få avklart om en heller bør vente med operasjonen.

 

Konsultasjon

Konsultasjonen i forkant av operasjonen er viktig og avgjørende for et godt resultat. Under konsultasjonen vil vi vurdere om pasienten er egnet og hvilken type operasjon som er mest passende. Pasienten vil få god informasjon om selve inngrepet og har muligheten til å stille spørsmål.

Dersom ønskelig kan vi ta 3D bilder med Crisalix av pasienten som viser før og etter – altså en idé om hvordan brystene kan bli seende ut etter operasjonen.

Dersom pasienten bor langt unna og ikke har mulighet til å komme til klinikken, kan en sende bilder. Plastikkirurgen vil da vurdere bildene og ringe for en telefonkonsultasjon. Dersom en er egnet vil en endelig konsultasjon skje på operasjonsdagen eller dagen før.

 

Hva kan jeg forvente?

Du kan forvente et bryst som står høyere, har mer fylde oppe, er fastere og mindre bevegelig. Du vil få arr etter et slikt inngrep. Vanligvis blir det arr rundt brystvorten, rett ned til brystfolden og i selve brystfolden. Vi lager arrene så kort og små som mulig slik at det blir minst mulig synlig.

 

Kan det oppstå komplikasjoner?

Det er svært sjelden det oppstår komplikasjoner i forbindelse med brystløft. Det kan imidlertid oppstå blødning og infeksjon, samt nedsatt følelse i huden og brystvorten. Sistnevnte kommer som regel tilbake etter en tid, men du må være forberedt på at det kan bli varig.

Erfaringer fra pasienter

Hvordan er pasienters erfaringer med Nimo?

De aller fleste av Nimos pasienter er godt fornøyd med resultatet etter behandlingen. Vi er opptatt av din trygghet, og at du skal få en god opplevelse. Har du ønske om operasjon må du først komme til en uforpliktende konsultasjon for å se klinikken og møte plastikk kirurgen din. Under konsultasjon vil dere sammen legge en plan for hvordan dette kan gjennomføres. 

Har Nimo noen referanser å vise til?

Nimos kirurger og spesialister har gjennomført flere tusen behandlinger, og har mange gode pasienthistorier. Når det er sagt, så er dette et sensitivt område for våre pasienter. Nimo er opptatt av at pasientene skal føle seg trygge og ivaretatt. Med det som utgangspunkt vil du ikke finne noen referanser og detaljerte erfaringer fra pasienter her, men du kan komme innom oss for å se før og etter bilder, samt å få informasjon om det du trenger å vite for å føle deg trygg.

 

Før og etter bilder

Hvorfor viser vi ikke før og etter bilder på nettsiden?

I Norge er vi underlagt lovgivning som forbyr bruk av før og etter bilder i markedsføring og på nettside.

 

Hvordan kan du få sett på før og etter bilder?

I Norge må du komme til klinikken for å se før og etter bilder. Ta kontakt, så ordner vi dette.

Finansiering

Du må betale operasjonen på forhånd og senest operasjonsdagen. Vi vil imidlertid kunne hjelpe deg med finansiering. Dersom du ønsker hjelp til finansiering tar du bare kontakt med oss.

 

Før operasjonen

Når er det vanlig å utføre brystløft?

  • Etter amming
  • Etter vekttap
  • Kan være arvelig
  • Etter å ha hatt store brystproteser i mange år.

 

Hva er brystløft?

Et brystløft medfører at man løfter brystet oppover, brystvorten flyttes og bryst volumet mobiliseres oppover. Det fjernes ikke noe brystvolum, det mobiliseres oppover slik at det blir mer fylde oppe, står mer av seg selv og brystvortene peker framover.

 

Er brystløft og brystreduksjon det samme?

Forskjellen mellom brystreduksjon er at ved brystreduksjon fjerner man brystvev og lager brystet mindre samtidig som det løftes oppover, ved brystløft løftes brystet oppover uten å redusere volum.

 

Hva koster brystløft?

Et brystløft koster fra 40000.

 

Hvordan få dekket brystløft?

Man får vanligvis ikke dekket et brystløft.

 

Hvem får dekket brystløft?

Dersom det er stor forskjell på brystene kan man i sjeldne tilfeller få utført operasjonen på offentlig sykehus.

 

Brystløft og amming

Etter et brystløft vil du trolig ikke få nok melk til bare å amme og må trolig gi tillegg. Etter amming vil også brystet kunne endre fasong slik at det flotte resultatet kan bli påvirket. På grunn av dette anbefaler vi at du venter med brystløft til du er rimelig sikker på at du ikke skal ha flere barn.

 

Anbefaler vi å ta brystløft før eller etter graviditet?

Vi anbefaler å vente med å gjøre et brystløft til man er ferdig med graviditet og amming.

 

Nedbetaling og finansiering

Du må betale operasjonen på forhånd og senest operasjonsdagen. Vi vil imidlertid kunne hjelpe deg med finansiering. Dersom du ønsker hjelp til finansiering tar du bare kontakt med oss.

 

Under operasjonen

Hvordan utføres brystløft?

En brystløft operasjon utføres i lett narkose i kombinasjon med lokal bedøvelse. Etter operasjonen er målet at du skal våkne i en varm seng uten smerte. Du kan vanligvis reise hjem etter 1-2 timer. 

 

Gjennomføres brystløft operasjon med laser?

En brystløft operasjon utføres ikke ved hjelp av laser, det gir ingen fordeler. Under operasjonen brukes en svi pinsett som en skjærer med og som samtidig brukes til å stoppe blødning.

 

Kan brystløft gjøres med eget fett?

Ved en brystløft operasjon løftes brystet oppover samtidig som det strammes opp. Dersom det samtidig er nødvendig å øke volumet kan dette gjøres senere enten ved å legge inn en brystprotese eller transplantere eget fett til brystet

 

Protese over eller under muskelen

Dersom man legger inn en brystprotese etter å ha gjort et brystløft anbefaler jeg å legge den under brystmuskelen, dette er få bevare best mulig blod sirkulasjon til brystet og brystvorten.

 

Kan man få brystløft uten kirurgi?

Det er ikke mulig å gjøre brystløft uten kirurgi.

 

Kan man få brystløft uten silikon/innlegg?

Det tryggeste er å gjøre et brystløft først og senere vurdere å legge inn en brystprotese.

 

Gjennomføres brystløft operasjon med narkose?

Brystløft utføres vanligvis i lett narkose i kombinasjon med lokalbedøvelse, du sover under hele operasjonen.

 

Kan man opereres uten narkose?

Man kan opereres våken bare med lokalbedøvelse. Dette anbefaler jeg ikke.

 

Kan man opereres med lokalbedøvelse?

Man kan opereres i bare lokalbedøvelse, men jeg anbefaler deg at du sover under operasjonen. 

 

Etter operasjonen

Hvordan er tiden etter operasjonen?

Etter operasjonen er målet at du våkner i en varm seng uten smerte. Vi er opptatt av å sette en god lokalbedøvelse som også virker noen timer etter operasjonen. Etter at lokalbedøvelsen er gått ut er det nødvendig med smertestillende medisiner. Vi lager et opplegg spesielt for deg med smertestillende medisiner. Plastikk kirurgen vil også alltid være tilgjengelig dersom du har spørsmål. Den første uken skal du ta det mest mulig fysisk med ro, bare gjøre det du må. Når første uken har gått kan du være mer aktiv og gå rolig tur. Du bør ikke begynne å trene før det har gått seks uker. De første seks ukene skal du bruke sports BH, etter dette bruker du vanlig BH uten spiler de første seks månedene.

 

Kan man oppleve noen bivirkninger eller komplikasjoner?

Vanligvis er det ingen bivirkninger etter et brystløft. Man kan imidlertid få nedsatt følelse i huden og du kan få nedsatt mulighet til å amme.

 

Hvor lenge er man sykemeldt etter brystløft?

Dersom du har kontorarbeid kan du begynne å jobbe etter en uke. Dersom du har tyngre arbeid bør du vente 2-3 uker.

 

Hvor stor andel er fornøyd med resultatet?

Nesten alle er fornøyd med resultatet, det er imidlertid viktig å ha realistiske forventninger og resultatet vil være avhengig av ditt utgangspunkt. For å få det perfekte resultatet kan det være nødvendig å legge inn en moderat stor brystprotese. Dette for å gi noe mer fylde oppe og litt fastere bryst.

 

Hva slags BH bør brukes?

De første seks ukene etter et brystløft skal du bruke en godt støttende sports BH. Etter dette bruker du en vanlig BH med god støtte og uten spiler de første 6 månedene.

 

Hva slags BH bør unngå?

De første seks månedene etter et brystløft bør du ikke bruke BH med spiler.

 

Kan jeg få infeksjon etter brystløft?

Etter en brystløft operasjon kan man få infeksjon, dette er imidlertid sjelden. Alle som vi opererer får en forebyggende antibiotika dose.

 

Kan jeg trene etter jeg har tatt brystløft?

Du kan begynne å trene seks uker etter operasjonen. Du begynner forsiktig og bruker to uker på å komme tilbake til normal treningsintensitet.

 

Kan jeg røyke/snuse etter operasjonen?

Etter en brystløft operasjon er blodsirkulasjonen til brystet redusert, derfor bør du ikke røyke eller snuse de første 2-3 ukene etter operasjonen.

 

Andre spørsmål

 

Er det noen krav/kriterier for å ta brystløft?

Når man gjør et brystløft flyttes brystvorten opp til høyde med brystfolden, ikke høyere. Dersom man synes at brystet er hengete men brystvorten står høyere enn brystfolden kan man ikke løfte mer, da må man heller vurdere en brystprotese. Det vil være et grensepunkt der man ikke kan gjøre brystløft og samtidig ikke er ideell i forhold til å legge inn protese. Dette blir nøye vurdert og forklart under lege konsultasjonen.

 

Er brystløft med eller uten protese?

Når man gjør et brystløft legges det vanligvis ikke inn en brystprotese samtidig. Dersom brystet er uvanlig tomt og det samtidig er mye løs hud kan man vurdere å legge inn en protese samtidig. Dersom det skal legge inn en protese samtidig med brystløft er det begrenset hvor stor protese en kan legge inn, det blir fort veldig stramt. Videre er det økt risiko for komplikasjoner. 

 

Hvordan unngå arr med brystløft?

Når man gjør et brystløft vil det alltid bli arr. Det vanligste er en arr ring rundt brystvorten som blir mindre, rett ned mot brystfolden og i brystfolden. Arret i folden bør lages så kort som mulig slik at det skjules av brystet når du står. Det er imidlertid viktig å tape arrene etter operasjonen med silikon tape, helt til arret blir blekt. På denne måten får du vanligvis et pent og lite synlig arr.

 

Kan jeg få se noen før og etter bilder av brystløft?

Det er vanlig å kunne se før og etterbilder under konsultasjonen. Videre har vi ved Nimo klinikken et 3-D system der vi kan scanne overkroppen og brystet og vise hvordan det kan bli. Dette vil ikke gi et eksakt bilde av slutt resultatet, bare en indikasjon.

 

Kan brystløft og bukplastikk gjøres samtidig?

Dersom man gjør to større inngrep er det forbundet med betydelig økt risiko. Vanligvis bør en ikke gjøre bukplastikk og brystløft samtidig. 

 

Er det noen risiko ved å ta brystløft?

Det vil alltid være en liten risiko for komplikasjoner ved alle typer operasjonen. Når det gjelder brystløft er det sjelden vi opplever komplikasjoner. Man kan imidlertid få infeksjon, blødning, nedsatt følelse og det er usikkert hvor mye melk du får, dersom du ønsker å amme flere barn.