Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vaginal Laser Femilift

En rask, sikker og effektiv metode for behandling av vaginal tørrhet, bedret seksual funksjon, vaginal smerte, vaginal atrofi, residiverende vaginale infeksjoner og stress inkontinens.

 

FemiLift ble introdusert av Alma Laser Company i 2013. Den minimalt invasive prosedyren er nærmest smertefri og tar bare noen minutter. Behandlingen består av tre behandlinger over tre måneder med en årlig vedlikeholdsbehandling.

Hva hjelper vaginal laserbehandling mot?

 

FemiLift tilbyr en rask, sikker og effektiv behandling av mange intime kvinneplager. FemiLift laseren ble utviklet for å behandle tap av collagen og stramhet som følge av graviditet, aldring og tyngdekraften. Laseren øker collagen og blodgjennomstrømningen i vevet. Dette hjelper til å redusere vaginal slapphet og forbedre seksualfunksjonen. Videre vil økt blodgjennomstrømning normalisere pH og forebygge mot residiverende infeksjoner.

 

Dersom du sliter med urininkontinens, kan Nimo klinikken sin gynekolog hjelpe deg med å utrede og kartlegge problemene – og finne en behandlingsmetode som passer for deg. En av disse metodene er FemiLift, som gir økt støtte til uretra slik at behandlingen kan redusere eller kurere stress inkontinens (urin lekkasje) som oppstår ved hoste, nysing og sport. Ved å generere kontrollert micro-ablativ skade så vel som dyp thermal oppheting i submucosa, vil behandlingen gjenoppbygge collagen og elastin som gir en foryngelse av vevet.

 

Hver FemiLift behandling tar bare mellom 5 og 10 minutter.

 

Er vaginal laserbehandling noe for meg?

 

Dersom du svarer ja på ett eller flere av følgende spørsmål er vaginal laserterapi noe for deg

 

  • Har du smerte i vagina under samleie?
  • Har du plager forbundet med uttalt vaginal tørrhet?
  • Er du plaget med stadige vaginale infeksjoner?
  • Har du stress inkontinens plager?
  • Har du merket mer slapphet og redusert tonus i vagina?
  • Har du motforestillinger mot langtids behandling med vaginal østrogenbehandling?
  • Kan du ikke bruke østrogener på grunn av familiehistorie med brystkreft eller har du operert brystkreft?
  • Har du annen østrogenrelatert kreftform som uterus eller ovarial cancer som gjør at du ikke kan bruke østrogener?

 

Forbedringer etter svangerskap og fødsel

 

Vaginal fødsel kan resultere i strukket bekkenbunn som svekkes både av å bære fram barnet og selve fødselen. Vaginal laserterapi rehabiliterer hele vaginal området ved å fornye og reetablere styrke og fleksibilitet.

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hvordan virker vaginal laserterapi?

 

Den vaginale laserproben roteres 360 grader rundt for å behandle hvert område i vaginal kanalen. Det er ingen nedetid og det er minimal risiko for infeksjon. CO2 laserstrålen lager en konsentrert termisk oppvarming i det ytre laget av vaginal slimhinnen som stimulerer til collagen og elastin regenerasjon. Collagen remodeleringen hjelper til med å forbedre stramhet, mykhet og naturlig smøring av vagina.

 

Gjør det vondt?

 

Vaginal laser terapi er nærmest smertefri, og det er ikke nødvendig med bedøvelse under behandlingen. Det kan være en følelse av oppheting eller varme i de få minuttene selve behandlingen varer. Det kan gjøres i lunchen din og du kan gå tilbake på jobben etterpå.

 

Hvor lenge varer effekten av Vaginal laserbehandling?

 

Nyere studier viser at effekten varer i ett år, og vedvarer uten behov for ytterligere behandling i 1-2 år. Det blir anbefalt at en gjentar behandlingen årlig for å bevare optimal funksjon og komfort.

 

Er det noen risiko forbundet med behandlingen?

 

Vaginal laserterapi tilbyr en ikke-kirurgisk løsning på mange vaginale plager uten sikker risiko for skade. CO2 laseren penetrerer kun 0,03 mm inn i slimhinnen slik at en unngår risiko for dypere vevs skade og skade på nerve endeplater. Det er beskrevet en viss risiko for spredte fargeforandringer av vaginalveggen. Dette er imidlertid ikke forbundet med plager og kan ikke merkes hverken av pasienten eller andre.

Før og etter operasjon

For å få et vellykket resultat ved plastisk kirurgi, er det viktig at du følger våre anvisninger når det kommer til hva du skal gjøre både før og etter operasjon hos Nimo klinikken. Her er de viktigste punktene du som pasient trenger å forholde deg til. I tillegg vil du også få både skriftlig og muntlig informasjon fra oss før operasjonsdagen.

 

FemiLift gjøres på klinikken uten bedøvelse, nærmest smertefritt og gir umiddelbare resultater som varer. Det er ingen nedetid og kvinnen kan gå direkte tilbake til sine daglige aktiviteter etter behandlingern. Høy grad av pasientfornøydhet.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Jeg må først og fremst si at jeg er utrolig fornøyd med behandlingen, Femi Lift. Etter å ha hatt flere komplikasjoner etter fødsel, som problemer med inkontinens, mistet litt følelse der nede og følt meg rett og slett ganske slapp og vid, har Femi Lift vært som en tryllestav! Jeg følte meg så godt mottatt når jeg kom på Nimo-klinikken for å få behandlingen. Trygg og profesjonelt ivaretatt fra start til slutt. Jeg hadde tre behandlinger. I begynnelsen på den første behandlingen, var jeg naturligvis ganske så nervøs og spente derfor kroppen en god del. Da føltes det litt ubehagelig ut. Men så klarte jeg, takket en hyggelig assistentdame som fikk meg til å le og tenke på noe annet, å slappe av! Så fort jeg slappet av, var det bare en liten brennende følelse jeg kunne merke. Legen som utførte behandlingen min, flinke Morten H. Haug, fortalte meg at det er flere grader man kan ta av Femi Lift, alt etter hvor mye smerte man tåler. Jeg hadde den høyeste graden, under alle mine 3 behandlinger! Understreker dette så godt jeg kan: Trikset er å SLAPPE AV!!! Etter behandlingene, som tok mellom 5 og 15 minutter, følte jeg meg litt varm nedentil og fikk noe som føltes som lette menstruasjonsmerter ut over kvelden. For utenom det, følte jeg meg som vanlig og kunne gjøre alle dagligdagse ting utenom å trene og være intim med kjæresten i 3 dager. *Jeg kan nå løpe uten å i det hele tatt måtte bruke bind, som før pleide å fylles helt, i frykt for urinlekkasjer når jeg trener. *Jeg har MYE bedre følelse når jeg har sex og føler meg strammere. Orgasmen er mye lengre og skjeden er mye fuktigere. Jeg er utrolig fornøyd både med Nimo-klinikken og Femi Lift-behandlingen, som jeg føler har virkelig reddet hele hverdagen min!! Tusen takk for at jeg fikk en plass i denne prøvebehandlingen!!

– Nathalie,

Artikler

Se ut som du føler deg

Se ut som du føler deg

De fleste av oss er jevnt over tilfredse med hvordan vi ser ut. Vi ser ikke ut som supermodeller, og det er heller ikke målet. Vi er fornøyde med en sunn og ekte versjon av oss selv. Mange av oss lever krevende liv der flere faktorer kommer i veien for å kunne være på...

Hva er plastikkirurgi?

Hva er plastikkirurgi?

Plastikkirurgi betyr i utgangspunktet å omforme og forbedre. Det vi i dag tenker på som plastikkirurgi, stammer fra første verdenskrig (1914 – 1918). Med nye krigføringsmetoder oppstod også nye skader, og behovet for kirurgi som kunne rekonstruere skader til soldater...