Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kosmetisk sykepleier 
Ledig stilling

Stillingsannonse – Kosmetisk sykepleier

Nimo HUD

Stillingen er besatt, og annonsen er utløpt. 

Nimo klinikken er en moderne og tverrfaglig helseklinikk som tar konvensjonell medisin et skritt videre og tar i bruk det siste innen biologi og medisin for å finne den underliggende årsaken til dine helseutfordringer.

NIMO klinikken er en nystartet helseklinikk i sentrum av Drammen med fokus på kvinnehelse, plastikk kirurgi og kosmetiske behandlinger, urologi, gastrokirurgi, idrettsmedisin og funksjonell medisin.

Vi opplever stadig vekst og ønsker å utvikle vår avdeling for hud- og kosmetiske behandlinger og søker etter flere dyktige medarbeidere. Nimo hud tilbyr et bredt spekter av medisinske hudbehandlinger og laserbehandlinger. Vi tilbyr også behandlinger med dermapenn, mesotherapi og PRP og gjennomfører hudanalyser med Visia.

Vi er opptatt av den underliggende årsaken til dine hudproblemer og har et samarbeid mellom legene ved klinikken og NIMO hud der man kan få hjelp til å korrigere indre ubalanser som kostholds relaterte tarmproblemer eller hormonelle ubalanser som kan være medvirkende årsaker til uren hud eller hudsykdommer som rosacea, acne, pigmentforandringer osv.

Vi søker en serviceinnstilt, positiv og profesjonell medarbeider som ønsker å være med videre og bygge opp NIMO hud. Du vil få ansvar for resepsjon, produktsalg, og oppdateringer på sosiale medier og nettsider. Vi ønsker at du har godt kjennskap til digital markedsføring, Google Adwords, Google Analaytics og annonsering på facebook og instagram. Du vil få hjelp av vår daglige leder som er hovedansvarlig for klinikkens markedsføring. Vi ønsker også at du kan utføre forskjellige typer behandlinger med laser, peeling, dermapenn osv. For den riktige kandidaten tilbyr vi kurs og kompetanseheving.

Tidligere erfaring som hudpleier eller resepsjonist er en fordel. Vi søker etter deg som har bakgrunn som sykepleier eller kosmetisk sykepleier og som kan jobbe 70-100% og ønsker at du kan jobbe en kveld i uken og to lørdager i måneden.

Søknad sendes på e-post til daglig leder Cathrine Willumsen Haug ved Nimo klinikken, cwhaug@nimo.no.