Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

BBL (brazilian buttlift)

bbl - brazilian buttlift

 Hos Nimo får du:

  • En moderne klinikk med topp utstyr
  • En av Norges mest erfarne kirurger
  • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
  • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 

bbl - brazilian buttlift

Brazilian buttlift (BBL) - priser

Rumpeløft med fettransplantasjon (bbl)
Fra 78.800,-

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Oslo

Adresse:  Bogstadveien 51, 0366 Oslo (Majorstuen).

Bestil time her

Fredrikstad

Hos: Quality Hotel Fredrikstad
Adresse: Nygata 2. 

Bestill time her

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Klinikk Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Bestill time her

Gol

Hønefoss

Molde

Kort om BBL

Rumpeforstørrelse (brasiliansk rumpeløft) har de siste årene blitt et populært plastikkirurgisk inngrep. Brazilian buttlift (BBL) er en operasjon der vi bruker kroppens eget fett til å forstørre rumpa, dette vil også gi et løft. Ved Nimo klinikken har vi lang erfaring med fettransplantasjon.

Vi er opptatt av å forstå deg og dine ønsker, og å gi deg et best mulig råd og at du får et naturlig resultat. Tidligere la man inn implantater i rumpa. Det har dessverre vært mye problemer med implantater til rumpa, infeksjoner, ubehagelig å sitte på og fare for at implantatet ble kapslet inn og hardt.

De siste årene har man med stor suksess begynt å transplantere fett til rumpe området. Dette har mange fordeler. Vi bruker kroppens eget fett, det gir et varig resultat, fettet vi høster tas fra hofteområdet som vil gi mer innsving i hofte og midje området, mer timeglass form og forsterker resultatet av rumpeforstørrelsen.

BBL for kvinner

Den som er mest egnet for BBL er kvinner som har mye fett på hofte og midje og som ønsker større rumpe. Du får en dobbel gevinst, mer timeglass form og større rumpe. Vi kan også fettsuge andre områder i forbindelse med BBL, men det er begrenset hvor mye lokalbedøvelse vi kan sette og derved hvor mange og store områder vi kan forme med fettsuging (figurforming eller liposkulptur). Alder er ingen begrensende faktor, du må være over 20 år og frisk nok til å bli operert i sedasjon.

Prosess

Når vi transplanterer fett til rumpa, bruker vi det nyeste og mest avanserte utstyret og du blir tatt godt vare på av vårt operasjons personale både før under og etter operasjonen. Plastikk kirurgen vil alltid være tilgjengelig for deg. Det hele begynner med en konsultasjon, der vår plastikkirurg vurderer om du er egnet til BBL, hva du kan forvente deg og hvilken risiko som er forbundet med operasjonen. 

Resultat

Når vi transplanterer fett til rumpa, vil 60-70 % av fettet overleve. Det er viktig at du ikke røyker etter operasjonen og holder rumpeballene varme. Du må ikke sitte på rumpa på 3 uker og ha på et kompresjons plagg som gir trykk på områdene som har blitt fett sugd og lite trykk på rumpe ballene. Det vil ta tid før du får det endelige resultatet, minst 6 mnd. Dersom du syntes det ble for lite volum er det mulig å gjenta behandlingen, men det må gå minst 6 mnd. Vekten din vil imidlertid påvirke resultatet fordi fettcelle kan bli både større og mindre etter operasjonen avhengig av din vekt. Det beste er å ha stabil vekt etter operasjonen. 

Både ved fettsugingen for å høste fett og ved fett transplantasjonen lager vi kun noen korte innstikk i huden på 5-6 mm. Disse blir vanligvis nærmet usynlige etter hvert. For å få penest mulig arr anbefaler vi at du bruker silikon tape på arrene så lenge de er røde. Vi kan også behandle arrene med laser og microneedling dersom du synes de er synlige.

 

Våre plastikkirurger

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Dr. Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2000 neseplastikker. Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi

Alexander Vigen

Alexander Vigen

Plastikk kirurg

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

Spørsmål og svar for BBL

Praktisk info

Hva er BBL ?

BBL står for Brazilian Butt Lift. Det innebærer en vi transplanterer fett til rumpeområdet, og dette gir økt volum og løft til rumpeballen. 

 

Hvem kan ta BBL?

Alle som er friske nok til å bli operert i sedasjon kan ta en BBL.

 

Er rumpeløft det samme som bbl?

Rumpeløft er det samme som BBL. BBL innebærer at vi transplanterer fett og ikke setter inn en protese. Det har vist seg at det er en bedre løsning å transplantere fett enn å bruke en protese.

 

Er BBL farlig?

BBL har vært forbundet med relativt stor risiko, dette har medført at vi har måttet endre på teknikken, i dag er det liten risiko forbundet med BBL.

Foregår BBL med eget fett?

Ja, BBL gjøres ved at vi høster fett fra din kropp og transplanterer det til rumpe området.

Hvordan fungerer en brazilian butlift operasjon?

En BBL foregår på en måte det du sover under operasjonen. Først sovner du, så høster vi fett fra ønsket område et sted mellom 1 og 2 liter rent fett. Fettet blir så preparert og til slutt transplantert til rumpeområdet. Dette er en relativt tidkrevende prosess og det er viktig å transplantere fettet så raskt som mulig, derfor er det viktig at man har et godt system for hvordan det skal utføres.

 

Er BBL permanent?

Fett transplantasjon vil gi et varig resultat. Fettcellene som vi høster er levende fettceller som må feste seg og etablere ny blodsirkulasjon. Det er derfor ikke alle fettcellene som overlever på det nye stedet, vanligvis er det 60-70 % som overlever. De cellene som fester seg og overlever vil ikke bli borte, derfor gir dette et varig resultat. Fettcellene som er transplantert vil fortsatt kunne bli større og mindre avhengig av din vekt, resultatet vil derfor kunne endre seg avhengig av din vekt. Går du opp i vekt blir de større og går du ned i vekt blir de mindre, det beste er at du har stabil vekt etter en BBL.

 

Gir BBL arr?

Det blir noen små åpninger på 5-6 mm, som nærmest blir usynlige. Arrene er ikke et problem etter BBL. Det er imidlertid viktig å bruke silikon-tape på arrene så lenge de er røde.

 

Kan menn ta BBL?

Menn kan kan få utført bbl, men hovedsaklig er dette en behandling som er ønsket av kvinner.

 

Hvordan er resultatene før og etter BBL?

Utgangspunktet for de fleste er at men har en flat og litt hengete rumpe. Resultatene etter BBL er gode og de aller fleste er godt fornøyd. Dette er en operasjon der du både får redusert fett volume på et problemområde og tilført fett til rumpeballen som gir økt volum og et løft av rumpa.

 

Hvilke erfaringer har pasienter etter en operasjon? 

Pasientene har utelukkende gode erfaringer etter en BBL, ulempen er at du må være forsiktig med å sitte på rumpeballen de første 3 ukene etter operasjonen. Det er også viktig å holde rumpeballen varm, dette vil øke sjansen for at flest mulig fettceller overlever.

Erfaringer fra pasienter

Hvordan er pasienters erfaringer med Nimo?

De aller fleste av Nimos pasienter er godt fornøyd med resultatet etter behandlingen.

Har Nimo noen referanser å vise til?

Nimos kirurger og spesialister har gjennomført flere tusen behandlinger, og har mange gode pasienthistorier. Når det er sagt, så er dette et sensitivt område for våre pasienter. Nimo er opptatt av at pasientene skal føle seg trygge og ivaretatt. Med det som utgangspunkt vil du ikke finne noen referanser og detaljerte erfaringer fra pasienter her, men du kan komme innom oss for å se før og etter bilder, samt å få info om det du trenger å vite for å føle deg trygg.

 

Før og etter bilder

Hvorfor viser vi ikke før og etter bilder på nettsiden?

I Norge er vi underlagt lovgivning som forbyr bruk av før og etter bilder i markedsføring og på nettside.

 

Hvordan kan du få sett på før og etter bilder?

I Norge må du komme til klinikken for å se før og etter bilder. Ta kontakt, så ordner vi dette.

Finansiering

 Hva koster BBL?

BBL koster kr 61.500,-

Før operasjonen

Hvordan er tiden før behandlingen?

Før behandlingen må du vaske deg med en spesialsåpe fra topp til tå kvelden før og samme dag som operasjonen. Du må være fastende og ta smertestillende tabletter og antibiotika en time før du kommer. 

 

Hvor lang tid tar operasjonen?

En BBL tar 3-4 timer.

Under operasjonen

Hvordan foregår inngrepet?

Inngrepet foregår i sedasjon (sovende).  Vi må snu deg under operasjonen for å få høstet fettet og avslutter mens du ligger på magen med hofteknekk mens vi transplanterer fett til rumpeballen.

Er BBL vondt?

Vårt mål er at du skal våkne i en varm seng uten smerte etter operasjonen. Etter hvert vil du trenge smertestillende tabletter. Vi lager et opplegg for smertestillende tabletter for deg og plastikk kirurgen vil alltid være tilgjengelig for en telefon dersom du har spørsmål.

Kan det oppstå komplikasjoner?

Det er svært sjelden det oppstår komplikasjoner i forbindelse med BBL. Du kan få infeksjon og blødning men det er svært sjelden. 

Etter operasjonen

Hvordan er tiden etter behandlingen?

Etter operasjonen må du ha på et spesialtilpasset kompresjonsplagg som gir kompresjon på områdene som har blitt figurformet/fettsugd og lite kompresjon på rumpeballene. Du må ikke sitte på rumpa de første 3 ukene etter operasjonen og ikke ligge på ryggen. Det er viktig at du holder rumpeballen varm, og du må ikke røyke de første 3 ukene etter operasjonen. Den første uken skal du ta det så rolig som mulig i forhold til fysisk aktivitet og ikke trene før det har gått 4 uker. Du kan regne med å være tilbake på jobb etter 5-6 dager.

Vi holder åpent som normalt.

Vi er en medisinsk klinikk som har strenge krav til smittevern, og har innført enda strengere smitteverntiltak som følge av Corona-smitte. Det er trygt å komme til Nimo klinikken, og vi tar pasientsikkerhet på alvor. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.