Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vaginal laser (femilift)

vaginal laser femilift

 Hos Nimo får du:

 • En moderne klinikk med topp utstyr
 • En av Norges mest erfarne kirurger
 • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
 • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
vaginal laser femilift

Vi holder åpent som normalt.

Vi er en medisinsk klinikk som har strenge krav til smittevern, og har innført enda strengere smitteverntiltak som følge av Corona-smitte. Det er trygt å komme til Nimo klinikken, og vi tar pasientsikkerhet på alvor. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Oslo

Adresse: Beddingen 8, 0250 Oslo - Aker Brygge

Fredrikstad

Hos: Laserlegene
Adresse: Dikeveien 48, Rolvsøy

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Gol

Hos: Klinikk Sweet skin
Adresse: 
Sentrumsvegen 68, Gol

Hønefoss

Hos: Pure skin Medical
Adresse: 
Fossveien 1, Hønefoss

Molde

Hos: Amfi Roseby
Adresse: Lingedalsveien 7-10, Molde

Klikk her for hjemmeside

Våre plastikkirurger

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Dr. Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker. Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi

Alexander Vigen

Alexander Vigen

Plastisk kirurg

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

Priser for fettsuging

Vaginal laser (femilift)
Oppstramming, tørrhet, lekkasje og seksualfunksjon
kr 6.000,-

 

PRP behandling av underlivet
kr 6.000,-

En rask, sikker og effektiv metode for behandling av vaginal tørrhet, bedret seksual funksjon, vaginal smerte, vaginal atrofi, residiverende vaginale infeksjoner og stress inkontinens.

FemiLift ble introdusert av Alma Laser Company i 2013. Den minimalt invasive prosedyren er nærmest smertefri og tar bare noen minutter. Behandlingen består av tre behandlinger over tre måneder med en årlig vedlikeholdsbehandling.

Hva hjelper vaginal laserbehandling mot?

FemiLift tilbyr en rask, sikker og effektiv behandling av mange intime kvinneplager. FemiLift laseren ble utviklet for å behandle tap av collagen og stramhet som følge av graviditet, aldring og tyngdekraften. Laseren øker collagen og blodgjennomstrømningen i vevet. Dette hjelper til å redusere vaginal slapphet og forbedre seksualfunksjonen. Videre vil økt blodgjennomstrømning normalisere pH og forebygge mot residiverende infeksjoner.

Dersom du sliter med urininkontinens, kan Nimo klinikken sin gynekolog hjelpe deg med å utrede og kartlegge problemene – og finne en behandlingsmetode som passer for deg. En av disse metodene er FemiLift, som gir økt støtte til urinrøret slik at behandlingen kan redusere eller kurere stress inkontinens (urin lekkasje) som oppstår ved hoste, nysing og sport. Ved å generere kontrollert micro-ablativ skade så vel som dyp thermal oppheting i submucosa, vil behandlingen gjenoppbygge collagen og elastin som gir en foryngelse av vevet.

Hver FemiLift behandling tar bare mellom 5 og 10 minutter.

Er vaginal laserbehandling noe for meg?

Dersom du svarer ja på ett eller flere av følgende spørsmål er vaginal laserterapi noe for deg 

 • Har du smerte i vagina under samleie?
 • Har du plager forbundet med uttalt vaginal tørrhet?
 • Er du plaget med stadige vaginale infeksjoner?
 • Har du stress inkontinens plager?
 • Har du merket mer slapphet og redusert tonus i vagina?
 • Har du motforestillinger mot langtids behandling med vaginal østrogenbehandling?
 • Kan du ikke bruke østrogener på grunn av familiehistorie med brystkreft eller har du operert brystkreft?
 • Har du annen østrogenrelatert kreftform som uterus eller ovarial cancer som gjør at du ikke kan bruke østrogener?

 

Forbedringer etter svangerskap og fødsel

Vaginal fødsel kan resultere i strukket bekkenbunn som svekkes både av å bære fram barnet og selve fødselen. Vaginal laserterapi rehabiliterer hele vaginal området ved å fornye og reetablere styrke og fleksibilitet.

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hvordan virker vaginal laserterapi? 

Den vaginale laserproben roteres 360 grader rundt for å behandle hvert område i vaginal kanalen. Det er ingen nedetid og det er minimal risiko for infeksjon. CO2 laserstrålen lager en konsentrert termisk oppvarming i det ytre laget av vaginal slimhinnen som stimulerer til collagen og elastin regenerasjon. Collagen remodeleringen hjelper til med å forbedre stramhet, mykhet og naturlig smøring av vagina.

Gjør det vondt?

Vaginal laser terapi er nærmest smertefri, og det er ikke nødvendig med bedøvelse under behandlingen. Det kan være en følelse av oppheting eller varme i de få minuttene selve behandlingen varer. Det kan gjøres i lunchen din og du kan gå tilbake på jobben etterpå.

Hvor lenge varer effekten av Vaginal laserbehandling? 

Nyere studier viser at effekten varer i ett år, og vedvarer uten behov for ytterligere behandling i 1-2 år. Det blir anbefalt at en gjentar behandlingen årlig for å bevare optimal funksjon og komfort.

 

Er det noen risiko forbundet med behandlingen? 

Vaginal laserterapi tilbyr en ikke-kirurgisk løsning på mange vaginale plager uten sikker risiko for skade. CO2 laseren penetrerer kun 0,03 mm inn i slimhinnen slik at en unngår risiko for dypere vevs skade og skade på nerve endeplater. Det er beskrevet en viss risiko for spredte fargeforandringer av vaginalveggen. Dette er imidlertid ikke forbundet med plager og kan ikke merkes hverken av pasienten eller andre.

 

FemiLift gjøres på klinikken med lokalbedøvende spray og krem, er nærmest smertefritt og gir umiddelbare resultater som varer. Det er ingen nedetid og kvinnen kan gå direkte tilbake til sine daglige aktiviteter etter behandlingern. Høy grad av pasientfornøydhet.

  Jeg må først og fremst si at jeg er utrolig fornøyd med behandlingen, Femi Lift. Etter å ha hatt flere komplikasjoner etter fødsel, som problemer med inkontinens, mistet litt følelse der nede og følt meg rett og slett ganske slapp og vid, har Femi Lift vært som en tryllestav! Jeg følte meg så godt mottatt når jeg kom på Nimo-klinikken for å få behandlingen. Trygg og profesjonelt ivaretatt fra start til slutt. Jeg hadde tre behandlinger. I begynnelsen på den første behandlingen, var jeg naturligvis ganske så nervøs og spente derfor kroppen en god del. Da føltes det litt ubehagelig ut. Men så klarte jeg, takket en hyggelig assistentdame som fikk meg til å le og tenke på noe annet, å slappe av! Så fort jeg slappet av, var det bare en liten brennende følelse jeg kunne merke. Legen som utførte behandlingen min, flinke Morten H. Haug, fortalte meg at det er flere grader man kan ta av Femi Lift, alt etter hvor mye smerte man tåler. Jeg hadde den høyeste graden, under alle mine 3 behandlinger! Understreker dette så godt jeg kan: Trikset er å SLAPPE AV!!! Etter behandlingene, som tok mellom 5 og 15 minutter, følte jeg meg litt varm nedentil og fikk noe som føltes som lette menstruasjonsmerter ut over kvelden. For utenom det, følte jeg meg som vanlig og kunne gjøre alle dagligdagse ting utenom å trene og være intim med kjæresten i 3 dager. *Jeg kan nå løpe uten å i det hele tatt måtte bruke bind, som før pleide å fylles helt, i frykt for urinlekkasjer når jeg trener. *Jeg har MYE bedre følelse når jeg har sex og føler meg strammere. Orgasmen er mye lengre og skjeden er mye fuktigere. Jeg er utrolig fornøyd både med Nimo-klinikken og Femi Lift-behandlingen, som jeg føler har virkelig reddet hele hverdagen min!! Tusen takk for at jeg fikk en plass i denne prøvebehandlingen!!!

   

  – Nathalie,