Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PRX-T33

PRX-T33 – hudfornyelse med peel.

Hos Nimo får du:

 • Et naturlig resultat
 • Kompetanse
 • Kvalitet
 • Moderne klinikk
 • Markedets beste utstyr
 • Omsorg

PRX-T33

Kort PRX-T33 

PRX T-33 er en peel som behandler som reduserer forbedrer huden i ansikt, hals, bryst, hender og rygg

PRX-T33 egner seg best for å behandle:

 • Linjer
 • Arr
 • Porer
 • Strekkermerker
 • Pigmenter
 • Ujevn hud

 

Priser for PRX-T33

PRX-T33 Peel Priser

En behandling

2.500,-

Pakke 4 behandlinger: 8.500,-

 

*ved uteblitt time eller ikke avbestilt 24 t før oppsatt time, vil det falle bort/telle som en behandling fra pakken

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Teoretiske spørsmål og svar

Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er en TCA-peeling som passer for alle hudtyper og aldre. Det unike med denne peelingen er at den ikke forårsaker «frosting», og kan brukes i alle årstider uten å forårsake lysfølsomhet. Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing. 

PRXT33 er en «snillere» behandling enn tradisjonelle TCA-peelinger og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksyd og kojic syre.

Hvordan virker PRX-T33?

Hydrogenperoksid 3%: et antiseptisk middel som renser huden for urenheter og metter overhuden med oksygen, hvor den forbedrer følsomheten til reseptorene i huden og har en lysnende effekt.

Kojic syre: er en syre som reduserer produksjonen av melanin (fargestoffet i huden) og dermed hyperpigmentering/ujevn hudtone.

Trikloreddiksyre 33% er et betennelsesdempende kompleks som renser porene, reduserer sykdomsfremkallende bakterier og stimulerer hudcellenes produksjon av kollagen og elastin, noe som øker hudens fasthet og elastisitet.

Hvilke problemer løser PRX-T33?

Peelingen gir reduksjon av porer, linjer og arr. I tillegg har den en oppstrammende effekt og gir mer fylde og plump til huden. Den reduserer også ujevnt pigment i huden.

Hvilke kroppsdeler kan behandles med PRX-T33?

Ansikt, hals, decolletage (bryst), hender og rygg, i tillegg til områder med arr/strekkmerker.


Hvor lang tid tar det før man ser effekten av PRX-T33?

Man vil kunne se effekten av behandling direkte etter peelingen, men det endelige resultatet vil man se gradvis etter 4 uker, da nydannelsen av kollagen og elastin tar tid. For å oppnå et optimalt resultat er det ofte nødvendig med flere behandlinger, og antallet varierer i henhold til den delen av kroppen som behandles (ansikt, utringning, arr, strekkmerker) og den opprinnelige tilstanden til huden. For optimalt resultat på ansiktshuden anbefales 1 til 5 økter, med 7 dager mellom.

Hvor lenge varer effekten av PRX-T33?

En enkelt behandling kan gi resultater i tre til fire uker. Etter 4-6 behandlinger vil behandlingen gi glattere hud og jevnere hudfarge. Effekten varer i omtrent 6 til 12 måneder. For å forlenge resultatene av PRX-T33, planlegger mange pasienter vedlikeholdsbehandlinger hver 6. til 12. måned. For mer langvarige resultat anbefales det å stimulere huden hjemme med aktive ingredienser fra en medisinsk hudpleieserie.

Har PRX-T33 dokumentert effekt?

Ja, PRX-T33 som er et  FDA-godkjent produkt, har flere dokumenterte studier som viser bedring av misfarget og skadet hud i tillegg til å øke kollagenproduksjonen, forbedre hudens elastisitet og minimere solflekker, flekker, forstørrede porer og rynker.

Når brukes PRX-T33?

Ved solskadet hud, ujevn hudtone, linjer og rynker, forstørrede porer, for oppstramming og bedring av arr/strekkmerker.

Gir PRX-T33 noen bivirkninger eller er skadelig?

På grunn av den revolusjonerende formelen til PRX-T33 er bivirkningene minimale. Huden kan føles litt varm og betent etter behandling. Det kan være mild, forbigående rødhet i en time. Generelt sett så er flassing svært sjelden, men kan forekomme i følsomme områder eller hvor huden er tykkere og kan vare et par dager. Mild hevelse kan forekomme spesielt i følsomme områder som under øynene, men dette roer seg innen en dag.

Praktiske spørsmål

Hvem kan ta PRX-T33 behandling?

Peelingen passer for alle hudtyper fra lysere til mørkere hud. Fin til alle aldre og velges ut ifra hvilken indikasjon man ønsker bedring på. F.eks porer, fine linjer, pigmenteringer eller arr.

Hvem bør ikke ta PRX-T33 behandling?

PRX-T33 peel skal ikke brukes av gravide eller ammende da det finnes lite dokumenterte studier på dette. I tillegg bør ikke peelingen brukes på de som har åpne sår, infeksjoner og betennelser i huden. Har man en dårlig hudbarriere bør man vente med en slik peeling.

Kan jeg ta PRX-T33 selv hjemme?

Nei, men du får med hjemmeprodukter for 5-7 dager etter behandlingen for å optimalisere resultatene.

Kan jeg få se før og etter bilder for PRX-T33?

Ja, det har vi tilgjengelig i klinikken

Hvilken aldersgrense har PRX-T33?

18 år

Hvor mange behandlinger trenger jeg med PRX-T33?

1-6 behandlinger.

Hvor ofte bør jeg ta PRX-T33?

Hver 7 dag, altså en gang i uka over 4-6 uker.

Hvem kan utføre PRX-T33?

Autorisert helsepersonell som leger, tannleger og sykepleiere med kursing/erfaring innen sterkere kjemisk peelinger som TCA syre.

Andre tips til meg som vurderer å ta PRX-T33 behandling?

Du får bedre effekt dersom du tar flere enn 1 behandling samtidig som du evt. også stimulerer cellene hjemme med medisinsk aktive hudpleieprodukter. Du kan få råd/veiledning av oss hva huden din trenger hjemme. Vi setter da opp et tilpasset hudprogram til deg som du kan bruke hjemme.

Alternative behandlinger

PRX-T33 egner seg best for følgende problemer:

 • fine linjer
 • porer
 • pigmentering
 • arr
 • lett oppstramming
 • fukt/glød

Pasienter lurer ofte om de skal velge PRX-T33 eller noe annet for å løse de ovennevnte problemene. Her er Nimos kommentarer til de alternative behandlingene slik at valget blir enklere for deg:

Kjemisk peeling vs PRX-T33

PRX-T33 kan kombineres med andre peelinger, men ikke på samme behandlingsdag. Hvilken type kjemisk peeling som passer for din hud, vil din behandler kunne anbefale etter en konsultasjon og en hudanalyse. 

Microneedling vs PRX-T33

Behandlingsprinsippene for begge behandlingene er ganske lik, og går ut på å lage en kontrollert skade i hudvevet for å stimulere dannelsen av kollagen og elastin, samtidig som de stimulerer til økt nydannelse av friske hudceller for en jevnere hudtekstur og hudtone. Mikroneedling vil gi lenger nedetid med rødhet og sårhet, da dette er en mekanisk skade av huden. PRX-T33 og microneedling er en veldig fin kombinasjon for ytterligere bedring av hudtekstur som fine linjer, porer, pigment og arr!

Profhilo vs PRX-T33

Profhilo er en biostimulerende injeksjonsbehandling med hyaluronsyre og PRX-T33 er en kjemisk peeling som stimulerer hudcellene uten injeksjoner. Dette er en veldig fin kombinasjonsbehandling for ytterligere og forsterket oppstramming og bedring av hudtekstur!

Før behandlingen

Er det noe jeg bør gjøre før en PRX-T33 behandling?

Ha hel og god hud. Har du åpne sår, infeksjon, herpes simplex eller annet bør du avstå fra behandlingen inntil videre.

Gjør behandlingen vondt?

Nei, men pasienter er forskjellige, så noen vil kjenne det mer enn andre. Dette ut fra hudtilstand og hudtype. De som kjenner den mest ligger på en smerteskala 4-5 av 10. Hvor 10 er sterke smerter.

Under behandlingen

Hvordan oppleves PRX-T33?

Du vil kjenne en prikkende, varmende følelse i huden når peelingen legges på. Dette går fort over etter noen minutter når vi nøytraliserer og vasker av peelingen med kaldt vann.

Hvor lang tid tar en PRX-T33 behandling?

Behandlingen tar ca 30 minutter å gjennomføre. I tillegg er den veldig fin å kombinere sammen med andre behandlinger som mikroneedling, injeksjonsbehandlinger og LED lys.

Trenger jeg bedøvelse ved PRX-T33?

Nei.

Etter behandlingen

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Frisk og glødende ny hud. Bedring av porestørrelse, linjer, arr og pigmentering. Peelingen har også en lett oppstrammende effekt.Hvor lang tid tar det før man kommer seg?

Man kan småflasse og føle seg litt tørr i 2-3 dager etter behandlingen.

Hvordan ser man ut etter PRX-T33?

Lett rød i huden i noen timer.

Hvordan føles behandlingsområdet etter PRX-T33?

Litt rødt og varmt i noen timer. Men de aller fleste opplever bare fin glød og god oppstramming av huden.

Er det noe jeg bør gjøre etter PRX-T33?

Bruke solfaktor og hjemmeproduktene som vi sender med etter behandling. Du får instruksjoner om dette.

Er det noe jeg bør unngå etter PRX-T33?

Du bør unngå har trening/varme i 24-48 timer etter behandling.

 

Kan jeg drikke alkohol etter PRX-T33?

Ja, i moderate mengder.

Kan jeg trene etter PRX-T33?

Vi anbefaler å vente minimum 2 dager før intensiv trening, svetting eller sterk varme for å minimere hevelse, rødme og irritasjon av huden.

Kan jeg sole meg etter PRX-T33?

Peelingen gjør deg mindre lyssensitiv enn andre peelinger, men vi anbefaler likevel ikke å være ute i solen og sole deg første uken etter behandling. Solfaktor 50 etter behandling er påkrevet.

Nimos spesialister på PRX-T33