Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ereksjonsproblemer

De fleste menn møter på ereksjonsproblemer én eller flere ganger i løpet av livet. Ved Nimo klinikken hjelper vi deg til å kartlegge problemet ditt – og jobbe frem mot en løsning.

 

Ereksjonsproblemer kan være indikasjoner på annen sykdom og det er derfor viktig å komme fort i gang med grundige undersøkelser. Blant annet vil menn med åreforkalkning i kransårene til hjertet som regel også oppleve til ereksjonssvikt. Blodårene som forsyner penis med blod er bare 1 – 2 mm i diameter. Det skal altså ikke store åreforkalkningen til før evnen til å få og beholde en ereksjon kan bli drastisk redusert. Det er altså de samme risikofaktorene for koronar hjertesykdom som ved ereksjonssvikt: røyking, overvekt, inaktivitet, diabetes, høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

 

Ereksjonssvikt blant menn er dessverre et svært tabubelagt tema, og derfor kvir mange menn seg stort til å foreta videre undersøkelser eller oppsøke sexolog. Vi kan ikke få understreket nok hvor viktig det er å umiddelbart kontakte en kvalifisert lege eller sexolog dersom du skulle oppleve ereksjonssvikt.

 

Andre ganger er det mentale eller psykologiske utfordringer som hindrer deg i få ereksjon. Det å være trygg i en seksuell situasjon handler om å være trygg på seg selv. Det kan være svært mange emosjonelle og psykologiske forklaringer på hvorfor menn opplever ereksjonssvikt. Angst og traumer, samt tidligere opplevd svik kan også ha stor innvirkning på både lyst og prestasjoner i seksuallivet – både for kvinner og menn.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.