Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lystproblemer

Manglende lyst er den vanligste årsaken til at mennesker ber om hjelp i sexlivet.

 

Noen ganger er det bare den ene parten som mangler seksuell apetitt i et forhold, andre ganger gjelder det begge parter. I utgangpunktet burde det fortone seg som underlig for et par som tidligere ikke fikk nok av hverandre, plutselig går i stampe – og ikke lenger kan tenke seg å ha sex med hverandre.

 

Livet byr på utallige utfordringer og sex bør helst være et overskuddsfenomen i et trygt og godt forhold. Dersom det blir preget av plikt kan man lett komme over i feil spor. Noen sliter også tungt med å sette ord på egne seksuelle behov, og en partner bør slippe å gjette seg til hva disse er. Seksuelle behov kan også endre seg med alderen. Det man tente på tidligere i forholdet, trenger man ikke tenne på nå. Menn og kvinner må også ta innover seg at det fra naturens side som regel er store forskjeller både når det gjelder tenningsmønster og sexdriv. Å komme i gang med sex etter fødsel kan også være en bøyg for mange par.

 

Det kan være krevende å kombinere et godt sexliv med arbeidsliv, unger, et sosialt liv, og hus og bikkje. Spørsmålet da er om partene har ønsker å finne tilbake til hverandre igjen. Om viljen er der, finnes det alltid en mulighet til å kunne bygge opp igjen et godt sexliv. Det er derfor viktig å ta kontakt med sexolog på et tidlig nok stadium når man merker mindre lyst enn før. Går det for lang tid kan det i noen tilfeller være for sent.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.