Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en teknikk som brukes for å forbedre og glatte ut ujevnheter i det ytre hudlaget. Behandlingen innebærer en kontrollert skade av hudlaget som fører til at ny hud blir generert.

 

Nimo klinikken utfører både medisinske peelinger under oppsyn av kosmetisk sykepleier og lege, og mildere – men likevel effektive peelinger som utføres av våre hudterapeuter.

 

En medisinsk peeling fører gjerne til at huden blir hoven etter behandling, og huden kan se solbrent og stram ut. Man skal ikke utsette seg for soling den første uken etter behandling. Den døde huden flasser tilslutt helt av, og det nye hudlaget under er vanligvis mye glattere og mindre rynkete enn den gamle huden. Det er viktig å la huden falle naturlig av i denne prosessen, og ikke dra av løs hud.

 

Pigmentflekker, ujevn hudtone og pigmentering, acne-hud, aldrende hud og hud som er skadet av solen – er alle eksempler på tilstander som kan ha svært god effekt av kjemisk peeling. Det finnes en rekke ulike peeling-substanser på markedet, og våre hudpleiere anbefaler type behandling etter dine ønsker og behov.

 

Hjemmeprodukter er vesentlig for et godt og optimalt resultat, og for å opprettholde effekten av behandlingen. Våre behandlere vil skreddersy et hudprogram som passer for din hud.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

    Artikler

    Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

    Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...