Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Laserfjerning av hår

Nimo klinikken er først i Norge med å kunne tilby pasientene behandling med hårlaseren Soprano ICE Platinum – den mest avanserte hårlaseren på markedet. Laseren opererer på tre ulike bølgelengder. Behandlingen er svært skånsom og er så godt som smertefri. Noen er imidlertid mer følsomme enn andre, og styrken på laseren kan tilpasses individuelt.

 

Vi anbefaler alt fra 4 til 8 behandlinger for et godt resultat. Hårene som fjernes forsvinner for godt, men siden laseren kun tar hår som er i vekstfasen, vil hår som var i hvilefasen under behandling komme opp senere.

 

Man må møte opp helt nybarbert på på behandlingsstedet på behandlingsdagen, ellers kan man bli brent på huden. Det er også viktig at du har kontroll på om hvor mye sol du har tatt i tiden før behandling, slik at laserstyrken kan tilpasses huden din. Alle våre laserbehandlinger blir utført under oppsyn av lege og kosmetisk sykepleier.

 

– 10% rabatt etter 3. behandling

– 20% rabatt etter 6. behandling

-50 %rabatt etter 9. behandling.

Vi tilbyr også pakkepris på laserbehandlinger. Ta kontakt for mer informasjon. 

Dersom du har påvist fått PCOS for du alltid 25% rabatt på hårlaser. Ta kontakt med våre gynekologer dersom du mistenker PCOS. 

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

    Artikler

    Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

    Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...