Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Øyelokksplastikk i Drammen

øyelokksplastikk

 Hos Nimo får du:

 • En moderne klinikk med topp utstyr
 • En av Norges mest erfarne kirurger
 • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
 • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
øyelokksplastikk

Øyelokkoperasjon - priser

Øvre øyelokk (tunge øyelokk)

i lokalbedøvelse. Utføres også i narkose med pristillegg.
Fra 23.000,-

Poser under øynene uten arr, med laser av huden

Fra 34.500,-

Poser under øynene med arr fra utsiden

Fra 27.650,-

Poser under øynene med arr fra utsiden og oppstramming av muskelen (kantoplastikk)

Fra 38.700,-

Øvre og nedre øyelokk samtidig

Pris avtales under konsultasjon

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Fredrikstad

Hos: Quality Hotel Fredrikstad
Adresse: Nygata 2. 

Bestill time her

Gol

Hos: SweetSkin
Adresse: Sentrumsvegen 70

Bestill time her

Hønefoss

Oslo

Adresse:  Nimo konsultasjon, Majorstuhuset, Kirkeveien 64 A.  Majorstuen.

Bestil time her

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Klinikk Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Bestill time her

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Nimos fagleder for plastikkirugi

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg, Overlege, Klinikkleder

Dr. Morten H. Haug er en av Norges mest erfarne plastikkirurger med over 25 års erfaring og over 15.000 plastikkirurgiske operasjoner gjennom sin karriere.

Morten er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel.

Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget.

Han har svært lang erfaring med ansiktsoperasjoner, neseoperasjon, fettsuging, brystoperasjoner

og bukplastikker, samt lang erfaring med neseoperasjon, ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker. Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi

Mer enn 2500 neseoperasjoner

Mer enn 1500 bukplastikker

Mer enn 5000 brystoperasjoner

Mer enn 6000 fettsuginger/figurforminger

Øyelokksplastikk deles inn i øvre og nedre øyelokk. Ved en øvre øyelokksplastikk korrigerer en overskuddshud og fett, mens ved nedre øyelokks plastikk korrigeres posene under øynene og ringmuskelen strammes opp. Dersom man imidlertid ikke har poser under øynene, men noe løs og rynkete hud, kan en gjøre en laserbehandling av huden.

Behovet for en øyelokks plastikk kommer som ledd i en aldringsprosess av ansiktet. Det skjer en gradvis endring av benstrukturen, hudens elastisitet, underhudsfettet og fettdepotene i ansiktet som er med på å gi form og volum. Endring av området rundt øynene er et ledd i denne prosessen. Genetiske forhold, livsstil og din ernæringstilstand er faktorer som har betydning for denne endringen. Stressmestring, nok søvn og riktig mat er faktorer som spiller inn og påvirker positivt.

Vi ved Nimo klinikken er opptatt av hele deg og kan hjelpe med kostveiledning, stressmestring og hormonbehandling.

 

Hvordan foregår inngrepet?

En øyelokksplastikk gjøres i narkose kombinert med lokalbedøvelse.

Ved en øvre øyelokksplastikk blir det laget et s-formet snitt, og fjernet en passelig mengde hud – og hos mange også noe fett. Dersom pasienten har rynkelinjer på siden av øyet og på nedre øyelokk kan det blir gjort en laserbehandling av huden for å glatte ut rynkelinjer og fornye huden.

Ved en nedre øyelokksplastikk lager vi vanligvis et snitt på undersiden av øyelokksvippene, for å få tilgang til fettputen og ringmuskelen. Det fjernes noe fett og hud, og både fettputen og ringmuskelen blir strammet opp.

Dersom det kun er moderate fettputer og ikke nedsig av muskelen kan en gå inn på innsiden av øyelokket og fjerne noe fett. Videre kan det gjøres en oppstrammende laserbehandling. Dette er et enklere og mindre tidkrevende inngrep.

Hvem kan gjøre dette inngrepet?

Alle friske personer er egnet til å gjøre en øyelokksplastikk såfremt det er god indikasjon. Det er viktig at en har realistiske forventninger til resultatet og at en er i psykisk balanse.

 

Konsultasjon

Konsultasjonen i forkant av operasjonen er viktig og avgjørende for et godt resultat. Dialogen med plastikkirurgen er viktig for å forstå hva som kan oppnås med operasjonen.

Under konsultasjonen vil vi vurdere hvorvidt man er egnet og hvilken type operasjon som er optimal. Vi tar også et bilde av pasientens øyne som dokumentasjon i journalen. Under konsultasjonen vil pasienten få godt med informasjon og selv ha muligheten til å stille spørsmål.

Dersom pasienten bor langt unna og ikke har mulighet til å komme til klinikken, kan en sende bilder. Plastikkirurgen vil da vurdere bildene og ringe for en telefonkonsultasjon. Dersom en er egnet vil en endelig konsultasjon skje på operasjonsdagen eller dagen før.

 

Ofte stilte spørsmål

Kan det oppstå komplikasjoner?

Det er svært sjelden det oppstår komplikasjoner i forbindelse med en øyelokksplastikk. Det kan imidlertid oppstå blødninger og infeksjoner. Dersom det fjernes for mye hud på øvre øyelokk kan dette gjøre at en ikke får lukket øyet, og dersom en fjerner for mye hud på nedre øyelokk kan øyelokket vrenge seg utover.

Det er dog svært sjeldent at dette oppstår da inngrepet utføres av en plastikk kirurg med lang erfaring. Dersom man har mistanke om at noe er galt må en straks ringe plastikk kirurgen.

 

 

Før og etter operasjon

For å få et vellykket resultat ved plastisk kirurgi, er det viktig at du følger våre anvisninger når det kommer til hva du skal gjøre både før og etter operasjon hos NIMO-klinikken. Her er de viktigste punktene du som pasient trenger å forholde deg til. I tillegg vil du også få både skriftlig og muntlig informasjon fra oss før operasjonsdagen.

 

Før operasjonen

Før operasjonsdagen får pasienten skriftlig og muntlig informasjon om hva den må gjøre både bør og etter inngrepet.

 • Dusje håret og kroppen med såpen Hibiscrub på morgenen av operasjonsdagen. Dette er for å redusere antall bakterier på huden.
 • Operasjonen gjøres i narkose, så en må møte fastende. Dette innebærer å ikke spise, drikke, røyke, snuse eller tygge tyggegummi fra midnatt kvelden før. Faste medisiner og de medisinene som skal tas som forberedelse til operasjonen skal en imidlertid ta på morgenen og svelge ned med litt vann.
 • Pasienten ankommer 30 minutter før operasjonen starter.
 • Før operasjonen er det en samtale med kirurgen som vil gi informasjon.
 • Operasjonen tar vanligvis 3-4 timer og pasienten må være på oppvåkningen 1-2 timer etter
 • Det er viktig at noen henter pasienten, da en ikke kan kjøre selv etter operasjonen.

 

Etter operasjonen

Pasienten vil få skriftlig informasjon om hvordan en skal forholde seg etter operasjonen, samt en plan for smertestillende som grundig gås gjennom med kirurgen før pasienten reiser. Kirurgen er alltid tilgjengelig for spørsmål.

 

 • Det første døgnet er det viktig å drikke mye væske og spise ofte, men lite av gangen.
 • Ta det rolig og gjør minst mulig fysisk aktivitet hele den første uken.
 • Når den er over kan pasienten være mer aktiv, men unngå trening før det har gått minst fire uker.
 • Pasienten må holde overkroppen høyt og ikke bøye seg med hodet ned. Dette er for å forebygge blødning og hevelse