Sexologi – det handler om åpenhet

Seksualiteten er et av våre viktigste primærbehov og vi trives best når det fungerer som det skal. Sexologi omfatter alle forhold omkring seksualitet, både biologiske, psykiske og kulturelle.

Behandlinger

Sexologi er et stort og omfavnsrikt fag. Et godt og fungerende sexliv er avhengig av en rekke ulike faktorer – på mange plan.

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

- Kvinne, 60 år.

Det kan være mange og sammensatte årsaker som gjør at seksuallivet ikke fungerer slik det bør. I tillegg er sexlivet mellom kvinne og mann i utgangspunktet en utfordring fra naturens side: Vi pleier å si at mannen tenner som et gassbluss, mens kvinnen tenner som en gammeldags kokeplate.

 

Et godt sexliv er i nesten alle tilfeller svært avgjørende for hvordan samlivet fungerer, og en god og åpen kommunikasjon er en forutsetning dersom man er havnet i en grøft og ønsker å gjøre noe med det. Mennesker endrer seg over tid – ikke minst i et parforhold. Lysten til sex kan også endre seg, og forklaringen kan ligge både på et fysiologisk og et emosjonelt eller psykologisk plan.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

    Materiell- og servicegebyr

    Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.