På Nimo-klinikken gir vi deg muligheten til å styrke selvfølelsen gjennom behandlinger som kan få deg til å se både sunnere og mer vital ut – å vise den beste utgaven av deg selv. Den faglige og medisinske delen blir ivaretatt av profesjonelle rådgivere og veiledere – og alt skjer i en svært behagelig og avslappende atmosfære. Vi kaller det Nimo Hud.

Behandlinger og priser

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en teknikk som brukes for å forbedre og glatte ut ujevnheter i det ytre hudlaget. Behandlingen innebærer en kontrollert skade av hudlaget som fører til at ny hud blir generert.

Nimo-klinikken utfører både medisinske peelinger under oppsyn av kosmetisk sykepleier og lege, og mildere – men likevel effektive peelinger som utføres av våre hudterapeuter.

En medisinsk peeling fører gjerne til at huden blir hoven etter behandling, og huden kan se solbrent og stram ut. Man skal ikke utsette seg for soling den første uken etter behandling. Den døde huden flasser tilslutt helt av, og det nye hudlaget under er vanligvis mye glattere og mindre rynkete enn den gamle huden. Det er viktig å huden falle naturlig av i denne prosessen, og ikke dra av løs hud.

Pigmentflekker, ujevn hudtone og pigmentering, acne-hud, aldrende hud og hud som er skadet av solen – er alle eksempler på tilstander som kan ha svært god effekt av kjemisk peeling. Det finnes en rekke ulike peeling-substanser på markedet, og våre hudpleiere anbefaler type behandling etter dine ønsker og behov.

Hjemmeprodukter er vesentlig for et godt og optimalt resultat, og for å opprettholde effekten av behandlingen. Våre behandlere vil skreddersy et hudprogram som passer for din hud.

Hudbehandling med IPL

Nimo-klinikken benytter seg av Harmoni XL Pro fra produsenten Alma.

Dette er det mest avanserte som finnes på markedet for hudbehandling. Harmoni XL Pro brukes til å fjerne og redusere kar og pigmentflekker i huden.

Priser:

For fjerning av rødhet/kar og pigment med IPL, per område.

Bryst2.800,-
Hele ansiktet2.800,-
Kinn1.900,-
Én pigmentflekk/ spider800,-
Mindre område1.200,-
Nese1.200,-
Kinn og nese2.200,-
Hals1.900,-
Ansikt og hals3.700,-
Ansikt, hals og bryst5.500,-
Håndrygg1.700,-
Fillers

Fillers er små injeksjoner som glatter ut rynker og furer i huden. Resultatet kommer umiddelbart og får huden til å se yngre ut. Behandlingen kan gjøres for å gjenskape et volumtap, og gi et naturlig og forfrisket utseende. Den kan også forsterke ansiktets kontur og form ved for eksempel å definere kinnben og kjeve. Filler injeksjoner inneholder hyaluronsyre – et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Typiske behandlingsteder er lepper, kinn og hakepartiet. Det er individuelt hvor lenge en behandling varer, men optimalt sitter effekten i opptil to år.

Fillere er skånsomme behandlinger, og det er svært sjelden man opplever bivirkninger. Noen kan få et lite blåmerke og hevelse etter behandling, og i noen sjeldne tilfeller kan det oppstå klumpdannelse eller infeksjoner. Selve behandlingen kjennes som små stikk, men om ønskelig kan man få påført en bedøvelseskrem i forkant. Det beste resultatet kommer imidlertid om man injiserer uten noen form for bedøvelse.

Dersom du er gravid, ammende, eller har en forhistorie med anafylaktiske tilfeller (allergisk sjokk) kan du ikke få fillerbehandling. Det samme gjelder om du har hudinfeksjoner i behandlingsområdet eller andre autoimmune sykdommer.

Priser, fillere:
0,5 ml2.500,-
1 ml3.500,-
1,5 ml5.500,-
20% på filler 3 og 4.

Skinbooster

Skinbooster er en behandling som fukter huden på et dypere nivå. Behandlingen gir svært gode resultater.

Gjennom den naturlige aldringsprosessen avtar produksjonen av hyaluronsyre etterhvert, og det produseres mindre kollagen og elastin. Dette gjør at huden mister glød, den blir slapp og vi får linjer og rynker. Behandlingen tilfører huden masse fukt og sørger for at huden produserer kollagen, og blir dermed spenstigere og får mer glød og fukt. Behandlingen er også ideell for acnearr – huden blir gjevnere og arrene forminskes.

Normalt anbefaler man tre behandlinger med 3 til 4 ukers mellomrom. Ved sterkt solskadet hud, mye linjer eller dype acnearr anbefales flere behandlinger, eller at man kombinerer med andre behandlinger eller fillere. Det anbefales en vedlikeholdsbehandling hver 6. – 8. måned for å opprettholde resultatet.

Typiske behandlingsområder:

  • fine linjer i ansiktet
  • tynn hud
  • lepper og røykelinjer
  • hals og decollete
  • acnearr
  • hender, knær og armer

Etter behandlingen kan man føle seg litt øm ved innstikkstedene. Noen kan bli hovne, spesielt ved behandling av lepper, men eventuell hevelse vil gi seg helt etter 2-10 dager. Noen opplever også å få blåmerker etter behandling.

Personer som er gravide eller ammende skal ikke behandles med Skinbooster. Det samme gjelder om du går på immundempende medisiner, eller har en infeksjon eller hudsykdom i området som skal behandles.

Priser, Skinbooster:
1 ml:
Første behandling:3.000,-
Andre behandling:3.000,-
Tredje behandling:1.500,-
Sum:7.500,-
  
2 ml:
Første behandling:4.000,-
Andre behandling:4.000,-
Tredje behandling:2.000,-
Sum:10.000,-
Muskelavslappende injeksjoner

Bruk av toxiner er en anerkjent og effektiv behandling mot rynker verden over.

De mest vanlige behandlingsindikasjonene er smilerynker pannelinjer, øyenbrynsløft, neserynker, oppretting av sur munn – samt sinterynker mellom øynene.

Behandlingen er enkelt å implementere, og man får full effekt etter 10 – 14 dager. Injiseringen blir gjort av en sykepleier eller en lege, og med unntak av litt ømhet og svie hos enkelte, har behandlingen vanligvis ingen større, rapporterte bivirkninger. Det kan også forekomme blodutredelser på behandlingsstedet. Mange opplever selve injiseringen som små myggstikk, og smertene er altså minimale.

Bruk av toxiner er også en svært effektiv metode i behandling av lokaliserte svetteplager. Svetteproduksjonen blir blokkert i 3 – 6 måneder etter behandling, og full effekt oppnås etter 3 – 5 dager. Behandlingen foregår ved at små doser med toxin blir injisert punktvis i hele området.

Behandlingen sørger for at nerveimpulsene i huden blokkeres, og dette hindrer dermed sammentrekning av muskulaturen. Resultatet blir en mye glattere og mer rynkefri hud. Dette kan dog variere fra person til person.

En behandling består alltid av en konsultasjon i forkant.

Priser:

Ett område2.900,-
To områder4.500,-
Tre områder5.500,-
Svettebehandling5.000,-
Tanngnissing / masseter behandling5.000,-
Mini-område (f.eks. gummy smile eller sure munnviker)1.200,-
Kostnadsfri korrigering innen 1 måned etter behandling.
Laserfjerning av hår

Nimo-klinikken er først i Norge med å kunne tilby pasientene behandling med hårlaseren Soprano ICE Platinum – den mest avanserte hårlaseren på markedet. Laseren opererer på tre ulike bølgelengder. Behandlingen er svært skånsom og er så godt som smertefri. Noen er imidlertid mer følsomme enn andre, og styrken på laseren kan tilpasses individuelt.

Vi anbefaler alt fra 4 – 8 behandlinger for et godt resultat. Hårene som fjernes forsvinner for godt, men siden laseren kun tar hår som er i vekstfasen, vil hår som var i hvilefasen under behandling komme opp senere.

Man må møte opp helt nybarbert på på behandlingsstedet på behandlingsdagen, ellers kan man bli brent på huden. Det er også viktig at du har kontroll på om hvor mye sol du har tatt i tiden før behandling, slik at laserstyrken kan tilpasses huden din. Alle våre laserbehandlinger blir utført under oppsyn av lege og kosmetisk sykepleier.

Priser:

Bikinifra 1.400,-
Armhuler1.200,-
Bikini + armhuler1.800,-
Legger2.500,-
Legger + lår4.200,-
Bikini + armhuler + leggerfra 4.200,-
Ansiktfra 1.800,-
Overleppe eller hake1.000,-
Hake + øvre del av hals1.600,-
Hake + overleppe + øvre del av hals1.700,-
Overleppe + hake1.500,-
Armer2.200,-
Rygg + nakke4.000,-
Halv rygg2.500,-
Rygg + nakke + overarmer4.500,-
Mage - menn2.000,-
Bryst – menn2.500,-
Bryst + mage - menn3.800,-
Rundt brystvorter1.000,-
Rundt navle1.000,-
Fingre1.000,-
Tær1.000,-
Mellom bryster1.000,-
* Du får 10 % på hver 5. behandling til ordinær pris.
Microneedling/eDermastamp

Microneedling med eDermastamp er en hudfornyende behandling, spesielt egnet i behandlingen av blant annet acne, acnearr, operasjonsarr, strekkmerker, pigmentflekker, fødselsmerker, rynker og store porer. Behandler også fine linjer og gjør overhuden glattere.

Behandlingen foregår ved at tynne nåler lager en rekke kanaler i huden. Huden responderer umiddelbart med å frigi vekststoffer. Deretter blir huden tilført vitaminer og peptider. I legeprosessen etter behandlingen dannes det nytt kollagen og elastinfibre som fornyer og strammer opp huden. Behandlingen sørger for at huden får en jevn tone og mye glød, men dette varierer fra person til person.

Alle hudtyper kan behandles med eDermastamp-microneedling. Dette gjelder også brannskadet og solskadet hud. Vi anbefaler 3 – 6 behandlinger med 4 ukers mellomrom for et best mulig resultat.

I mange tilfeller vil man få svært god effekt av å kombinere ulike peelinger med eDermastamp.

Priser:

Ansikt2.200,-
Pakkepris: 4 behandlinger8.000,- (før pris 8.800,-)
Ansikt og hals2.500,-
Pakkepris: 4 behandlinger8.800,- (før pris 10.000,-)

Ved behov for flere behandlinger skreddersyr vi individuelle tilbud og løsninger.

ZO skin health

ZO Skin Health er en serie med ulike hudfornyende behandlinger som optimaliserer hudens helse. Serien er utviklet av den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi, og binder sammen medisinske og forebyggende hudpleieprogrammer.

ZO stimulation peel – 25 min.

Kr. 1.390,-

ZO stimulation peel aktiverer hudens cellefornyelse. Behandlingen forebygger linjer og rynker – og jevner hudtonen.

ZO ultra hydration treatment – 50 min.

Kr. 1.690,-

Inkluderer ZO stimulation peel som aktiverer hudens egen fornyelse. Forebygger linjer og rynker – og jevner tonen i huden.

Behandlingen avsluttes med en spesialmaske tilpasset din hudtype, og inkluderer også massasje av nakke, skuldre, ansikt og hodebunn.

ZO blemish & oil control treatment – 50 min.

Kr. 1.890,-

Dette er behandlingen for deg som har store porer og kviser, og som opplever at huden lett blir for glinsete og blank.

Behandlingen gir en mye renere og klarere hud, og inkluderer stimulation peel, en dypere peeling som som setter i gang cellefornyelsen. Behandlingen inkluderer i tillegg en spesialmaske tilpasset din hudtype, samt massasje av nakke, skuldre og hodebunn.

ZO skin brightening treatment – for en red carpet look – 50 min.

Kr. 2.100,-

Dette er en luksusbehandling som stimulerer og mykgjør huden umiddelbart.

Behandlingen gir masse glød og er oppstrammende, og inkluderer en spesialmaske som har pigmenthemmere og en rekke vitaminer som virker livgivende på huden. Behandlingen inkluderer massasje av nakke, skuldre, ansikt og hodebunn.

ZO hydra fill up – 25 min.

Kr. 790,-

En sos-behandling av dehydrert hud. Gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse.

ZO bright up – 25 min.

Kr. 890,-

En 25-minutters behandling som fjerner døde hudceller og tilfører fuktighet. Gir en umiddelbar og perfekt glød.

ZO clear up – 50 min.

Kr. 1.190,-

En 50-minutters klassisk dyprens som fjerner døde hudceller, virker hudfornyende og gir masse glød.

ZO medical

Pris på forespørsel etter konsultasjon

Dette er medisinske produkter som krever konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Behandlingene i denne serien innebærer egenbehandling av huden med ulike produkter – som sørger for en enda dypere hudfornyelse.

Alle ZO skin health-behandlinger kan etter behov avsluttes med en ZO 3-step peeling som tar omtrent tjue minutter.

Elixir Cosmeceuticals

Nimo-klinikken tilbyr også hudpleie og behandling fra Elixir Cosmeceuticals, en eksklusiv hudpleieserie med dokumentert effekt mot både hudproblemer og aldersforandringer. Serien er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Virkestoffene i serien er A-vitamin, glykolsyre og ulike enzymer og antioksidanter. Alle kremene i serien kan brukes alene eller som en del av et hudpleieprogram med ulike behandlinger.

Elixir mandelsyrepeeling – 30 min.

Kr. 990,-

Mandelsyrepeeling er en peeling for alle hudtyper og hudtilstander. Behandlingen sørger for at porene trekker seg sammen og at betennelser roes ned. Spesielt godt egnet for rosacea- og acnehud. Gir en kjempefin glød i huden, og er en populær ”partypeel”.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et godt resultat.

Elixir mandelsyrepeeling med Retinex/Retinol – 30 min.

Kr. 1.690,-

Dette er en kraftigere peeling som inneholder konsentrert retinol i forskjellige styrker. Retinol er en type A-vitamin som i kontakt med huden omgjøres til A-vitaminsyre. Peelingen gir først en lett avflassing av huden, og jobber med hudfornyelse i det dypere hudlaget. Behandlingen gir en nydelig glød og en utrolig fin og jevn hudoverflate.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et godt og varig resultat.

Elixir fruktsyrepeeling – 30 min.

Kr. 890,-

Dette er en behandling med syrer fra planteriket. Behandlingen gir en glattere, friskere og mer glødende hud – den minsker porer og renser huden. Den motvirker også pigmentforandringer og solskader. Styrken på behandlingen tilpasses hudtype og tilstand.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et godt og varig resultat.

Mesoterapi

Priser:

Ansikt2.200,-
Ansikt og hals2.500,-
Ansikt, hals og bryst2.800,-
Område rundt øyne1.400,-
Hals2.000,-
Bryst2.000,-
Hårtap2.500,-
Hver 6. behandling er gratis.

Artikler

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss, fylle ut skjemaet nedenfor eller bestille time online.

Online booking Ring oss

Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Finansieringsmuligheter

Hvordan betale