Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjon av nærings komplekser og fuktighetsfaktorer, som stimulerer hudcellene i det midterste hudlaget 

 

Mesoterapi er et effektiv vitaminboost for huden, og gir hudcellene våre optimale forhold til å produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre. Det er innholdet av disse bestanddelene i huden, som får den til å se sterk, elastisk og voluminøs ut. I tillegg vil huden bli mer motstandsdyktig for UV-stråler og frie radikaler, som vi vet er direkte skadelig på cellestrukturene våre. 

 

Behandlingen utføres manuelt, via Mesogun eller microneedling, via en tynn nål som injiserer en blanding med vitaminer, peptider, antioksidanter, hyaluronsyre, mineraler, co-enzymer og andre aktive ingredienser. Disse vil gi en langtidseffekt i hudvevet, og  vil bidra til bedret hudhelse og en revitalisert hud med mer glød. I tillegg vil de små stikkene stimulere hudens reparasjonsprosess, og stimulere cellefornyelsen. Hver behandling tilpasses din hudtilstand og dine ønsker. 

 

Mesoterapi passer for deg som vil:

 • Gjenopprette hudens fuktbalanse og har tørr hud
 • Redusere eller forebygge linjer og rynker
 • Redusere en grov, solskadet hud
 • Redusere en tynn, slapp eller uelastisk hud
 • Ha mer glød 
 • Redusere ujevn hudtone
 • Gi huden ekstra beskyttelse mot sol/UV-stråler (perfekt for å gjøre huden klar til sommer eller solfylte ferier)
 • Redusere arr eller strekkmerker
 • Redusere rødhet ved rosacea eller annen betennelse i huden
 • Forebygge eller redusere hårtap (skjegg, øyebryn eller i hodebunn)
 • Redusere hyperpigmenteringer 

 

Vi behandler en rekke områder med mesoterapi. De vanligste områdene er: Ansikt, rundt øyne, på hals, bryst, hender, mage, hodebunn, innsiden av armer eller lår og over knær. 

 

De fleste vil se resultater etter en behandling, men det endelige resultatet ses best etter 1-2 uker. Mesoterapi anbefales ofte som en kur på 3-6 behandlinger med 10-14 dagers mellomrom, da dette har vist seg å gi optimale og langvarige resultater.  Deretter anbefales vedlikeholdsbehandling hver 6.-12. måned. Etter behandling kan man være rød rundt innstikkstedene, men dette vil normalt forsvinne etter 1-3 dager. Dersom du har en sensitivisert hud eller diabetes kan rødheten sitte noe lenger. Etter injeksjoner vil også noen kunne få små blåmerker, men disse forsvinner som regel raskt. 

 

Gravide og ammende kan ikke få behandling med mesoterapi. Dersom man har autoimmune sykdommer eller andre kontraindikasjoner, vil vi gjøre en individuell vurdering i samråd med vår medisinske ansvarlige lege.

 

Behandlingen kan gjerne kombineres med andre hudforbedrende behandlinger, som peel, microneedling og hjemmeprodukter.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Artikler

Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...