Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

PRP behandling av hud og hår

Nyhet ved Nimo hud nå i høst

PRP behandling Platelet Rich Plasmabehandling

 

Dette er en behandling hvor man benytter pasientens eget blod til å forbedre hudkvaliteten eller behandle hårtap. Behandlingen blir også kalt for Draculabehandlingen. 

 

Hvordan skjer behandlingen

 

Etter at blodprøven er tatt blir blodet sentrifugert. I denne prosessen skiller man røde og hvite blodlegemene fra blodplater og plasma. Det er det blodplate berikede plasmaet som vi ønsker å tilbakeføre til huden eller håret. 

Plasma inneholder vekstfaktorer, vitaminer, hormoner, elektrolytter og proteiner. Næringsstoffer som reparerer skader i huden og gir ny næring til håret. Ved hjelp av helt overfladiske nålestikk på huden tilbakeføres plasma. 

 

Hva slags effekt gir PRP

 

Plasma har effekt på linjer, rynker, arr, stimulerer kollagen, elastin, hyaloronsyre, gir nydannelse av blodkar og reverserer hårtap. Den forbedrer blå ringer rundt øynene, reduserer arr og porer og forbedrer rosacea.

Behandlingen er en overfladisk injeksjonsbehandling, som ved mesoterapi. Det er liten risiko for store blåmerker.

Effekten kommer raskt, og de fleste opplever synlig resultat etter en behandling. 

Anbefalt behandling: 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom. 

Vedlikehold: 1 behandling hver 6 måned. 

PRIS 6500.- pr behandling

PRP er en svært trygg behandling med tanke på at du får injisert tilbake ditt eget blod. Det er ingen risiko for at du skal få en allergisk reaksjon. Dette er en behandling som er 100% naturlig. 

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Materiell- og servicegebyr

  Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

  Artikler

  Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

  Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...