Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kosttilskudd

Et riktig kosthold er en essensiell del av en god helse. I en kartlegging av helsesituasjonen din vil klare og konkrete anbefalinger om kosthold og kosttilskudd inngå som en naturlig del av tilbudet fra oss.

 

Et kosttilskudd vil imidlertid aldri kunne erstatte et riktig kosthold, men er et viktig supplement til et kosthold dersom man gjennom testing har fått fastslått vitaminmangel.

 

Dersom du har overskudd av enkelte næringsstoffer, blir disse lagret i kroppen. For store doser av enkelte vitaminer kan derfor føre til både forgifting og hemming av opptak av andre vitamer – og derigjennom sørge for vitaminmangel.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Artikler

  Kvinnehelsekonferansen 2020

  Kvinnehelsekonferansen 2020

  TIL ALLE KVINNER! Dr. med. Nina Willumsen stiller på Kvinnehelsekonferansen og snakker om «For ung til å bli gammel – hormonser i balanse» I tillegg til mange viktige og nyttige foredrag for deg som kvinne – klikk her og les mer! 14 dager igjen til du kan spare opptil...

  Lekktarm og autoimmunitet

  Lekktarm og autoimmunitet

  ØKT TARMPERMEABILITET (LEKK TARM) OG AUTOIMMUNITET Fra å være et begrep innen alternativmedisinen er lekk tarm de siste årene blitt et høyaktuelt forskningsområde. Et søk på PubMed (database for vitenskapelige artikler) gir 14 966 treff på “intestinal permeability”....