Skreddersydd helseforbedring

Nimo klinikken tilbyr skreddersydde helseforbedringer: en investering i liv og helse som går langt dypere enn en vanlig helsesjekk hos fastlegen.

 Der mange andre stopper med symptomene kartlegger vi hele helsehistorien din: arv, miljø, kosthold og trening, din mentale helse, stresspåvirkning – alt som har noe å si for hvordan du har det i dag – i både kropp og sjel.

 Vi er alle født med ulike, biokjemiske utgangspunkt, og utsettes deretter for utallige og miljø- og ernæringsmessige påvirkninger i løpet av livet. Enkelte sykdommer er man arvelig disponert for, andre ting må man selv ta ansvaret for. Ved å ta aktivt ansvar for egen helse, kan du både utsette og i flere tilfeller eliminere medisinske tilstander, symptomer og sykdommer. Gjennom en skreddersydd helseforbedring får du verktøyene du trenger for å kunne ta ansvar for egen helse og eget liv – på en helt ny måte.

 En skreddersydd helseforbedring tilpasses hver enkelt pasient, og omfanget av kartleggingen og behandlingen bestemmes i samråd med pasienten etter første konsultasjon.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Materiell- og servicegebyr

  Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

  Artikler

  Grep i 2019

  Grep i 2019

  Gå ned i vekt, bli i godt humør og få glødende hud med ekte fermentert surkål! Ny forskning viser til at våre tarmbakterier spiller stor rolle for vår helse. Faktisk så danner de et samfunn og er nesten 10 ganger fler enn våre egne celler som kalles for mikrobiomet....

  Alt du trenger å vite om funksjonell medisin

  Alt du trenger å vite om funksjonell medisin

  Hva er funksjonell medisin? Funksjonell medisin er en individualisert og personifisert helsetjeneste som fokuserer på å avdekke den underliggende faktoren som medfører sykdom eller ubehagelige symptomer. Vi leter først etter grunnårsaken for sykdom, og behandler...

  Hva er funksjonell medisin?

  Hva er funksjonell medisin, og hvorfor trenger vi det? Funksjonell medisin er persontilpasset medisin der man er opptatt av å finne den underliggende årsaken til sykdom og funksjonsnedsettelse. Funksjonell medisin er en dynamisk tilnærming innen helse for å kartlegge,...