Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Persontilpasset ernæringsmedisin

Hva er persontilpasset ernæringsmedisin?

KARTLEGG DEG TIL EN BEDRE OG FRISKERE KROPP 

 

Nimo praktiserer persontilpasset medisin der målet alltid er å kartlegge kunden gjennom ernæringsmessige tester for å sette sammen et kosthold. Vår praksis skiller seg fra konvensjonell behandling der vi etablerer ny forskning raskere og sikrer at våre pasienter får denne og at det er trygt. 

Vi holder oss til studier som viser at det er bedre med persontilpasset medisin. En gjeng forskere blant annet Jose Ordovas og hans kolleger har gått gjennom effekten til et mer personlig skreddersydd kosthold og satt det opp mot vanlig konvensjonell behandling hos fastleger for å se effekten. De trekker frem en studie om at tilpasset medisin skal føre til pasienter opplever langvarig ernæringsmessig atferd som fører til bedre helse. Dette gjennom å se på biokjemiske prosesser som f eks responsen på makrostoffer som karbohydrater, fett og protein men også mikrostoffer som vitaminer og mineraler.  De ser også alle organers funksjon gjennom blodprøver, urinprøver, avføringsprøver, gentesting, hormontester, matvarereaksjoner etc. Se liste under på alle tester Nimo bruker. 

 

Test din helse for å nå dine mål

Når du endelig har bestemt deg for å bli kunde hos Nimo, får du møte en av våre behandlere. I livsstils medisin eller ernæringsterapien søker vi alltid etter en helhetlig årsak til at du har blitt syk og at du har forskjellige plager. 50% av ernæringsreisen med å bli sunnere og friskere handler om å kartlegge din helse. Behandlere bruker mer tid og mer penger på din kropp gjennom forskjellige teste for å sikre at man legger opp til riktig behandling. Dette skal føre til at du får mer for pengene og oppnår bedre helse. 

Vårt tilbud er basert på en grundig undersøkelse, blodprøver og fysiske tester, undersøkelse av biokjemiske prosesser som påvirker kroppens alle funksjoner, kartlegging av kosthold og helse og livsstil historikk. 

 

Mer motivert og holder seg sunn lengre 

Studier viser at det mulig å endre atferd hos pasienter med personlig skreddersydd ernæring. Dette gjennom ulike tester feks“gentesting” fordi det er mer motiverende enn vanlige råd til en hel befolkning. En annen studie med 1600 deltagere fra 7 land viste at denne form at skreddersying er mer effektivt en vanlig konvensjonell “one -size -fits-all prinsipp. [1,2, 3,4, 5]

Nå lengre med grundig kartleggning av din helse

For å sette opp til riktig behandling og kostholdsprogram må vi vite mer om din personlige biokjemi. Dette gjør vi gjennom å kartlegge med ulike offentlige eller private tester.  Les mer om dette under kartleggning med tester eller  kontakt oss gjerne for mer spørsmål angående tester eller behandlinger vi utfører.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Artikler

Kvinnehelsekonferansen 2020

Kvinnehelsekonferansen 2020

TIL ALLE KVINNER! Dr. med. Nina Willumsen stiller på Kvinnehelsekonferansen og snakker om «For ung til å bli gammel – hormonser i balanse» I tillegg til mange viktige og nyttige foredrag for deg som kvinne – klikk her og les mer! 14 dager igjen til du kan spare opptil...

Lekktarm og autoimmunitet

Lekktarm og autoimmunitet

ØKT TARMPERMEABILITET (LEKK TARM) OG AUTOIMMUNITET Fra å være et begrep innen alternativmedisinen er lekk tarm de siste årene blitt et høyaktuelt forskningsområde. Et søk på PubMed (database for vitenskapelige artikler) gir 14 966 treff på “intestinal permeability”....