Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fysioterapeut (for kvinner og gravide) i Drammen

Kvinnehelsefysioterapi er et fagfelt Nimo har spesialisert seg på for å forebygge, behandle og fremme kvinners helse gjennom de ulike fasene av livet.

Hos Nimo får du:

  • Kompetanse
  • Kvalitet
  • Omsorg

fysioterapeut i Drammen

Fysioterapi - priser

Fysioterapi:

1.450,-
60 min

 

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Behandlinger

På Nimo klinikken fremmer vi kvinners helse ved bruk av fysioterapi. Bevegelse, mobilitet og smidighet gir deg hjelp til å utnytte dine egne ressurser.

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

– Kvinne, 60 år.

Vår fysioterapeut

Kristin Evjen

Kristin Evjen

Fysioterapeut, Spes. i sexologisk rådgivning, NACS og akupunktør

Fysioterapeut, spesialist i sexologisk rådgivning (NACS) og og akupunktør med kvinnehelse og smertebehandling som spesialinteresse.

Hun har også kompetanse på kognitiv terapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og parterapi. 

Kristin har jobbet snart 40 år som fysioterapeut, det meste av tiden med kvinnehelse og sammensatte smertetilstander.

Hun har drevet privat klinikk i Ålesund siden 1989.

I takt med behovet for å forstå mer av problematikken pasientene kom med, har  hun tatt videreutdanning innen akupunktur, kognitiv terapi og ACT, sexologisk rådgivning og parterapi.

Kristin er opptatt av å behandle smertetilstander, men ser samtidig viktigheten av å kunne identifisere faktorer som utløste og som bidrar til å opprettholde smertene eller plagene pasienten har. Dette for å kunne bevisstgjøre pasienten mønster som bidrar til å opprettholde tilstanden.

Kvinnehelsefysioterapi er et fagfelt som hovedsakelig dekker forebygging og behandling ved forskjellige tilstander og plager som kan oppstå i de forskjellige delene av en kvinnes liv. Det inkluderer fødselsforberedelser, barseltid, eventuelle bekken- og graviditetsrelaterte plager og bekkenbunnsproblematikk hos kvinner og menn. I tillegg inkluderer det andre underlivsplager uten kjent patologi og bekkenplager som ikke er relatert til graviditet.

 

Kartlegging er en viktig del av behandlingen og det gjøres en grundig vurdering av plagene. Fysioterapeuten vil gjøre en funksjonsvurdering av bevegelsesmønstre, kartlegge smertemønstre og vurdere muskel- og skjelettsystemet, samt identifisere toalettvaner og avførings- og vannlatningsmønstre.

 

Tilrettelagt og tilpasset veiledning og behandling vil kunne redusere plager og hindre en forverring av disse plagene. Dette gjelder spesielt dersom plagene blir tatt tak i tidlig.