Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Fysioterapeut (for kvinner og gravide) i Drammen

Kvinnehelsefysioterapi er et fagfelt Nimo har spesialisert seg på for å forebygge, behandle og fremme kvinners helse gjennom de ulike fasene av livet.

Hos Nimo får du:

  • Kompetanse
  • Kvalitet
  • Omsorg

fysioterapeut i Drammen

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Behandlinger

På Nimo klinikken fremmer vi kvinners helse ved bruk av fysioterapi. Bevegelse, mobilitet og smidighet gir deg hjelp til å utnytte dine egne ressurser.

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

– Kvinne, 60 år.

Vår fysioterapeut

Kjersti Friisø Fimreite, MSC, MNFF

Kjersti Friisø Fimreite, MSC, MNFF

Fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences, Enschede, Nederland og har tatt en mastergrad i klinisk fysioterapi ved Høgskolen i Bergen og ved Duke University of Medicine, NC, USA. Under masterutdanningen gjorde hun sitt studie på fysioterapibehandling/tiltak for kvinner som opplever smerter under samleie.

Hun har videreutdanning innen kvinnehelse med hovedfokus på undersøkelse og behandling av bekkenbunnsplager fra Norge og USA. Hun jobber til daglig med kvinnehelse med pasienter i alle aldre men har en spesiell interesse for bekkenbunnsplager.

Priser for fysioterapi

Fysioterapi:

1.100,-
60 min

Kontroll/ oppfølging:

600,-
30 min

Kvinnehelsefysioterapi er et fagfelt som hovedsakelig dekker forebygging og behandling ved forskjellige tilstander og plager som kan oppstå i de forskjellige delene av en kvinnes liv. Det inkluderer fødselsforberedelser, barseltid, eventuelle bekken- og graviditetsrelaterte plager og bekkenbunnsproblematikk hos kvinner og menn. I tillegg inkluderer det andre underlivsplager uten kjent patologi og bekkenplager som ikke er relatert til graviditet.

 

Kartlegging er en viktig del av behandlingen og det gjøres en grundig vurdering av plagene. Fysioterapeuten vil gjøre en funksjonsvurdering av bevegelsesmønstre, kartlegge smertemønstre og vurdere muskel- og skjelettsystemet, samt identifisere toalettvaner og avførings- og vannlatningsmønstre.

 

Tilrettelagt og tilpasset veiledning og behandling vil kunne redusere plager og hindre en forverring av disse plagene. Dette gjelder spesielt dersom plagene blir tatt tak i tidlig.