Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Life coach

Nimo tilbyr mental trening bygget på positiv psykologi for å oppnå bedre fysisk og psykisk helse.

life coach

Hos Nimo får du:

 • Kompetanse
 • Kvalitet
 • Omsorg

life coach

Life Coach - priser

Første konsulrasjon 1.350,-
60 min

Oppfølging 1.000,-

60 min

Livsmestring handler om å ha selvinnsikt til å kunne forstå seg selv. For å mestre sitt eget liv er det avgjørende å ha gode strategier som gir handlingskompetanse i utfordrende situasjoner. Vår life coach tilbyr vi mental trening bygget på positiv psykologi – for å oppnå bedre fysisk og psykisk helse.

Livsmestring er spesielt godt egnet for ungdom som trenger mer selvinnsikt, motivasjon og stressmestring; beredskap til å takle og tåle motgang.

For voksne jobber vi med utvikling av tankesett for å takle familiære utfordringer som for eksempel sorg og skilsmisse, egen helse, krenkelser, vold og overgrep.

Vår livsmestringsterapeut, Unni Høsøien, er utdannet pedagog med familieterapi i fagkretsen. Hun er også utdannet NLP-coach, og er sertifisert til å kunne benytte verktøyet VIP 24. Dette er et refleksjonsverktøy som tar utgangspunkt i å bevisstgjøre den enkelte rundt egne interesser, egenskaper og preferanser for å styrke selvforståelsen i et helsefremmende perspektiv.

Unni Høisøen jobber både med utgangspunkt i Jungs persontypeteori, NLP (nevrolingvistisk programmering), tankesett og indre stemme – samt kunsteriske uttrykk og visualisering.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

  – Kvinne, 60 år.