Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Neseoperasjon

Bestill konsultasjon hos Nimo klinikken

Ønsker du å ta neseoperasjon? Hos Nimo klinikken kan du se resultatet før du opereres!

Dersom du bestiller en konsultasjon hos Dr. Morten H. Haug – en av Norges mest erfarne plastikk kirurger – vil du samtidig få et bilde av hvordan det endelige resultatet blir.

– Avansert teknologi lar oss ta 3D bilder av pasienten for å se hvordan en eventuell neseoperasjon vil bli før vi utfører selve inngrepet. Dette vil selvsagt hjelpe pasienten med å ta en beslutning, sier Dr. Morten H. Haug.

 

 

Norges mest erfarne?

Neseplastikk er et av de vanligste inngrepene innen kosmetisk plastikk kirurgi, men er også en av de teknisk vanskeligste å utføre. Et godt resultat avhenger av en plastikk kirurg med lang erfaring, som har et godt estetisk blikk og kunnskap om anatomi.

Alle neseoperasjoner ved Nimo klinikken utføres av Dr. Morten H. Haug, som trolig er en av landets mest erfarne nesekirurger – han har over 25 års erfaring og har utført mer enn 1.500 neseplastikker.

 

Bestill en konsultasjon

En konsultasjon i forkant av operasjonen er viktig og avgjørende for et godt resultat.

– Under konsultasjonen er mitt hovedfokus å finne ut hva du ønsker å oppnå. Det er viktig med realistiske forventninger, så jeg går alltid grundig gjennom selve inngrepet og alt du bør vite før og etter. På denne måten vil du bli trygg på at resultatet står til forventningene – og selvsagt trygg på meg som kirurg, sier Dr. Morten H. Haug.

Hver konsultasjon varer i cirka 45 minutter, og du vil få mulighet til å stille alle spørsmål du måtte ønske. Bestill en konsultasjon i dag!

Dersom du imidlertid bor langt unna og ikke har mulighet til å møte opp på klinikken, kan du sende bilder og ha en telefonkonsultasjon med Dr. Morten H. Haug. Er du egnet til operasjon, vil en endelig konsultasjon skje dagen før operasjon eller på operasjonsdagen.

eller

 

Bestill konsultasjon

Samtykke og innsending

Markedsføring (valgfritt)

Kort om NIMO klinikken

  • NIMO klinikken er en banebrytende ny klinikk som tar medisinsk behandling et skritt videre
  • Vi har et tverrfaglig team som setter pasienten i fokus og kan hjelpe deg i forhold til mange av dine utfordringer i livet
  • NIMO klinikken holder til i nyoppussede lokaler i hjertet av Drammen- kun en kort tog-tur fra Oslo og fem minutters spasertur fra Drammen jernbanestasjonen