Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Identitetsproblemer

Om vi noen gang blir sikre på hvem vi egentlig er, er et stort og vanskelig spørsmål.

 

Får vi noen gang et éntydig svar på hvem vi er? Vet du hvem du er? Kanskje du vet hvem du er i noen situasjoner, for eksempel på jobben din, mens du ikke aner hvem du er i forhold til familie og venner?

 

Jakt på egen identitet er en jobb som kan ta et helt liv, og identiteten endres også i takt med ulike faser i livet. Den første bøygen kommer som regel i tenårene. Da foregår det gjerne mye eksperimentering med stil og uttrykk, opprør og kaos – og noen strekkes langt i den ene eller andre retningen for å prøve å finne ut mer av hvem de er.

 

Det å få barn og leve i en kaotisk småbarnstilværelse endrer også identiteten til de fleste mennesker. Man går fra å være en fri sjel, til plutselig å ha uendelig mye ansvar. Mennesker går gjennom flere hamskifter i løpet av livet, og man kan føle seg rådvill og hjelpeløs i overganger til noe nytt og ukjent.

 

Noen ganger kan identitetsproblemer være knyttet til kjønn og seksualitet. Våre terapeuter og sexologer er uansett klare til å hjelpe deg – uansett hvilken identitetsutfordring du skulle ha.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.