Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sexologi – det handler om åpenhet

Seksualiteten er et av våre viktigste primærbehov og vi trives best når det fungerer som det skal. Sexologi omfatter alle forhold omkring seksualitet, både biologiske, psykiske og kulturelle.

Å ta ansvar for et dårlig fungerende sexliv handler om å våge å sette ord på ting, og ikke minst våge å se seg selv fra utsiden. Våre erfarne terapeuter hjelper deg å komme på riktig spor.

 

Dersom sexen i et forhold bare blir rutine er det garantert en indikasjon på mange andre problemer. God og trygg sex handler om å stole på hverandre, å vite at man er der for hverandre. Og selv om man ikke alltid er klar over hva som foregår, så kan de fleste i et forhold kjenne på magefølelsen at noe skurrer.

 

Hos Nimo klinikken kan du komme alene eller som et par. Det kan kanskje være greit at man kommer hver for seg den første gangen, og så jobber man sammen deretter.

 

Forebyggende parterapi eller vedlikeholdsterapi er også en svært god investering i et forhold. Før eller senere støter man på hindringer og utfordringer i et parforhold, og da kan det være svært nyttig å ha noen tilgjengelige verktøy å hjelpe seg med. For de mørkere dagene kommer i et forhold, ingen kommer som regel utenom. Dessuten henger ting sammen. Hvis ikke sexen fungerer er det garantert andre og underliggende ting i forholdet som bør ses nærmere på.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.