Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Åreknuter og sprengte blodkar

Nimo klinikken tilbyr behandling av åreknuter og sprengte blodkar.

Behandlinger

Varmebehandling av større årer med klaffesvikt

Microfjerning av åreknuter

Laserbehandling av mindre blodkar
Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!
– Kvinne, 60 år.

Konsultasjon

Dr. Skoe gjennomfører konsultasjoner og vurderer hvilket av våre behandlingstilbud som egner seg best for den enkelte pasient.

 

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med vår karkirurg før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål.

Nimo klinikken har det ypperste av personell, utstyr og fasiliteter til å kunne utføre de aller fleste kosmetiske operasjoner og operasjoner med medisinsk årsak. Våre kirurger har lang og bred erfaring, og setter alltid pasienten i høysetet.

 

På en privat klinikk som Nimo klinikken får man et helt annet forhold til pasienten enn på et offentlig sykehus. Vi gjør vårt ytterste for at pasientene skal føle seg trygge og få alt de trenger av informasjon før det tas en endelig beslutning om operasjon. Ingen spørsmål er for store eller for små.

 

Etter operasjonen legger vi stor vekt på grundig oppfølging, og gjennomfører vanligvis kontroller etter 1 uke og 3 måneder, og ellers ved behov. Dette varierer imidlertid etter operasjon.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.