Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Muskelavslappende injeksjoner

Bruk av toxiner er en anerkjent og effektiv behandling mot rynker verden over.

 De mest vanlige behandlingsindikasjonene er smilerynker pannelinjer, øyenbrynsløft, neserynker, oppretting av sur munn – samt sinterynker mellom øynene.

 Behandlingen er enkelt å implementere, og man får full effekt etter 10 – 14 dager. Injiseringen blir gjort av en sykepleier eller en lege, og med unntak av litt ømhet og svie hos enkelte, har behandlingen vanligvis ingen større, rapporterte bivirkninger. Det kan også forekomme blodutredelser på behandlingsstedet. Mange opplever selve injiseringen som små myggstikk, og smertene er altså minimale.

Bruk av toxiner er også en svært effektiv metode i behandling av lokaliserte svetteplager. Svetteproduksjonen blir blokkert i 3 – 6 måneder etter behandling, og full effekt oppnås etter 3 – 5 dager. Behandlingen foregår ved at små doser med toxin blir injisert punktvis i hele området.

 Behandlingen sørger for at nerveimpulsene i huden blokkeres, og dette hindrer dermed sammentrekning av muskulaturen. Resultatet blir en mye glattere og mer rynkefri hud. Dette kan dog variere fra person til person.

 Når du kommer for en behandling vil det alltid gjennomføres en vurdering av Nimo klinikkens medisinsk ansvarlig plastikk kirurg sammen med kosmetisk sykepleier. Dr. Haug har lang erfaring med kosmetiske behandlinger, og sikrer kvaliteten av din behandling. Vi mener et tverrfaglig team og tett samarbeid mellom kosmetisk sykepleier og plastikk kirurg sikrer det beste resultatet for deg.

    Kontakt oss i dag

    Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

    Artikler

    Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

    Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...