Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Se hvordan brystene dine blir før operasjon

Ønsker du brystforstørrelse, neseoperasjon eller fettsuging (liposculptur/figurforming)? Nå kan du se resultatet før du opereres.

Bestill konsultasjon hos Dr. Morten H. Haug – en av Norges mest erfarne plastikk kirurger  – og få samtidig bilde av hvordan ditt endelige resultat blir.

– Takket være avansert teknologi, kan vi nå se hvordan en eventuell brystforstørring blir før vi gjennomfører selve inngrepet. Jeg tar bilde av brystene og legger inn ønsket volum på en skjerm. På bildet vil du da se hvordan brystene endrer størrelse og form, sier Dr. Morten H. Haug.

Han kan benytte samme teknologi på neser, slik at du også kan se hvordan nesen blir etter inngrepet.

Flere alternativer til brystforstørrelse

Hybrid prosedyre

Nimo klinikken tilbyr nå en Hybrid Prosedyre, der det utføres en brystforstørrelse i kombinasjon med fettransplantasjon til bryst. På denne måten blir brystprotesen mindre synlig og kjennbar, og pasienten får et større bryst uten å måtte legge inn en stor protese. Et naturlig resultat som blir bevart lenger!

 

Mini-arr

Det er ingen hemmelighet at brystforstørrelse vil gi arr. Men ved hjelp av spesialutstyr utviklet av Motiva Implants, kan en nå legge inn brystproteser og får arr på kun 3 cm. Den elastiske protesen blir lagt inn gjennom en minimal åpning – og etterlater et lite synlig arr.

 

Norges mest erfarne?

Dr. Morten H. Haug er trolig blant de i Norge som har utført flest brystforstørrelser og fettsuginger (liposculptur). Han har utført fettsuging/figurforming på mer enn 5.000 pasienter og utført brystprotese-operasjoner (brystforstørrelse) på mer enn 4.000 pasienter.

Dr. Morten H. Haug er også en av landets mest erfarne nese-kirurger og bukplastikk-spesialister. Han har utført over 1.500 neseplastikker og mer enn 1.000 mageplastikker.

 

Holistisk tilnærming

I tillegg er han en – av få – som har en helhetlig tilnærming til kvinner og menns helse. Grunnleggerne av klinikken Dr. med. Nina Willumsen og Dr. Morten H. Haug er kjent for banebrytende og nytenkende tilnærming til deg som pasient, slik at du ivaretas.

På Nimo klinikken i Drammen er en moderne klinikk med ett tverrfaglig team som tar medisinsk behandling et skritt videre. Vi har tatt i bruk det siste innen biologi og medisin for at du – som pasient – skal bli sett, hørt, forstått og undersøkt som den hele personen du er.

– Under konsultasjonen er mitt hovedfokus å finne ut hva du som pasient vil oppnå. Jeg er opptatt av å gi deg best mulig råd og veiledning, slik at du skal kunne få mest mulig realistiske forventninger til hva du kan oppnå, sier Dr. Morten H. Haug.

 

Du får grundig informasjon

Før eventuell operasjon får du i tillegg skriftlig informasjon om selve inngrepet, hvilke forberedelser du bør gjøre og hvordan du bør leve for å komme deg raskest mulig etter operasjonen.

På Nimo klinikken blir du tatt godt i mot av en kyndig og erfaren anestesilege og spesialsykepleier.

Etter operasjon er det våre omsorgsfulle spesialsykepleiere som tar hånd om deg. I tillegg får du direktetelefon til Dr. Morten H. Haug og kan kontakte ham når du trenger det.

Bestill konsultasjon i dag. Hver konsultasjon varer i cirka 30 minutter.

Hvis datoene og klokkeslettene nedenfor ikke passer, kan du bestille time på klinikken i Drammen. Etter avtale kan du få konsultasjon hos Dr. Morten H. Haug frem til kl. 20:00 hver dag

eller

 

Bestill konsultasjon

Samtykke og innsending

Markedsføring (valgfritt)

Kort om NIMO klinikken

  • NIMO klinikken er en banebrytende ny klinikk som tar medisinsk behandling et skritt videre
  • Vi har et tverrfaglig team som setter pasienten i fokus og kan hjelpe deg i forhold til mange av dine utfordringer i livet
  • NIMO klinikken holder til i nyoppussede lokaler i hjertet av Drammen- kun en kort tog-tur fra Oslo og fem minutters spasertur fra Drammen jernbanestasjonen