Fysioterapi i Drammen

Kvinnehelsefysioterapi er et fagfelt Nimo har spesialisert seg på for å forebygge, behandle og fremme kvinners helse gjennom de ulike fasene av livet.

Behandlinger

På Nimo klinikken fremmer vi kvinners helse ved bruk av fysioterapi. Bevegelse, mobilitet og smidighet gir deg hjelp til å utnytte dine egne ressurser.

Nimo klinikken får terningkast 6! For Oslo- beboere er det et pluss at det går på 1-2-3 å kjøre fra Oslo til Drammen, 30 min, og parkeringshus vegg i vegg!

- Kvinne, 60 år.

Kvinnehelsefysioterapi er et fagfelt som hovedsakelig dekker forebygging og behandling ved forskjellige tilstander og plager som kan oppstå i de forskjellige delene av en kvinnes liv. Det inkluderer fødselsforberedelser, barseltid, eventuelle bekken- og graviditetsrelaterte plager og bekkenbunnsproblematikk hos kvinner og menn. I tillegg inkluderer det andre underlivsplager uten kjent patologi og bekkenplager som ikke er relatert til graviditet.

 

Kartlegging er en viktig del av behandlingen og det gjøres en grundig vurdering av plagene. Fysioterapeuten vil gjøre en funksjonsvurdering av bevegelsesmønstre, kartlegge smertemønstre og vurdere muskel- og skjelettsystemet, samt identifisere toalettvaner og avførings- og vannlatningsmønstre.

 

Tilrettelagt og tilpasset veiledning og behandling vil kunne redusere plager og hindre en forverring av disse plagene. Dette gjelder spesielt dersom plagene blir tatt tak i tidlig.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.