Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Prevensjon og prevensjonsmidler

Det finnes en rekke prevensjonsmidler, men hva egner seg best for deg? Folk er forskjellige og har ulike behov, og derfor er det viktig å velge riktig prevensjonsmiddel

Nimos gynekologer er spesialister på dette, og hjelper deg med å få resept samt å finne det som er sikrest og helsemessig riktig match for deg og din kropp. 

Du kan komme innom klinikken i Drammen, men du kan også få hjelp over telefon/nett uavhengig hvor du befinner deg i Norge. Ring eller book time for å få hjelp raskt.

Prevensjon og prevensjonsmidler

 Hos Nimo får du:

  • Kort ventetid
  • Time uten henvisning
  • Kveldsåpent
  • Lørdagsåpent
  • En moderne klinikk med topp utstyr
  • Kvinnelige og meget erfarne gynekologer
  • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
Prevensjon og prevensjonsmidler

Prevensjonsmidler

Det finnes mange ulike prevensjonsmidler på markedet, og det er viktig å finne den typen som passer deg og din livssituasjon.

P-piller

For å kunne få kunne få resept på p-piller må man være fylt 16 år og én måned. Det er ikke nødvendig med underlivsundersøkelser for å kunne begynne med p-piller.

Nimo hjelper deg med dette.

P-plaster

P-ring

P-sprøyte

P-stav

Minipille

Hormonspiral

Kobberspiral

Pessar

Pessarer passer for alle kvinner som ønsker et miljøvennlig, allergivennlig og hormonfritt  alternativ prevensjonsmiddel.

Sæddrepende krem

Angrepille

Sterilisering

Kondom

Det bare kondom som gir beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer i tillegg til å fungere som prevensjonsmiddel. Likevel må man merke seg at kondom ikke er 100 % trygt.

Ladycomp

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

gynekolog/">
gynekologi/prevensjon/">

Booke time?

Våre gynekologer

Nina Willumsen

Nina Willumsen

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Overlege Dr. med. Nina Willumsen har jobbet i mange år ved kvinneklinikkene på de store sykehusene i Norge, bl.a. Haukeland sykehus, Stavanger Universitetssykehus, Ullevål sykehus og Rikshospitalet. I 1996 tok hun en doktorgrad i klinisk biokjemi ved avd. for klinisk biokjemi ved Haukeland sykehus. Dr. Willumsen er også utdannet ved Institutt for klinisk biokjemi i USA, og har hospitert ved mange klinikker i Europa og USA.

Dr. Willumsen er avtalespesialist i gynekologi og fødselshjelp i Drammen. I Nimo klinikkens lokaler i Drammen tar hun også imot pasienter fra det offentlige helsevesenet der man trenger henvisning fra fastlege for å få time.

Hun tilbyr nå private timer for gynekologi og kvinnehelse mandag og torsdag etter kl. 16.00. For å booke en privat time med Dr. Willumsen, bruk online booking eller ring Nimo klinikken på tlf. 31 30 09 11Alle pasienter som ønsker en vurdering hos Dr. Willumsen må bestille en konsultasjon for å få en helhetlig vurdering.

Sabine Ehrig

Sabine Ehrig

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Dr. Sabine Ehrig er opprinnelig fra Tyskland og flyttet til Norge i 2006 fascinert av landets natur og mennesker. Hun studerte medisin ved Georg August Universitet Gøttingen i Tyskland med avsluttet eksamen i 2002.

Spesialistutdannelsen utført ved Asklepios klinikken i Goslar/Tyskland og Helgelandssykehus Sandnessjøen med avsluttet spesialisteksamen i Tyskland i gynekologi/obstetrikk 2009. Hun har jobbet med gynekologi/obstetrikk siden 2002 med erfaring fra Tyskland og Norge. 

Sabine har jobbet som overlege ved Helgelandssykehuset fra 2009-2018. 

Fra 2018-2019 jobbet hun som gynekolog spesialist ved sykehus i Vestfold/Tønsberg. 

Sabine har jobbet i mange år med alle spekter innen gynekologi/obstertikk, med også bred kirurgisk erfaring. Hun viser spesiell interesse innen vulvalidelse, fremfallsproblematikk og urogynekologi.