Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Det første man ser i et ansikt er øynene. Det er også her alderstegnene setter seg først. Huden rundt øynene er tynn og på grunn av muskelbevegelser får vi linjer rundt øynene. Øyelokkene kan etterhvert bli tunge, og poser og søkk under øynene er vanlig. Dette kan gi et uttrykk som gjør at vi ser trette eller slitne ut.

Ønsker du deg en forbedring rundt øyet uten kirurgi? Da kan denne behandlingen være noe for deg.

Fresh look signatur behandling er en kombinasjon av flere behandlinger som blir utført over en periode på ca 6 – 8 uker. Disse behandlingene blir spesialskreddersydde ut ifra ditt behov og kan være plasmage, medikamentell rynkefjerning, Restylane, øyepeeling, mesoterapi eller microneedling.

Plasmage er ofte det første steget i den serien med kombinasjonsbehandlinger Plasmage er en ikke kirurgisk behandling som kan brukes til å stramme opp huden på øvre eller nedre øyelokk. Den gir også stor forbedring på linjer rundt munnen.

Jeg anbefaler forbehandling for å øke cellefornyelse, og for å forebygge pigmentdannelse. Det er lurt og bruke et hudprogram som inneholder Retinol, og ingredienser som hemmer cellene som produserer melanin (pigment).

Smertenivå: lite – moderat. Det blir gitt besøvelseskrem og lokalbedøvelse.

Etter behandlingen må du beregne 3 – 10 dager før de små skorpene på behandlingsstedet faller av. 6 – 12 uker før du ser det endelige resultatet.

Behandlingen stimulerer fibroblastcellene til å produsere mer kollagen, for tilheling av huden. Dette er en prossess som tar flere måneder. Etter behandlingen må du være forsiktig med sol. Du må bruke faktor 50 i 3 måneder. En av de vanligste komplikasjonene etter plasmabehandlingene er pigmenteringer. For å forhindre dette er det også lurt med forbehandling med hudprogram som beskytter huden etter behandlingen.

Resultat: Dyptgående oppstramming av hud og rynkereduksjon. Resultat synes rett etter behandlingen. Antall behandlinger er avhengig av utgangspunktet. Vanlig er ca 2 behandlinger.

Videre i prossessen vil det bli satt sammen et program for deg med 3-4 behandlinger som er med på å gi den en hudforbedring rundt øynene.

Kari Anne Eik, Kosmetisk sykepleier.