Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

CO2 laser i Drammen

CO2 laser i Drammen

 Hos Nimo får du:

 • En moderne klinikk med topp utstyr
 • En av Norges mest erfarne kirurger
 • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
 • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
CO2 laser i Drammen

CO2-laserbehandling - priser

Hele ansiktet

Fra 39.700,-

Overleppe

Fra 18.450,-

Rundt munnen

Fra 22.700,-

Under øynene

Fra 18.450,-

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Fredrikstad

Hos: Quality Hotel Fredrikstad
Adresse: Nygata 2. 

Bestill time her

Gol

Hos: SweetSkin
Adresse: Sentrumsvegen 70

Bestill time her

Hønefoss

Oslo

Adresse:  Nimo konsultasjon, Majorstuhuset, Kirkeveien 64 A.  Majorstuen.

Bestil time her

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Klinikk Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Bestill time her

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Bestill time her

Vår fagleder for plastikkirurgi

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Dr. Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 2000 neseplastikker. Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi

De færreste slipper unna alderens preg på huden. Særlig etter 40-årsalderen opplever mange at huden mister ungdommens elastisitet og glød. Rynker og dype furer setter et stadig større preg på ansiktet.

 

En behandling med CO2-laser sørger for å fornye huden din, og utstyret kan justeres etter hvor tett og dypt man vil at strålebehandlingen skal gå. Som regel får man gode resultater etter bare én behandling.

Behandlingen foregår ved at en laserstråle blir delt i mange mikroskopiske stråler ved hjelp av et spesielkonstruert glassfilter. Strålene lager små sår i hudoverflaten, og deretter vil kroppens egne mekanismer starte gjenoppbyggingen av nye hudceller, kollagen og elastin.

Har du mye arr og store porer i ansiktet forårsaket av kviser i ungdommen? Da kan en CO2-laserbehandling være løsningen for deg. Behandlingen er også ideell for deg som ønsker å jevne ut ulikheter i pigmentering, eller behandling av såkalt ”røykemunn”. De fleste opplever varme og rødhet i ansiktet etter behandling, men det er som regel ikke verre enn at man kan gå på jobb påfølgende dag.

 

Den samme laseren kan også brukes til å gjøre et såkalt ”femilift” – en prosedyre som strammer opp vagina, forbedrer slimhinnekvaliteten, og forbedrer plager og problemer med urinlekkasje.

  Spørsmål og svar

  Praktisk info

  Hva er laserbehandling?

  En laser behandling er skudd av lysbølger med en bestemt bølgelengde. Det å fremstille lys bølger med en bølgelengde krever avansert og kostbar teknologi. Vi har lasere fra Alma lasers, som har utviklet laser teknologi i mer enn 30 år og regnes for å være blant de beste.

  Hvilke problemer løser en laserbehandling?

  Lasere kan brukes i mange sammenhenger. Laserbehandling med Co2 laser i plastikk kirurgisk sammenheng dreier seg om hudforbedring, der laseren glatter ut og jevner rynker linjer, strammer opp huden og forbedrer hud kvaliteten. Videre kan den jevne ut og forbedre akne arr i ansiktet.

  Hva er vanlig å laserbehandle?

  Det er vanlig å behandle området under øynene, overleppe og hake partiet eller hele ansiktet. Man kan ikke bruke en Co2 laser på halsen fordi huden er for følsom.

  Når bør laser behandling vurderes?

  Dersom du har litt løs hud med litt hud heng og rynker linjer, kan du få en forbedring med Co2 laser behandling. Arr i ansiktet etter akne er også en god indikasjon for Co2 laser behandling. Co2 laser behandling kan ofte kombineres med kirurgi som øyelokksplastikk, ansiktsløft eller halsløft. 

  Kan laserbehandling være skadelig eller farlig?

  En Co2 laserbehandling kan gi skade av huden dersom man behandler for dypt, dette kan gi hudskade med pigmentforandringer. Derfor bør en bruke en laser som er fraksjonert og heller gjøre flere behandlinger enn å risikere å gå for dypt. At et laserskudd er fraksjonert innebærer at det etterlater øyer av normal hud, dette gir en raskere tilheling og redusert fare for uønskede effekter som hypopigmentering, arrdannelse, hyperpigmentering, infeksjon og vedvarende rødhet. Huden gror raskere og gir minimalt ubehag for pasienten.

  Hvem kan utføre en laserbehandling?

  En Co2 laserbehandling bør utføres av plastikk kirurg eller lege med spesialkompetanse.

  Hvem passer laserbehandling for?

  Laserbehandling passer best for kvinner med aldersforandringer og unge eller eldre med arr etter acne.

  Hvilke metoder benyttes for laserbehandling?

  Det finnes flere typer laser behandling for hudforbedring i ansiktet. Den beste og mest virkningsfulle er en Co2 laser. Denne typen behandling bør bare utføres av plastikk kirurg eller av lege med spesialkompetanse.

  Erfaringer fra pasienter

  Hvordan er pasienters erfaringer med Nimo?

  De aller fleste av Nimos pasienter er godt fornøyd med resultatet etter behandlingen. Vi er opptatt av din trygghet, og at du skal få en god opplevelse. Har du ønske om operasjon må du først komme til en uforpliktende konsultasjon for å se klinikken og møte plastikk kirurgen din. Under konsultasjon vil dere sammen legge en plan for hvordan dette kan gjennomføres. 

  Har Nimo noen referanser å vise til?

  Nimos kirurger og spesialister har gjennomført flere tusen behandlinger, og har mange gode pasienthistorier. Når det er sagt, så er dette et sensitivt område for våre pasienter. Nimo er opptatt av at pasientene skal føle seg trygge og ivaretatt. Med det som utgangspunkt vil du ikke finne noen referanser og detaljerte erfaringer fra pasienter her, men du kan komme innom oss for å se før og etter bilder, samt å få informasjon om det du trenger å vite for å føle deg trygg.

   

  Før og etter bilder

  Hvorfor viser vi ikke før og etter bilder på nettsiden?

  I Norge er vi underlagt lovgivning som forbyr bruk av før og etter bilder i markedsføring og på nettside.

   

  Hvordan kan du få sett på før og etter bilder?

  I Norge må du komme til klinikken for å se før og etter bilder. Ta kontakt, så ordner vi dette.

  Finansiering

  Hva koster laserbehandling?

  En Co2 laser behandling koster fra 7000 og opp til 30000 avhengig av type bedøvelse og området som skal behandles.

  Hvordan kan man finansiere laserbehandling?

  En slik behandling må du betale selv, det er imidlertid mulig å få finansierings hjelp.

  Lån til laserbehandling?

  Det er mulig å få finansieringshjelp til en slik behandling. Dersom du har spørsmål om dette er det bare å ta kontakt med oss.

  Kan man få dekket laserbehandling av staten?

  Det er ikke vanlig å få laserbehandling dekket av staten. Behandling av akne arr er en medisinsk behandling og burde derfor kunne utføres på sykehus, det er imidlertid få sykehusavdelinger som har slikt utstyr.

  Før behandlingen

  Hvordan er forberedelsen før en laserbehandling? 

  God hudpleie er viktig både før og etter en laser behandling.

   

  Før og etter resultat av laserbehandling

  En laserbehandling gir vanligvis et godt resultat etter en behandling og et varig resultat. Ved behandling av arr etter akne må man regne med flere behandlinger.

  Under behandlingen

  Gjør laserbehandling vondt?

  Man kan gjøre en Co2-laserbehandling i ren lokalbehandling, men ofte er det best å få sove under behandlingen, at man gjør det i sedasjon. Det gjør det noe dyrere men er verdt. Dette vil plastikk kirurgen gå igjennom ved konsultasjonen. 

  Hvordan foregår en laserbehandling?

  En laserbehandling foregår ved at man smører huden med  lokalbedøvende krem og så ofte lokalbedøvende injeksjon i huden. Alternativt får du sove (sedasjon), du får sovemedisin og smertestillende intravenøst inn i blodet, dette er utvilsomt mest behagelig for deg.

  Deretter steril vaskes huden og man kan starte selve laserbehandlingen. Laser maskinen stilles inn på riktige parametere for din hudtype og område, deretter skytes det enkeltskudd til en har dekket hele området, Det gjøres vanligvis to omganger og utføres med stor nøyaktighet der en vurderer dybde undervegs.

  Etter behandlingen

  Hvordan er tiden etter en laserbehandling?

  Etter en laserbehandling vil det bli en vækende overflate som må smøres. Til å begynne med de første 2-3 dagene er det best å smøre med steril vaselin, deretter går man over til å bruke en fet krem, ialt 5-7 dager. Når huden ikke væsker lenger kan man bruke foundation. 

   

  Vil jeg få arr etter en laserbehandling?

  Etter en laserbehandling skal man ikke få arr eller pigmentforandringer. Det er imidlertid viktig at du er sikker på at behandlingen utføres av lege med riktig bakgrunn og erfaring og helst av en plastikk kirurg offentlig godkjent i Norge.