CO2-laserbehandling

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

De færreste slipper unna alderens preg på huden. Særlig etter 40-årsalderen opplever mange at huden mister ungdommens elastisitet og glød, og rynker og dype furer setter et stadig større preg på ansiktet.

 

En behandling med CO2-laser sørger for å fornye huden din, og utstyret kan justeres etter hvor tett og dypt man vil at strålebehandlingen skal gå. Som regel får man gode resultater etter bare én behandling.

 

Behandlingen foregår ved at en laserstråle blir delt i mange mikroskopiske stråler ved hjelp av et spesielkonstruert glassfilter. Strålene lager små sår i hudoverflaten, og deretter vil kroppens egne mekanismer starte gjenoppbyggingen av nye hudceller, kollagen og elastin.

 

Har du mye arr og store porer i ansiktet forårsaket av kviser i ungdommen? Da kan en CO2-laserbehandling være løsningen for deg. Behandlingen er også ideell for deg som ønsker å jevne ut ulikheter i pigmentering, eller behandling av såkalt ”røykemunn”. De fleste opplever varme og rødhet i ansiktet etter behandling, men det er som regel ikke verre enn at man kan gå på jobb påfølgende dag.

 

Den samme laseren kan også brukes til å gjøre et såkalt ”femilift” – en prosedyre som strammer opp vagina, forbedrer slimhinnekvaliteten, og forbedrer plager og problemer med urinlekkasje.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Materiell- og servicegebyr

  Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

  Artikler

  Se ut som du føler deg

  Se ut som du føler deg

  De fleste av oss er jevnt over tilfredse med hvordan vi ser ut. Vi ser ikke ut som supermodeller, og det er heller ikke målet. Vi er fornøyde med en sunn og ekte versjon av oss selv. Mange av oss lever krevende liv der flere faktorer kommer i veien for å kunne være på...

  Hva er plastikkirurgi?

  Hva er plastikkirurgi?

  Plastikkirurgi betyr i utgangspunktet å omforme og forbedre. Det vi i dag tenker på som plastikkirurgi, stammer fra første verdenskrig (1914 – 1918). Med nye krigføringsmetoder oppstod også nye skader, og behovet for kirurgi som kunne rekonstruere skader til soldater...