CO2 laserbehandling

CO2 laserbehandling - CO2 laser

 Hos Nimo får du:

  • En moderne klinikk med topp utstyr
  • En av Norges mest erfarne kirurger
  • Et godt resultat som du kan være fornøyd med
  • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 
CO2 laserbehandling - CO2 laser

Vi holder åpent som normalt.

Vi er en medisinsk klinikk som har strenge krav til smittevern, og har innført enda strengere smitteverntiltak som følge av Corona-smitte. Det er trygt å komme til Nimo klinikken, og vi tar pasientsikkerhet på alvor. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Konsultasjoner utenfor Drammen

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner andre steder i Norge.

Oslo

Adresse: Beddingen 8, 0250 Oslo - Aker Brygge

Fredrikstad

Hos: Laserlegene
Adresse: Dikeveien 48, Rolvsøy

Tønsberg

Hos: Klinikk Estetikk
Adresse: Kong Sverres gate 4, Tønsberg

Klikk her for hjemmeside

Sandefjord

Hos: Klinikk Odden
Adresse: Storgata 8, Sandefjord

Klikk her for hjemmeside

Porsgrunn

Porsgrunn:

Hos: Siv Asdal
Adresse: Elvebakken 7. Porsgrunn

Gol

Hos: Klinikk Sweet skin
Adresse: 
Sentrumsvegen 68, Gol

Hønefoss

Hos: Pure skin Medical
Adresse: 
Fossveien 1, Hønefoss

Molde

Hos: Amfi Roseby
Adresse: Lingedalsveien 7-10, Molde

Klikk her for hjemmeside

Våre plastikkirurger

Morten H. Haug

Morten H. Haug

Plastikk kirurg

Dr. Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker. Morten er medlem av Den Norske LegeforeningNorsk Plastikk kirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikk kirurgi

Alexander Vigen

Alexander Vigen

Plastikk kirurg

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

Priser - CO2 laser

Laserbehandlinger av hud (CO2)

Hele ansiktet

28.000,-

Overleppe

13.000,-

Rundt munnen

16.000,-

Under øynene

13.000,-

 

De færreste slipper unna alderens preg på huden. Særlig etter 40-årsalderen opplever mange at huden mister ungdommens elastisitet og glød, og rynker og dype furer setter et stadig større preg på ansiktet.

 

En behandling med CO2-laser sørger for å fornye huden din, og utstyret kan justeres etter hvor tett og dypt man vil at strålebehandlingen skal gå. Som regel får man gode resultater etter bare én behandling.

 

Behandlingen foregår ved at en laserstråle blir delt i mange mikroskopiske stråler ved hjelp av et spesielkonstruert glassfilter. Strålene lager små sår i hudoverflaten, og deretter vil kroppens egne mekanismer starte gjenoppbyggingen av nye hudceller, kollagen og elastin.

 

Har du mye arr og store porer i ansiktet forårsaket av kviser i ungdommen? Da kan en CO2-laserbehandling være løsningen for deg. Behandlingen er også ideell for deg som ønsker å jevne ut ulikheter i pigmentering, eller behandling av såkalt ”røykemunn”. De fleste opplever varme og rødhet i ansiktet etter behandling, men det er som regel ikke verre enn at man kan gå på jobb påfølgende dag.

 

Den samme laseren kan også brukes til å gjøre et såkalt ”femilift” – en prosedyre som strammer opp vagina, forbedrer slimhinnekvaliteten, og forbedrer plager og problemer med urinlekkasje.