Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Dette er behandlingen for deg som ønsker å fremheve, korrigere eller fornye dine naturlige former og farger – sette ekstra fokus på en detalj eller rett og slett ønsker hele pakken.

 

Permanent makeup er ikke en erstatter for vanlig makeup, men for deg som ønsker et permanent diskret og naturlig utseende. Form og fargevalg gjøres sammen med din terapeut, og her er det viktig at du finner en som gjør deg trygg og du stoler på. Dette er en behandling som for mange er en terskel å ta og som de gjerne har tenkt på lenge. Oppsøk seriøse klinikker med sertifiserte diplomer som står inne for behandlinger, produkter og annet utstyr.

 

Vi her på Nimo Hud er høyst opptatt av kvalitet og sikkerhet i form av kundens ønsker og behov. Her møter du dyktige fagfolk som setter deg i fokus fra første stund, med en enorm kunnskap og kompetanse. Vi er opptatt av å utvikle oss og kurses stadig i nye teknikker og nyheter på markede. Nimo Hud fører det tyske merket Amiea som er verdensledende innen forskning og teknologi og jobber stadig med utvikling og forbedring av farger og utstyr.

 

Vi tilbyr behandlinger som bryn, lepper, eyeliner og skjønnhetsflekker med ulike teknikker etter kundens ønske om utgangspunkt. Er du usikker og har spørsmål kan du ta kontakt med oss for en kostnadsfri, uforpliktende konsultasjon og vi vil veilede deg på best mulig måte.