Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

De fleste av oss er jevnt over tilfredse med hvordan vi ser ut. Vi ser ikke ut som supermodeller, og det er heller ikke målet. Vi er fornøyde med en sunn og ekte versjon av oss selv.

Mange av oss lever krevende liv der flere faktorer kommer i veien for å kunne være på vårt beste. Det kan for eksempel være stress, forurensning eller soleksponering. Noen sover ikke så godt og så mye som de skulle ønske. Andre spiser og drikker ikke så sunt og riktig som de burde. Røyking er selvfølgelig et annet kapittel. I en stressende hverdag med høyt tempo er det fort gjort å glemme å ta vare på seg selv og sitt utseende – slik man egentlig ønsker.

Alle disse følgene av et moderne liv kan leses i ansiktene våre like tydelig som om de var skrevet med blekk; bekymringsrynker, slapp hud, tunge og trette øyne, rynker og fine linjer. De fleste av oss ville blitt veldig fornøyde bare ved å bli kvitt dette ekstra «tilbehøret». Saken er at vi egentlig ikke ønsker å endre på utseendet vårt, vi ønsker bare å se ut som vi føler oss.

Nimo klinikkens pasienter er akkurat som alle andre: «kvinnen i gata». Det er kvinner og menn i alle aldre med forskjellig bakgrunn. Felles for de fleste er at de lever aktive, moderne liv med karrierejag, familie og sosialisering. De er i utgangspunktet fornøyde med utseendet sitt, bortsett fra at de små, irriterende tegnene på en travel livstil har begynt å vise seg. Med små justeringer kan man få selvtilliten tilbake og se like fresh ut som man føler seg.

Nimo klinikken har det ypperste av personell, utstyr og fasiliteter til å kunne utføre de aller fleste kosmetiske, plastiske og rekonstruktive operasjoner. Våre kirurger har lang og bred erfaring, og vi setter alltid pasienten i høysetet.

Det finnes mange myter om plastikkirurgi. De fleste er feil siden faget handler vel så mye om korreksjoner eller rekonstruksjoner etter skader. Men estetikk handler også om selvfølelse – som det er mulig å gjøre noe med.

Det handler om å være deg selv – på ditt beste!