Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vi har satt sammen en oversikt over de ulike gynekologene hos Nimo klinikken. På denne måten kan du bli bedre kjent med våre gynekologer og enkelt identifisere hvilken gynekolog du ønsker time hos. 

Nimo klinikken er opptatt av å se hele deg. Vår generelle anbefaling er derfor å ha en fast gynekolog for celleprøver og annen oppfølging knyttet til kvinnehelse, gjennom de ulike fasene av en kvinnes liv. Det vil si fra ungdomstid, gjennom prevensjon, svangerskap, perimenopause, menopause og den postmenopausale perioden av livet. På denne måten kan vi gi deg en trygg opplevelse og behandling over tid som kjenner deg og din historie godt. Da er det trygt å ha en kjent og stabil gynekolog å forholde seg til, spesielt i disse tider der helsevesenet er preget av alvorlig fastlegekrise og pandemi. 

Vi ser mange pasienter ved NIMO klinikken hver dag, men det vi ser mest er svie og kløe og vaginale infeksjoner, hormonell ubalanse, utmattelse, blødningforstyrrelser, problemer med å bli gravid, inkontinensproblemer og smerter i underlivet. Det er viktig å få kyndig hjelp når du opplever at noe ikke er som det skal. Vi ser hele deg og forsøker å finne den underliggende årsaken til ditt problem. Vi jobber tverrfaglig og kan også koble på andre spesialister i vårt tverrfaglige team som kan hjelpe deg med ditt problem.

Vårt fremste mål er å finne tid og hjelp til deg, og vi gjør vårt ytterste for å sikre at du får riktig hjelp til riktig tid. Vi har derfor satt sammen en oversikt over de ulike gynekologene hos Nimo klinikken. På denne måten kan du bli bedre kjent med våre gynekologer og enkelt identifisere hvilken gynekolog du ønsker time hos.

Gynekolog og overlege Dr. med Nina Willumsen

Nina Willumsen Gynekolog og funksjonellmedisinsk lege

Overlege Dr. med. Nina Willumsen har jobbet i mange år ved kvinneklinikkene på de store sykehusene i Norge, bl.a. Haukeland sykehus, Stavanger Universitetssykehus, Ullevål sykehus og Rikshospitalet. I 1996 tok hun en doktorgrad i klinisk biokjemi ved avd. for klinisk biokjemi ved Haukeland sykehus. Dr. Willumsen er også utdannet ved Institutt for klinisk biokjemi i USA, og har hospitert ved mange klinikker i Europa og USA.

Dr. Willumsen er avtalespesialist i gynekologi og fødselshjelp i Drammen. I Nimo klinikkens lokaler i Drammen tar hun også imot pasienter fra det offentlige helsevesenet der man trenger henvisning fra fastlege for å få time.

Hun tilbyr nå private timer for gynekologi og kvinnehelse mandag og torsdag etter kl. 16.00. For å booke en privat time med Dr. Willumsen, bruk online booking eller ring Nimo klinikken på tlf. 31 30 09 11. Alle pasienter som ønsker en vurdering hos Dr. Willumsen må bestille en konsultasjon for å få en helhetlig vurdering.

Gynekolog og overlege Dr. Sabine Ehrig

Nina Willumsen Gynekolog og funksjonellmedisinsk lege

Overlege Dr. Sabine Ehrig har lang og bred erfaring innen gynekologi etter å ha jobbet i 9 år som overlege ved Nordlandssykehuset i Sandnessjøen, og 1 år ved gynekologisk avdeling ved Tønsberg sykehus. Hun har nå jobbet flere år ved Nimo klinikken, og har spesiell interesse og kompetanse på vulvalidelser, descensproblematikk og pasienter med urininkontinens.

Ved Nimo klinikken er det Dr. Ehrig som utfører koniseringer ved celleforandringer i livmorhalsen. Hun har lang og bred erfaring med dette, og du kan derfor være trygg på å få hjelp av en av Norges fremste gynekologer på dette området.

Gynekolog og overlege Dr. Sunniva Hochnowski

Nina Willumsen Gynekolog og funksjonellmedisinsk lege

Overlege Dr. Sunniva Hochnowski har sin spesialistutdannelse fra Drammen sykehus og har jobbet i flere år som privat gynekolog. Hun har bred og allsidig erfaring, og jobber med utredning og behandling av hormonforstyrrelser, celleforandringer, ulike blødningsforstyrrelser, prevensjonsveiledning, infertilitet/barnløshet og svangerskapsoppfølging samt 3D ultralyd av gravide.

Gynekolog og overlege Dr. Merete Blakstad

Dr. Merete Blakstad spesialist på ufrivillig barnløshet

Overlege Dr. Merete Blakstad har jobbet med barnløshet siden 1988. Hun har lang og bred erfaring med utredning og behandling av både par som sliter med å bli gravide og single kvinner som ønsker familieforøkelse. Hun har tidligere jobbet ved Infertilitetsklinikken ved Ullevål sykehus, Volvat og en gynekologisk klinikk sentralt i Oslo.

Dr. Blakstad utfører blant annet følgende for kvinner:

  • Undersøkelse av egglederne (HycoCy)
  • Priming før IVF
  • Stimulering av eggstokkene med tabletter og sprøyter

Og følgende for menn: 

  • Sædanalyse (SwimUp)
  • Ultralyd testikler og bitestikler

Dr. Blakstad utfører også vanlige rutinekontroller med celleprøver og ultralyd av underlivet, i tillegg til å behandle overgangsplager, gi prevensjonsveiledning og lignende.

Vi håper dette ga deg bedre forståelse av hvem vi er, og hva vi kan tilby. Vi ser frem til å ta deg imot på Nimo klinikken.

 

Velkommen til oss!