Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Når er det siste gang du tok en ordentlig helsesjekk hos gynekolog? Det er noe vi ofte gjemmer eller glemmer bort, da vi føler vi aldri har tid.

En full sjekk er dog viktig for helsen, både for å forebygge og oppdage eventuelle problemer. Ved Nimo-klinikken tilbyr vi nå Jentesjekken og Kvinnesjekken – for de under og over 30 år.

Jentesjekken – de under 30

Denne sjekken er for deg som trenger hjelp med plager eller smerter i underlivet, lurer på om alt er i orden eller som ikke kan vente med undersøkelsen.

Jentesjekken skal være lett tilgjengelig – du kan komme innom samme dag og trenger ingen henvisning fra din fastlege. Uansett hvilke plager du har vil våre dyktige og profesjonelle gynekologer gjøre alt de kan for å hjelpe deg, og finne en løsning på problemet ditt.

Kvinnesjekken – de over 30

Kvinnesjekken er skreddersydd for å tilfredsstille dine ønsker og behov, og du møter en erfaren gynekolog med spesialisering innen kvinnehelse. I en slik konsultasjon gjennomgår vi din livsstil, medisinske historie, spesielle utfordringer og andre helserelaterte bekymringer.

Kvinnesjekken inkluderer:

  • Konsultasjon med erfaren gynekolog, 40 min.
  • Generell og gynekologisk anamnese
  • Gynekologisk undersøkelse med celleprøve og evt. andre nødvendige tester
  • Vaginal- og evt. abdominal ultralyd
  • Puls og BT-måling
  • BMI med Tanita vekt
  • Mammaundersøkelse
  • Urinundersøkelse
  • Relevante blodprøver

Den moderne kvinne viser økt interesse for å ta vare på seg selv og gjøre alt som er mulig for å holde seg frisk. Dette ved å foreta jevnlige undersøkelser som eventuelt vil kunne oppdage forandringer i livmorhals, bryst, eggstokker og livmor tidlig. I tillegg er det et økt fokus på forebyggende tiltak, spesielt med tanke på hjerte- og karsykdommer, osteoporose, diabetes og andre kroniske lidelser.

Vi tilbyr Kvinnesjekken til deg som ønsker en utvidet rutinesjekk – uten lang ventetid. Vi setter alltid pasientens behov i sentrum. Dersom du ønsker andre tester eller undersøkelser utover sjekken er det viktig at du diskuterer dette med gynekologen din.

Etter konsultasjonen vil du få en skriftlig rapport med resultatene av dine tester og en eventuell oppfølgings- og behandlingsplan.