Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Urininkontinens (Urinlekkasje)

 Hos Nimo får du:

 • Kort ventetid
 • Time uten henvisning
 • Kveldsåpent
 • Lørdagsåpent
 • En moderne klinikk med topp utstyr
 • Kvinnelige og meget erfarne gynekologer
 • Omsorg og trygghet for deg  og din kropp 

Lurer du på noe?

Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Booke time?

Gynekolog - priser

Konsultasjon hos privat gynekolog fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester

1.475,-

Kontrolltime fra:

Ved samme problemstilling innen 3 mnd.

1.050,-

Studentpris fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester.

1.050,-

Konsultasjon hos privat gynekolog – Lørdag fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester.

1.890,-

Konsultasjon hos privat gynekolog Dr. med Nina Willumsen fra:

Inkluderer celleprøve, ultralyd og diverse andre tester.

1.785,-

NIPT-test fra:

8.295,-

Sædprøve:

790,-

Vevsprøve fra:

1.365,-

HyCoSy fra:

1.680,-

3D Ultralyd fra:

1.575,-

Priming før IVF fra:

2.205,-

Vaginal laser Femilift:

Oppstramming, tørrhet, lekkasje og seksualfunksjon
4.000,-

Pakkepris tre behandlinger 10.000,-

PRP behandling av underlivet:

6000,-

Elektronisk henvendelse som resept / sykemelding

210,-

Lekker du så mye eller så ofte at du opplever det som både et sosialt og et hygienisk problem? Da er det store sjanser for at du lider av urininkontinens.

 Urininkontinens er dessverre en tabubelagt, medisinsk tilstand, og mange opplever det som svært pinlig – til tross for at svært mange lider av det. I Norge er så mange som opptil en halv million mennesker som er rammet av urininkontinens. Tilstanden blir også kalt ufrivillig vannlating eller urinlekkasje, og rammer både kvinner og menn. Det er også vanlig at problemet øker med alderen. Som regel er det kvinner som er mest plaget av tilstanden.

Den gode nyheten er at det finnes mange ulike behandlinger mot urininkontinens, og at i svært mange tilfeller kan man bli helt helbredet. Nimo-klinikken tilbyr blant annet femilift, en CO2-laser som strammer opp vagina, forbedrer slimhinnekvaliteten, og forbedrer plager og problemer med urinlekkasje.

Det kan være flere mulige og ulike årsaker til urininkontinens: sykdom eller skade i urinveiene, skader i bekkenområdet, urinveisinfeksjon, tidligere strålebehandling eller ulike nevrologiske sykdommer eller tilstander. Hos kvinner ser vi ofte at det kan dreie seg om en svakhet i bekkenmuskulaturen, for eksempel etter fødsel. Disse musklene kan imidlertid trenes opp med et sett av ulike øvelser.

 Enkelte medisiner kan også ha inkontinens som en bivirkning, og det er viktig å få kartlagt dette når man går til lege. Forklaringen på inkontinensen kan også handle om at man har gjort det til en vane alltid å tømme blæren straks man kjenner et lite trykk. Man bør derfor øve seg på å tømme blæren sjeldnere for å fastslå eller utelukke om det er der forklaringen ligger.

 Noen ganger foreligger det enklere anatomiske forklaringer på problemet som kan la seg ordne med et kirurgisk inngrep.

  Våre gynekologer

  Nina Willumsen

  Nina Willumsen

  Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

  Overlege Dr. med. Nina Willumsen har jobbet i mange år ved kvinneklinikkene på de store sykehusene i Norge, bl.a. Haukeland sykehus, Stavanger Universitetssykehus, Ullevål sykehus og Rikshospitalet. I 1996 tok hun en doktorgrad i klinisk biokjemi ved avd. for klinisk biokjemi ved Haukeland sykehus. Dr. Willumsen er også utdannet ved Institutt for klinisk biokjemi i USA, og har hospitert ved mange klinikker i Europa og USA.

  Dr. Willumsen er avtalespesialist i gynekologi og fødselshjelp i Drammen. I Nimo klinikkens lokaler i Drammen tar hun også imot pasienter fra det offentlige helsevesenet der man trenger henvisning fra fastlege for å få time.

  Hun tilbyr nå private timer for gynekologi og kvinnehelse mandag og torsdag etter kl. 16.00. For å booke en privat time med Dr. Willumsen, bruk online booking eller ring Nimo klinikken på tlf. 31 30 09 11Alle pasienter som ønsker en vurdering hos Dr. Willumsen må bestille en konsultasjon for å få en helhetlig vurdering.

  Sabine Ehrig

  Sabine Ehrig

  Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

  Dr. Sabine Ehrig er opprinnelig fra Tyskland og flyttet til Norge i 2006 fascinert av landets natur og mennesker. Hun studerte medisin ved Georg August universitet Gøttingen i Tyskland med avsluttet eksamen i 2002.

  Spesialistutdannelsen utført ved Asklepios klinikken i Goslar/Tyskland og Helgelandssykehus Sandnessjøen med avsluttet spesialisteksamen i Tyskland i gynekologi/obstetrikk 2009. Hun har jobbet med gynekologi/obstetrikk siden 2002 med erfaring fra Tyskland og Norge.

  Sabine har jobbet som overlege ved Helgelandssykehuset fra 2009-2018.

  Fra 2018-2019 jobbet hun som gynekolog spesialist ved sykehus i Vestfold/Tønsberg.

  Sabine har jobbet i mange år med alle spekter innen gynekologi/obstertikk, med også bred kirurgisk erfaring. Hun viser spesiell interesse innen vulvalidelse, fremfallsproblematikk og urogynekologi.