Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Elixir Cosmeceuticals

Nimo klinikken tilbyr også hudpleie og behandling fra Elixir Cosmeceuticals, en eksklusiv hudpleieserie med dokumentert effekt mot både hudproblemer og aldersforandringer. Serien er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Virkestoffene i serien er A-vitamin, glykolsyre og ulike enzymer og antioksidanter.

Peelingene kan tas som en enkelt behandling, men anbefales som kur og i kombinasjon med hjemmeprodukter.

 

Elixir mandelsyrepeeling

 

Mandelsyrepeel er en ideell peel for de med akne, fet hud, sensitiv og rød hud, Rosacea, lette solskader, pigmentering og fine linjer.
Peelingen reduserer talg og fjerner opphoping av døde hudceller i porene. Den er svært betennelsesdempende, og derfor veldig gunstig for de de akne og Rosacea.

Gir en kjempefin glød i huden, og er også en populær ”partypeel”.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et optimalt resultat.

 

Elixir Anti – Age Peel

Anti-Age Peel er ideell for de med aldringstegn, fine linjer, rynker og solskader.
Peelingen fremmer hudfornyelse og er fin til en aldrende hud som ofte er tørr og grov. Den gir en jevnere hudtone, stimulerer til bedre kollagenproduksjon og reparerer solskader. Den tilfører også huden fukt.
Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et optimalt resultat.

 

 

Elixir Anti – Pigment Peel

  Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering, ujevn hudtone, solskader og melasma. Peelingen virker blekende på pigment og hemmer ny pigmentering, samt at den fremmer eksfoliering av huden. 

  Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et optimalt resultat.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

  Artikler

  Slik kan du bli kvitt din sinnarynke

  Hva er sinnarynker? Sinnarynker eller bekymringsrynker, er linjer som oppstår mellom brynene. Disse linjene vil oppstå over tid etter gjentatt sammentrekning av musklene. Disse musklene brukes for å uttrykke sinne og bekymring, men mange bruker disse musklene også når...